[N8 Belle 15-02-2012] :) Kurtulus40 (Turkce,hollandaca,ingilizce)

Sponsorlu Bağlantılar

mıttık

Üye

sosyalaglari yuklemeniz gerekiyor paylasim icin
foto duzenleme bakicam

hocam sosyal ağların belle için çıkan son sürmünü yükledim ancak yine aynı sorunu veriyor sosyal ağlar uygulamasının sürümüyle ilgili bir sıkıntı olabilir mi?

apache61

Üye
Arkadaşlar benim N8 yurtdışından geldi.Daha önce Genpa da 30 tl karşılığında türkçe yaptık. Ancak güncelleme yapınca tekrar ingilizce oldu. Uzun bir süredir sadece görüşme yapmak için ingilizce olarak kullanmaktayım. son olarak bir kaç gün önce güncellme yaptım ve belle oldu. Maalesef yine ingilizce. Kod 0599758 ,Şimdi bu yazılımı yükleyebilirmiyim? Face de yazdım malum memur adamız böyle telefonu biz parayla alamayız Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim

idris-tolar

idris-tolar

Üye
hocam sosyal ağların belle için çıkan son sürmünü yükledim ancak yine aynı sorunu veriyor sosyal ağlar uygulamasının sürümüyle ilgili bir sıkıntı olabilir mi?

evet son cıkan sosyal ağlar sürümünden kaynaklanıyor, bir önceki sürüme dönerek bu sorundan kurtulmuş olursunuz ...

penah0

Üye
kurtulus hocam senin 15.02.2012 tarihinde cikmis belleni flas atdim da amma temA Effects de problem var.ben basqa yeni effekt atdim amma goremedi.x-plorede E/effects klassoruna atdim kapatip acdim teli amma yine aYNi sey fark yok

idris-tolar

idris-tolar

Üye
merhabalar:

bende euro 3 seceneği cıkmıyor her yolu denedim ama flash atamadım neden acaba...nerde hata alıyorum..???

penah0

Üye
idris tolar bende de ayni sey cikdi.ama flas atdim mis gibi calisiyo. cunki kurtulus abinin bellesinde holland dili de var o uzden eurad nin yerine basqa sozler yaziliyo.korkusu yok merak etme ben de hicbir sorun yok

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtulus hocam senin 15.02.2012 tarihinde cikmis belleni flas atdim da amma temA Effects de problem var.ben basqa yeni effekt atdim amma goremedi.x-plorede E/effects klassoruna atdim kapatip acdim teli amma yine aYNi sey fark yok
effek yolu E:resource atmalisiniz.

• Beğen
Tepkiler: penah0

pzero

Üye
kurtulus40 ; 14:19:07 19.02.2012 tarihli yazımda bir iki sorun yazdım galiba görmediniz...

idris-tolar

idris-tolar

Üye
yükledim herşey çok güzel olmuş yalnız resimlerde düzenle seçeneği neden yok, orjinal belle çıkmadan önceki bellelerdede böyle bir sorun vardı..... Benim 059D954 kodlu N8 gri renkli bundan olmasın sakın
ve... 6 ana ekran kısayoldan sonra ki ekran eklerken ortadaki sekme noktacıkları görünmüyor.

düzenle seceneğinin şuan çalıştığını bilmiyorum, şuan yeni yükledim cwf yi ama 6 ekran dan fazlasını kesinlikle tavsiye etmem telefonun aklı başından gidiyor acayip derece de kasmaya başlıyor ...bütün cwf lerde sorun böyle, 6 ana ekran da yeter de artar...

Black_06_52

Black_06_52

Üye
Belle zaten 6 ana ekran

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yükledim herşey çok güzel olmuş yalnız resimlerde düzenle seçeneği neden yok, orjinal belle çıkmadan önceki bellelerdede böyle bir sorun vardı..... Benim 059D954 kodlu N8 gri renkli bundan olmasın sakın
ve... 6 ana ekran kısayoldan sonra ki ekran eklerken ortadaki sekme noktacıkları görünmüyor.

kurtulus40 ; 14:19:07 19.02.2012 tarihli yazımda bir iki sorun yazdım galiba görmediniz...
gormedim kusura bakmayin.

resim duzenle secenegi foto editorden yapiliyor.
6 ana ekrandan sonra gorunmemesi normal bence effek bile 3 den sonra islem gormuyor.

idris-tolar

idris-tolar

Üye

gormedim kusura bakmayin.

resim duzenle secenegi foto editorden yapiliyor.
6 ana ekrandan sonra gorunmemesi normal bence effek bile 3 den sonra islem gormuyor.

hocam acaba en yakın sürede düzenle seceneğini ekleyebilir misiniz ...

szrxx

szrxx

Üye
galeride düzenle şeçeneginin çalışması için bunları yüklemeniz gerek içinde sosyal ag 1.4 de mevcuttur galeriden direk fotograf paylaşabiliyorsunuz 1,5 sorun çıkıyor denenmiştir kurtuluş40 a katkımız olsun ;)

pzero

Üye
düzenle şeçeneginin çıkmamasının arkasında yatan nedir, bilmeden bileşenimi silindi nedir.:naughty: ve *+0000+ yapınca sürümde sadece symbian belle yazmıyor.:ağlarım: www. maxicep.com reklamı yapılmış.:dry: ben saf reklamsızdan yanayım. saygılar :good:

chill35

chill35

Üye
bu 6 tane ev ekarnından sonra noktalar kayboluyor ya bunları sayı şeklinde yapsak 1-2-3 diye tabi böyle yan yana değilde ortada 1 yazıcak mesela sayfa değiştirince 1 olucak 2 olazmı ben bi cfwde görmüştüm sanki öyle birşey kurtuluş beyin cfwdimiydi hatırlayamadım

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
senin bu cfw müthiş ama link ölmüş. Linki nasıl yenilersin ya ben bunu kullanmak istiyorum.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
yenile aga şimdi indireyim hemen şimdi. Telefon çıldırdı çünkü yav.

Üst Alt