Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

hentbolcu_59

Üye
whatsapp'ı güncelledim şimdi açılmıyor. sanırım tüm c5-03lerde var bu sorun.

curaly

curaly

Üye
merhaba,
Ben c5-03 kullanan herkese sorunumu söylememe rağmen kimse çözemedi şansımı burda deneyim.şimdi telefona ne zaman para atsam paralarımı turkcell bilmem kaç kb kullanım tutarı diyerek alıyor.face paketim olmasına rağmen hep gidiyor -8 olunca artık para kesemiyorlar :D ayarlarda gerektiğinde bağlan'ı seçtim bütün programları kapattım sadece nokianın browserını kullanıyorum ama sonuç aynı :/

TranquilBirds

TranquilBirds

Üye
merhaba,
Ben c5-03 kullanan herkese sorunumu söylememe rağmen kimse çözemedi şansımı burda deneyim.şimdi telefona ne zaman para atsam paralarımı turkcell bilmem kaç kb kullanım tutarı diyerek alıyor.face paketim olmasına rağmen hep gidiyor -8 olunca artık para kesemiyorlar :D ayarlarda gerektiğinde bağlan'ı seçtim bütün programları kapattım sadece nokianın browserını kullanıyorum ama sonuç aynı :/

E-mail ayarı yaptıysan ve net paketin yoksa 5-10 sn de bi program mail listesini güncelleyeceği için nete bağlanır.

curaly

curaly

Üye
yapmadım ki abi yaa anlamadım gitti

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Telefonunun hafıza kartı yere düstü yaklaşık 1m civardan telefon yok yanımda uzak mesafedeyim.Kart yanlışlıkla cebimdeymiş 16 gb team class10 hasar olusmusmudur ve sorun olustugunu nasil anlarım telefona taktıgımda calişiyorsa sorun yok anlamina gelirmi şimdiden teşkkürler.

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Arkadaşlar okulda telefonun şarsı bitti. Eve geldim şarja koydum telefonda ses var görüntü yok :ağlarım: Neden Olduğunuda bilmiyorum.Herhangi bir zararda vermedim.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Arkadaşlar okulda telefonun şarsı bitti. Eve geldim şarja koydum telefonda ses var görüntü yok :ağlarım: Neden Olduğunuda bilmiyorum.Herhangi bir zararda vermedim.

Ses var görüntü yok öyle mi hard format at

----------Eklendi @ 22:58:38 ---------- Yazıldı @ 22:54:47 ----------

Telefonunun hafıza kartı yere düstü yaklaşık 1m civardan telefon yok yanımda uzak mesafedeyim.Kart yanlışlıkla cebimdeymiş 16 gb team class10 hasar olusmusmudur ve sorun olustugunu nasil anlarım telefona taktıgımda calişiyorsa sorun yok anlamina gelirmi şimdiden teşkkürler.

Cebinde eğer hafıza kartının sarı yerlerini çizildiyse hayatta çalışmaz. Telefona takarsın dosyaları okumuyorsa veya kartı görmüyorsa kart gitmiştir

PremiumWork

PremiumWork

Üye
N8 e taktim görüyor calişiyor. zarar gelmemiştir yani demi :/

cimbo606

Üye
Ben internete nokia nın browserından giriyorum ve resimlerin fazla oldugu sitelerde telefon "Yeterli alan yok" diyor bu sorunu nasıl çözebilirim daha telefona hack . Format hic bişey yapılmadı. TESEKKÜRLER Bide internet dosyalarını telefon harızasından değil de hafıza kartından kaydeden internet browseri önerebilirmisiniz???

Krofessional

Ben internete nokia nın browserından giriyorum ve resimlerin fazla oldugu sitelerde telefon "Yeterli alan yok" diyor bu sorunu nasıl çözebilirim daha telefona hack . Format hic bişey yapılmadı. TESEKKÜRLER Bide internet dosyalarını telefon harızasından değil de hafıza kartından kaydeden internet browseri önerebilirmisiniz???

opera mobile 12

nub

nub

Üye
Benim pbde usb kablosu sürekli takılı,telefonu takıp çıkarıyorum direk., problem olur mu ?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Opera mini hafıza dolu uyarısı vermez kolay kolay

EkO_37

EkO_37

Üye
opera ii güzelde adobe flash player özelliği yok sadece yotubeyi açabiliyor diğer sitelerde sorun çıkartıyor nokianın browserı sorunsuz flash konusunda ondada hafıza dolu uyarısı veriyor maalesef ve çözümüde zor gibi

benim sizlere bir sorum olcak telefonu yazılım güncellemesi yaptım vede yeni olarak symbian bellenin browseri gelmiş ancak geçmişi silme özelliği ilginç ! toplu halde silemiyorsunuz tek tek elle silmek zorunda kaldım sizlerde nasıl bunun bir çözümü varmıdır pcde c clennaer var o herşeyi temizliyor bizim telefona böle bir program varmı çözüm sölerseniz sevinirm ;)

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye

benim sizlere bir sorum olcak telefonu yazılım güncellemesi yaptım vede yeni olarak symbian bellenin browseri gelmiş ancak geçmişi silme özelliği ilginç ! toplu halde silemiyorsunuz tek tek elle silmek zorunda kaldım sizlerde nasıl bunun bir çözümü varmıdır
[/QUOTE]

browser >ayarlar>gizlilik>gizlilik verilerini sil> geçmiş

cimbo606

Üye
Teşekkürler opera ile uc browser ı kullanıyorum artık sorun vermiyor:)

hicsam

hicsam

Üye
hocam c5 03 ün ram i ne kadar ? internette baktım 128 mb yazıyo ama ramblow dan bakıyorum 46 yazıyo ? ? ?

vadaley

Üye
telefonun sensörle resim değiştirme gibi bi özelliği var mi

Üst Alt