C6-01 Belle ile gelen sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Wifi sorunlarından bahsetmiyorum bile. şifreyi yazıyorsun giriyor wifiye sonra bağlantıyı kapatıyorum. 1 saat sonra tekrar giriyorum şifre aklında olduğu halde bağlanmıyor. telefonu kapatıp açınca düzeliyor anca. çok saçma şeyler var da aklıma gelmiyor :D

wifi erişim noktanı kendin ekle elle o zaman şifre falan sormaz bu olayı anna otomatik yapıyordu sanırım belle bazı modemlerde bunu yapıyor bir arkadaş 2 kere üst üste şifre girersen oto kaydediyor demişti belki belle de böyle bir optimasyon yapılmış olabilir hani gerekli gereksiz bütün wifi noktaları toplanmasın diye

lalezar___

lalezar___

Üye
bende belle yi yükledim fazla mesajlaşan ve net kullanan biriyim hiç böyle bi sorunla karışlasmadım ilginç

krocix

Üye
    Konu Sahibi
Sorun wifi şifresinde değil. Wifiye hiç bağlanmaması. bağlanıyor yazıyor 1 saniye sonra iptal oluyor. Telelefonu kapatıp açınca düzeliyor. ve mesaj gelince-atınca inanılmaz bir kasma söz konusu.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Sorun wifi şifresinde değil. Wifiye hiç bağlanmaması. bağlanıyor yazıyor 1 saniye sonra iptal oluyor. Telelefonu kapatıp açınca düzeliyor. ve mesaj gelince-atınca inanılmaz bir kasma söz konusu.

şunu dene arkadaşım ayarlar+baglantı+ayarlar+ag hedeflerınden baglandıgın wlanlari sıl ınternet 1 internet 2 yazarsa icerıgıne bak wlan agı olanı sıl çık ust bardan wıfıyı aç tarat bulunca seç sonra tarayıcıya gir ayarlar genelden gerektıgınde sor yap çik tekrar girince internet ve wlan cikar wlanı seç kolay gelsın

krocix

Üye
    Konu Sahibi

şunu dene arkadaşım ayarlar+baglantı+ayarlar+ag hedeflerınden baglandıgın wlanlari sıl ınternet 1 internet 2 yazarsa icerıgıne bak wlan agı olanı sıl çık ust bardan wıfıyı aç tarat bulunca seç sonra tarayıcıya gir ayarlar genelden gerektıgınde sor yap çik tekrar girince internet ve wlan cikar wlanı seç kolay gelsın

Bunu biliyorum arkadaşım fakat iş görmüyor. Genel bir sorun sanırım çoğu kişide var :\ Umarım yeni bir güncelleme gelir ve hatalar eksikler giderilir. Bir de soft format atmayı denicem fakat bir türlü mesajları kaydedemedim :\

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dosyalar+yedekleme+sadece mesajları seç

Febris

Febris

Üye
Beyler bu bellenın ılk guncellemesı ..
eksıklerı cok
cok ama
nokıa bu yazılımı boyle bırakmaz ... eksıklerı guncellemeler ıle sızlere yansıtacaktır emın olun ..

o guncelleme verene kadaaar

krocix

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler. hemen deniyorum

SilentOne

SilentOne

Üye
ya soyle martta bir güncelle gelir sonra nisanda sonra carla sesleri duyulur

krocix

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
silinmez arkadaşim formattan sonra geri yukleyebilirsın hafıza kartina dokunma

krocix

Üye
    Konu Sahibi
peki format atarken hafıza kartını çıkartmaya gerek var mı ?

spontane75

spontane75

Üye
arkada çalışan programları neden goremıyorum ?? acık uygulamalrı goster nerde belle de bulamadım ?? yardımcı olursanız sevınırım...

krocix

Üye
    Konu Sahibi
arkada çalışan programları neden goremıyorum ?? acık uygulamalrı goster nerde belle de bulamadım ?? yardımcı olursanız sevınırım...

Menü tuşuna basılı tutunca açılıyor. ayrıntılı istiyorsan ramblow pro gibi programlarla da ayrıntılı bakabilirsin.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
peki format atarken hafıza kartını çıkartmaya gerek var mı ?

gerek yok hafıza kartına dokunmaz format

----------Eklendi @ 23:04:43 ---------- Yazıldı @ 23:03:09 ----------

hafıza kartıni biçimlendırmedikçe sorun olmaz

krocix

Üye
    Konu Sahibi

gerek yok hafıza kartına dokunmaz format

----------Eklendi @ 23:04:43 ---------- Yazıldı @ 23:03:09 ----------

hafıza kartıni biçimlendırmedikçe sorun olmaz

eyvallah sağolasın. Attım formatı yüklüyor. bu sorun yine devam etmez umarım :\

atinali28

atinali28

Üye
Arkadaşlar belki belleyi telefonuma 5 kez yükleyip kaldırdım. Çünkü o kadar problemlerim varki.

Mesela 1- Birine mesaj göndereceğim gönder tuşuna basıyorum mesaj gidiyormuş gibi oluyor ama gitmiyor mesaj menüsünden çıkarken o göndermek istediğim mesajı taslaklara kaydediyor göndereceğim kişinin numarası taslaklarda kayboluyor.

2- Anna'da rahatlıkla skpte wifi den konuşma yapıyordum aynı anda telefondan nete giriyordum en ufak bi kasılma olmuyordu ama şimdi hiçbirşey yapamıyorum galeriye bile girsen çok fena kasıyor.

3- Ovi mağazadan hiçbirşey indiremiyorum. Turkcellin kendi internetini kullanınca indiriyo ama wifi den aslan indirmiyor. Wifi de sıkıntı var dicem skpyten konuşuyorum bir problemle karşılaşmıyorum.

4- Microsft apps lync comminacatır vb herşeyi kaldırdım yine yok. Telefon acayip şekilde kasıyor.

Yardımlarınızı Rica ediyorum.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Arkadaşlar belki belleyi telefonuma 5 kez yükleyip kaldırdım. Çünkü o kadar problemlerim varki.

Mesela 1- Birine mesaj göndereceğim gönder tuşuna basıyorum mesaj gidiyormuş gibi oluyor ama gitmiyor mesaj menüsünden çıkarken o göndermek istediğim mesajı taslaklara kaydediyor göndereceğim kişinin numarası taslaklarda kayboluyor.

2- Anna'da rahatlıkla skpte wifi den konuşma yapıyordum aynı anda telefondan nete giriyordum en ufak bi kasılma olmuyordu ama şimdi hiçbirşey yapamıyorum galeriye bile girsen çok fena kasıyor.

3- Ovi mağazadan hiçbirşey indiremiyorum. Turkcellin kendi internetini kullanınca indiriyo ama wifi den aslan indirmiyor. Wifi de sıkıntı var dicem skpyten konuşuyorum bir problemle karşılaşmıyorum.

4- Microsft apps lync comminacatır vb herşeyi kaldırdım yine yok. Telefon acayip şekilde kasıyor.

Yardımlarınızı Rica ediyorum.

toprağım microsoft apps i yuklemelerden kaldırmak yetmiyor ve hiç soft format attın mi

atinali28

atinali28

Üye

toprağım microsoft apps i yuklemelerden kaldırmak yetmiyor ve hiç soft format attın mi

Hemşerim; Attım ama sonuç hep aynı mesaj vb problemleri geçti telefon çok fena kasıyor. Annayı yükleyeceğim en son çare belle'de iyileştirmeler yapılana kadar.

Üst Alt