mıttık
Üye
sosyalaglari yuklemeniz gerekiyor paylasim icin
foto duzenleme bakicam
hocam sosyal ağların belle için çıkan son sürmünü yükledim ancak yine aynı sorunu veriyor sosyal ağlar uygulamasının sürümüyle ilgili bir sıkıntı olabilir mi?
sosyalaglari yuklemeniz gerekiyor paylasim icin
foto duzenleme bakicam
hocam sosyal ağların belle için çıkan son sürmünü yükledim ancak yine aynı sorunu veriyor sosyal ağlar uygulamasının sürümüyle ilgili bir sıkıntı olabilir mi?
effek yolu E:resource atmalisiniz.kurtulus hocam senin 15.02.2012 tarihinde cikmis belleni flas atdim da amma temA Effects de problem var.ben basqa yeni effekt atdim amma goremedi.x-plorede E/effects klassoruna atdim kapatip acdim teli amma yine aYNi sey fark yok
yükledim herşey çok güzel olmuş yalnız resimlerde düzenle seçeneği neden yok, orjinal belle çıkmadan önceki bellelerdede böyle bir sorun vardı..... Benim 059D954 kodlu N8 gri renkli bundan olmasın sakın
ve... 6 ana ekran kısayoldan sonra ki ekran eklerken ortadaki sekme noktacıkları görünmüyor.
yükledim herşey çok güzel olmuş yalnız resimlerde düzenle seçeneği neden yok, orjinal belle çıkmadan önceki bellelerdede böyle bir sorun vardı..... Benim 059D954 kodlu N8 gri renkli bundan olmasın sakın
ve... 6 ana ekran kısayoldan sonra ki ekran eklerken ortadaki sekme noktacıkları görünmüyor.
gormedim kusura bakmayin.kurtulus40 ; 14:19:07 19.02.2012 tarihli yazımda bir iki sorun yazdım galiba görmediniz...
gormedim kusura bakmayin.
resim duzenle secenegi foto editorden yapiliyor.
6 ana ekrandan sonra gorunmemesi normal bence effek bile 3 den sonra islem gormuyor.
1 2 3 seklinde theme ile ilgili o ozellikbu 6 tane ev ekarnından sonra noktalar kayboluyor ya bunları sayı şeklinde yapsak 1-2-3 diye tabi böyle yan yana değilde ortada 1 yazıcak mesela sayfa değiştirince 1 olucak 2 olazmı ben bi cfwde görmüştüm sanki öyle birşey kurtuluş beyin cfwdimiydi hatırlayamadım
link burda yenisini bekle derim ama dilersen linki yeniliycem simdisenin bu cfw müthiş ama link ölmüş. Linki nasıl yenilersin ya ben bunu kullanmak istiyorum.