Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

msnm

msnm

Üye
C5 03 gibi harikulade bir cihaza sahip olmanın ayrıcalığını yaşayan bu ayrıcalığın yanında bilgi paylaştıkça çoğalır felsefesine canı gönülelden inanmış sevgili "devil1903" kardeşim. Bize bu konuda sunmuş olduğun aydınlatıcı tatminkar bilginden dolayı sana sonsuz minnet ve şükranlarımızı sunuyorum.

C5 03 gibi muazzam bir cihaz kullanıcısı olarak bizlerin bu durumda ak zambaklar ülkesi Finlandiya'dan güzel haberlerin (güncelleştirmelerin) gelmesini umut ediyor ve bekliyoruz.

C5 03'ün hayatımıza renk katması dileğiyle...

"Nokia C5 03 kullanmak bir ayrıcalıktır!"

----------Eklendi @ 00:12:44 ---------- Yazıldı @ 00:10:29 ----------

Ulan Finlandiya'lılar alacağınız olsun insan bu kadar güzel bir cihaz çıkartırda flash oynatıcı koymaz mı, yapılır mı bize bu!

Herneyse bari yaptınız ettiniz bir hata hadi artık boş durmayın çalışın flash player yüklü bir güncelleştirmeyi tez elden bekliyoruz.

Anladık ülkeniz soğuk malum kış geceler uzundur oturun halledin bu işi.

Nokia C5 03 kullanıcılarının haklı gururunu zedelemeyin.
Hade bakayım hade hadeee.... :alkis

----------Eklendi @ 00:33:55 ---------- Yazıldı @ 00:12:44 ----------

Arkadaşlar bu telefona attığım her (fotoğraf & video) galeride çıkmak zorunda mıdır?

Galeride fotoğrafları ya da müzikleri ayrı ayrı klasör içerisinde tutamayız mı?

En son 7610 kulandığım taş devrinde bile içerikleri konusuna göre farklı kasörlerde tutabiliyorduk.

Burda taşısanda yine galeride duruyor. Hay ben senin galerine...
Ne diyorsunuz siz bu konuda? :bilmm

mfsyzgt

Üye
Beyler kilit kodumu unuttum. Her türlü yöntemi denememe rağmen hiçbiri sonuç vermedi. Var mı bu konuda bilgisi olan?

Joker.

Joker.

Üye
Telin bataryasını çıkara tekrar takmadan önce simkartını ve hafıza kartını çıkar sınra bataryayı tak ve şarza koyup hard format at yine kod isterse 12345 diye yaz

tekkral11

tekkral11

Üye
hafıza kartını kaldırmadığım halde telefon kendisi kaldırıyor.telefonu kapayıp açınca ve hafıza kartını çıkarıp takınca düzeliyor.telefon kartı neden kaldırıyor çözemedim

Joker.

Joker.

Üye
kaldırmak derken ?

manyetikemre

Üye
İnternette dolaşırlen tarayıcı durduk yere kapanıyor. Nasıl çözebilirim? Tel hala v10 çnkü güncellemeleri yapmıyor bağlantı hatası veriyor. Sorun güncelleme olabilir mi?

manyetikemre

Üye
hard format atınca düzeldi sağolasın

kerimli93

Üye
selam arkadaslar benim nokia c5-03 telefonumda max . ram 39 oluyor neden bunun sebebi ne bilen varsa yazsin

TranquilBirds

TranquilBirds

Üye
Fazla kasmayan bi tema kullan bi de telefonu kapat aç.

ahmetc503

bende en az 57 mb yaşasın symbian türkiye :)

----------Eklendi @ 21:09:22 ---------- Yazıldı @ 21:08:17 ----------

herkese tavsiye ediyorum fertile ceresi en az 55 falan görürsün normalde 59 la 61 mb arasında ramim süper yani :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
bende en az 57 mb yaşasın symbian türkiye :)

----------Eklendi @ 21:09:22 ---------- Yazıldı @ 21:08:17 ----------

herkese tavsiye ediyorum fertile ceresi en az 55 falan görürsün normalde 59 la 61 mb arasında ramim süper yani :)

Diğerini bekliyorum o çıksında onu atacam

----------Eklendi @ 00:25:24 ---------- Yazıldı @ 00:24:34 ----------

tesekkur ama simdide az ram 41mb
baska ne yapayim

Rica ederim. Tema efektleri açıksa kapat

wodo18

Üye
=) Sabrinin manchertera attığı golü arıyordum nere geldim

kerimli93

Üye

Diğerini bekliyorum o çıksında onu atacam

----------Eklendi @ 00:25:24 ---------- Yazıldı @ 00:24:34 ----------

Rica ederim. Tema efektleri açıksa kapat

tesekkur kardesim simdi max ram 43 oldu baska ne edeyim daha cok ram elde etmek icin

Üst Alt