Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Rygebin

Rygebin

Üye
arkadaşlar c5-03 internet wlan çalışmıyo bağlanıyorum ama beyaz ekranda kalıyo hardı formatladım hafıza kartını formatladım dns ayarlarını yaprım yine olmadıçözüm yardım edebilirmisiniz yada bununla ilgili bu sayfalarda birşey yazdıysanız hangi sayfa olduğunu yazın lütfen......................

chaosgs

Üye
ya nokia suite den yazılım güncellerken yanlışlıkla kabloyu çıkardım sonra da bilgisayara reset attım telefon açılmıyo şimdi nasıl açabilirim yardım edebilirmisiniz

PremiumWork

PremiumWork

Üye
v22 Sürümünü yükledim nokia"nın kendi cıkardıgı.Lakin Rompatcher"deki C2Z Yaması v21 calısıyordu bu sürümde calişmiyor ne yapılabilir ? (Tıkladıgımda Reset Atıyor)

Joker.

Joker.

Üye
yazılımı tekrar yükle o yamayı nerden buldun veya rompahcherde sorunda olabilir bende bi uygulamada öğleydin başka bir yerden yüklr

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Teşkkür Ederim Saolun.

Joker.

Joker.

Üye
Çözüldüyse ne mutlu bana

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Çözdüm Eyw. Saol

Joker.

Joker.

Üye
Önemli Değil

rmxseha

Üye
nokia 603 belirli arama ve smsleri engelleyen bir sürü program denedim ama hiçbiri işe yaramadı.Bildiğiniz sağlam bir program varmı acaba...Şimdiden teşekkürler...

negaTive*

negaTive*

Üye
Telefonumu usb kablosuyla pc ye bağlıyorum telefon hiçbir tepki vermiyor başka bir kablo ile denedim yine değişmedi telefonun başka bir problemi sorunu yok, ne yapmalıyım arkadaşlar telefonun usb girişi bozulmuş olabilir mi? Hard Format attım düzelmedi, garantiye yollasam hemen gönderirler mi? Bu sorunla karşılaşan arkadaşlarımın yardımını bekliyorum.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Telefonumu usb kablosuyla pc ye bağlıyorum telefon hiçbir tepki vermiyor başka bir kablo ile denedim yine değişmedi telefonun başka bir problemi sorunu yok, ne yapmalıyım arkadaşlar telefonun usb girişi bozulmuş olabilir mi? Hard Format attım düzelmedi, garantiye yollasam hemen gönderirler mi? Bu sorunla karşılaşan arkadaşlarımın yardımını bekliyorum.

Sen garantiye getir büyük sorun yoktur yuvayı deyiştirir yada donanımsal zararda gelmiş olabilir.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
j baktaskmanın c5-03 e göre olanı yokmu arkadaşlar aradım bulamadım yardım sis leri yüklemiyor biz hangilerini yüklemeliyiz
yardım lütfen

kerimli93

Üye
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
j baktaskmanın c5-03 e göre olanı yokmu arkadaşlar aradım bulamadım yardım sis leri yüklemiyor biz hangilerini yüklemeliyiz
yardım lütfen

www.maxicep.com/maxipda-turkce-uygulamalar/jbak-taskman-v1-37-s60v3-s60v5-symbianos9-x-unsigned-turkce-maxipda-358358.html

Üst Alt