Aynen degismedi ayni yere atabilirsin ama simdi daha kolay sis yaptimin birini kur effect E kullanpolluxea♪;4361427' Alıntı:cok sagol kurtulus abiefekt dosya yeri degişmedi dmi e'de yine ?
hocam yine döktürmüşsünüz elinize sağlık acaba yeni sürpriz de nedir....
facebook gruba ne oldu bulamıyorum ben..
Burda kardeşimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
..Yakinda belle ile ne var yok dev bir arsiv yayinliycam ve sadece maxicep uyelerine hazirlamaya calisiyorum az bir zaman kaldi.abi bu ekran koruyucunun dosyaları verirsen ve nereye atıcağımızı belirtirsen kullanmak isterim
Arkadaslar bugun ugrasilarim istekler sonucu cozum bulamaya calistim
Tek bulamadim facebook video'lari onuda video linkini tiklayarak izliyoruz.
Yeni eklenenler
Keylok belle
Maps v3.08(141)
My Location Widget
MemCheck_v0.05
File Browser (dosya yonetici)
oyunperformansi ayarlandi
Theme ikitane begeniceksiniz
widgetler ayarlandi calismayan yok
fazla diller temizlendi(turkce,ingilizce ve hollandaca)
phone_as_modem.iso formatta bile C kaliyor
ilk acilis 135 mb ram 125 mb endusuk
C hafiza 194 mb 9mb phone_as_modem.iso
Gizli uygulamar mod kaldirildi (gereksizdi)
islemler sirasinda arkaplan siyahlihi kaldirildi
N9 ekran koruyucu digital saat
Not:Kullandim temalar ektedir
Flash atmadan E :Patches dosyasini silin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
DUYURU
Yakinda tum cfw yapan arkadaslara nette bulamiycaklari bir supriz gelicek biraz eksigim kaldi butun belle arsivimi yayinliycam.
ve herkez gunluk cfw cikaricak.
Yakinda belle ile ne var yok dev bir arsiv yayinliycam ve sadece maxicep uyelerine hazirlamaya calisiyorum az bir zaman kaldi.
Evet kapatildi.etkin aktarmalar yazısı arama esnasında iptal edildi mi?
Coktan hazirladim link atarim.kurtuluş usta pm atamadım kapalı galiba. C6-01 için cfw hazırlayabilirsen denemeleri kendi telefonum üzerinde yapabilirim şimdiden teşekkürler
Evet onlari unutmusum yanina koyucaktim fakat karisiyor diye tekrar icine attim ekledim ama linki atarim ayriyeten.Hocam eline sağlık, ancak dosya içinde diğer flash için gerekli belgeler yok, onları da paylaşabilir misin?