ayarlarda gerektiğinde bağlan'ı seçtim bütün programları kapattım sadece nokianın browserını kullanıyorum ama sonuç aynı :/merhaba,
Ben c5-03 kullanan herkese sorunumu söylememe rağmen kimse çözemedi şansımı burda deneyim.şimdi telefona ne zaman para atsam paralarımı turkcell bilmem kaç kb kullanım tutarı diyerek alıyor.face paketim olmasına rağmen hep gidiyor -8 olunca artık para kesemiyorlarayarlarda gerektiğinde bağlan'ı seçtim bütün programları kapattım sadece nokianın browserını kullanıyorum ama sonuç aynı :/
Arkadaşlar okulda telefonun şarsı bitti. Eve geldim şarja koydum telefonda ses var görüntü yokNeden Olduğunuda bilmiyorum.Herhangi bir zararda vermedim.
Telefonunun hafıza kartı yere düstü yaklaşık 1m civardan telefon yok yanımda uzak mesafedeyim.Kart yanlışlıkla cebimdeymiş 16 gb team class10 hasar olusmusmudur ve sorun olustugunu nasil anlarım telefona taktıgımda calişiyorsa sorun yok anlamina gelirmi şimdiden teşkkürler.
N8 e taktim görüyor calişiyor. zarar gelmemiştir yani demi :/
Ben internete nokia nın browserından giriyorum ve resimlerin fazla oldugu sitelerde telefon "Yeterli alan yok" diyor bu sorunu nasıl çözebilirim daha telefona hack . Format hic bişey yapılmadı. TESEKKÜRLER Bide internet dosyalarını telefon harızasından değil de hafıza kartından kaydeden internet browseri önerebilirmisiniz???
Ben internete nokia nın browserından giriyorum ve resimlerin fazla oldugu sitelerde telefon "Yeterli alan yok" diyor bu sorunu nasıl çözebilirim daha telefona hack . Format hic bişey yapılmadı. TESEKKÜRLER Bide internet dosyalarını telefon harızasından değil de hafıza kartından kaydeden internet browseri önerebilirmisiniz???
O boş ram i gösteriyor hiç bir zaman 128 mb yazmazhocam c5 03 ün ram i ne kadar ? internette baktım 128 mb yazıyo ama ramblow dan bakıyorum 46 yazıyo ? ? ?
O boş ram i gösteriyor hiç bir zaman 128 mb yazmaz