Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü | Ana Konu | İnceleme | Teknik Destek

Sponsorlu Bağlantılar

TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
    Konu Sahibi
Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcı Kulübü | Ana Konu | İnceleme | Teknik Destek
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ürünü yaklaşık 6 ay gibi uzun bir süre önce dan satın aldım. Ürünün 64 GB Neptün Mavisi olanını satın aldım. Cihazdan genel olarak memnunum. Pil performansı, Kamera performansı, Genel hız performansı olarak tamamen memnunum diyebilirim.


Cihazın MIUI arayüzü çok iyi diyebilirim. Menüler arası geçiş ve Performans yönünden gayet başarılı. Cihazı ilk satın aldığımda 10 ile gelmişti. Şu anda en son Güncelleme ile 11 Android 9.0 ile kullanabilirsiniz.

Pil performans yönünden, Cihazdaki 4000 mAh Batarya dan tam performans alıyorsunuz. Ben çok fazla Mobil Cihazlar da oyun oynayan birisi değilim. Bazen oynuyorum. Tam şarj ile 24 Saati rahat çıkarıyorum. Eğer Hiç gibi yüksek performans gerektiren oyun Vb. Çalıştırmassanız. Yaklaşık 2.5 günü görecektir.
Cihaz ile beraber kutusundan çıkan Şarj Adaptörü, "Qualcom 3.0 Quick Charge" Desteklemiyor. Dolayısıyla, Hızlı şarj özelliğini kullanmak için, ayrı bir Adaptör almanız gerekiyor. Ben bunun için, Spigen'nin Essential 30W Hızlı Şarj Cihazı Qualcom 3.0 Quick Charge desteklekli Adaptörünü dan satın aldım. Ve oldukça memnunum. Satın almak için ürünü inceleyebilirsiniz.
Cihazın hızlı şarj olduğunu anlamanız için, Şarja taktığınız'da Şarj göstergesinin orada iki tane şarj Simgesi olması gerekmektedir. Yada, Cihazı şarja taktığınız'da beliren ekranda Buradaki gibi hızlı şarj yazması gerekmektedir.

Kamera performansı olarak, Gayet başarılı bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Arka tarafta 48+5 MP olmak üzere 2 adet kamera gayet iyi iş çıkarmakta. Kamera özelliklerinde Porte modu, Gece modu gibi pek çok özellik yer almakta. 48 MP Modunu kullanmak Pro bölümünden veya yukarıda sağdaki 3 çizgi olan yere dokunup, 48 MP aktif etmeniz gerekiyor. Ayrıca Kamera uygulamasında Pro modu yer almakta. Bu sayede Kendi çekim modlarınızı istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.
Cihaza Google Camera Uygulamasını kurabilirsiniz. Özellikle gece ve Portre çekimlerinde kendi Camera Uygulamasından daha başarılı olduğunu söyleyebilirim. Örnek olarak Buradaki Gece çekimini inceleyebilirsiniz. Fotoğraf'da her Hangi bir şekilde filtre veya renk ayarlaması söz konusu değildir.

Cihazın ekranı 6.3" IPS LCD Teknolojisine sahip. Buda gayet tatmin edici bir ekran görüntüsü sunuyor. Ekran çözünürlüğü ise 1080x2340 (FHD+) Piksel çözünürlüğü sahip. Ekran ve arka kapak, Dayanıklılığı Gorilla Glass 5 İle korunuyor. Buda ekran kırılması ve çizilmesinin önüne geçiyor.
Örneğin, Ben Cihazı satın alırken beraberinde Kırılmaz temperli cam almıştım. Ama ürünü kullandığım günden beri hiç uygulama gereği duymadım. Ve şuanda herhangi bir çizik bile söz konusu değil.

İşlemci ve Ram olarak da, Qualcomm Snapdragon 660 (SDM660) 4 GB Ram ve Adreno 512 Grafik İşlemcisi (GPU) ile gayet performanslı bir şekilde kasma, Donma gibi problem olmadan, Pubg Mobile gibi yüksek performans gerektiren oyunlarda ve uygulamalarda kullanım imkanı sunuyor. Şu ana kadar Pubg Mobile'de Grafik ayarları HD ayarlı olduğu halde hiç bir şekilde kasma donma sorunu yaşamadım. Ayrıca Isınma sorununa da rastlamadım.

Cihazdaki Parmak izi sensörü çok hızlı bir şekilde parmak hareketlerini algılıyor. Ve hiç beklemeksizin ekran kilidini açıyor. Şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım.

Cihazda bildirimi ışığı yer almakta. Ve alt konuma yerleştirilmiş. Bildirim geldiğinde belirgin bir şekilde kullanıcıyı uyarıyor. Alt kısımda olması benim çok hoşuma gitti.

Şimdilik aklıma gelen deneyimlerim bu kadar.


Sizde bu konu altında deneyimlerinizi, Teknik sorunlarınızı paylaşabilirsiniz.

Xiaomi Redmi Note 7 Kullanıcıları ( Bana Özel Mesaj Atarak Listeye Adınızı Yazdırabilirsiniz )
  • @TheNightMare.

 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş


Üst Alt