C6-01 Belle ile gelen sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

keys1903

keys1903

Üye
bende dedigin sorunlar yok sarj super oldu extradan

MücahitTokgöz

yav arkacaslr Nokia 603 kullanıyorum inanın bak bu bahsettiğiniz sorunların hçbiri bnde yok harika yani. Büyük ihtmal bu belle her telefna uyumunu tam yapamamışlar inşllah güncellemelrde düzeltirsiniz sorununuzu. Bide snradan belle yükleyenler hard yada soft formtta atın büyük ihtml sorununuz düzelecektir. Ama hard formtta telefndaki tüm uygulamalar gider haberinz olsun birnevi blgisayara formt attığınızı düşünün hard formt için gçerli tabi..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bende diyorumda anlatamıyorum zaten belle bütün bir yazılım ilk yukleme gömulüyor zaten tele anna gibi pr1 pr2 değil yukleyen format atıyo ustune tekrar belleyı yüklüyor gerek yokki buna

ciritcioglu

Üye
Wifi sorunlarından bahsetmiyorum bile. şifreyi yazıyorsun giriyor wifiye sonra bağlantıyı kapatıyorum. 1 saat sonra tekrar giriyorum şifre aklında olduğu halde bağlanmıyor. telefonu kapatıp açınca düzeliyor anca. çok saçma şeyler var da aklıma gelmiyor :D

kardeş erişim noktasına ekleme yaptın mı yapmamış isen bağlantıda sorun yaşatıyo bir de ayarlardan erişim noktasına kendi wifi ni ekle o zman çözülecektir

murat2414

Üye
arkadaşlar dün aldım telefonu ama iyi mi ettim kötümü ettim bilmiyorum farkettim sorunlar wifi bağlı olduğu halde sık sık kopuyor. modemin yanındayken bile birde sürekli beyaz bir ekran çıkıyor yükleniyor diyor ama bişey yüklendiği yok altta ingilizce exit ve settin yazıyor setinde de sadece exit menüsü var sürekli çıkıyor telefonda bu sebebi nedir

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aldıgın tel english galiba

murat2414

Üye
yok kardeş ingilizce değil her beyaz ekran ordata YÜKLENİYOR yazıyor altta solda Exit sağda Options yazıyor yukarda yanlış yazmısım birde markete girmiyor yükleniyor diyor öyle kalıyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşim önce bi soft format at teline

murat2414

Üye
telefona yeniyim o sorf format dediğin ayarlada olan fabrika ayarlarına geri dön var onla aynı değil mi eğer öylerse onu yaptım ama düzelmedi birde bir kaç program oyun filan yükledim pcye alınan yedekle bunlarda alınıyor mu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telın annamı bellemı

murat2414

Üye
belle

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
magazadan mı bahsediyosun

murat2414

Üye
ya dün mağazaya girmiyor du nokia suiteden son sürümü gene yükledim galiba şu microsoftla gelen yazılımlardan kaynaklanıyor onun yüklemedim hem dediğim beyaz ekran çıkmıyor hemde şimdi mağazaya giriyor.. Şimdilik sorun yok ( sarjı dışında o da genelmiş sanırım)

Birde bu tele içindekinini dışında önerebileceğin gps , harita programı var mı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
foruma bir bak symbian 3 uygulamaları konusuna

mehsell

mehsell

Üye
Microsof güncelleşmelerini yükledim anında sildim hiç bir gereği yok ayrıca eksiklikleri hat safhada ..

murat2414

Üye
engin kardeş peki bu telefon sensörlü oyunları çalıştırıyor mu iphoendeki gibi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o konuda bir bilgim yok dostum

micropin

Üye
bendede bir tek flv sorunu var, kasma donma falan çok nadir oluyor, şarjıda internete yada oyuna girmediğim sürece 3-4 gün gidiyor.
peki bu flv sorununun bir çözümü varmı farklı video playerlarla falan, ne youtube dan nede başka bir yerden video izleyemiyorum. yalnız m.youtube.com dan izlenebiliyor ama ondada her video bulunmuyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
şimdilik yok gibi çözümü yeni bir güncelleme bekleyecez

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Ben hem ovi suite ile yaptım belle yi hemde eskiye döndüm sonra da tekrar phoenix le yaptım gene olmadı bendeki sorunlar da şunlar

1- flv hd video lar oynamıyor ara sıra aklı eserse oynuyor :d

2- internet e giriyorum her sitede neredeyse beyaz bi ekran ve siteler açılmıyor

3-opera yükledim çalışmadı-
4-wlan a bağladım ulan modem dibimde şifresiz gene kopuyo alnamadım :d ?
5- menüyü aşağı doğru çektiğimde donuk donuk iniyo yukarı da öyle
6-tema yüklüyorsun mübarek yüklenmemiş gibi hiç hoşuma gitmedi

aklıma gelenler bunlar

Flv video sorunu codec le alakalı dostum.
menüyü aşağı çekince donukluk oluyorsa yeni klasör aç ve gereksizlerin hepsini o klasö e at
wlan olayı bnde de vardı aam flash tan sonra düzel di
tema olayına da şöle bişe diyebilirim farklı kaliteli tema yukle ama temalarda kasmada etkili onlarıda söleyim.

----------Eklendi @ 14:18:26 ---------- Yazıldı @ 14:15:53 ----------

Kasmalar için pek bişey bulabilmiş değilim ama gereksizleri tek klasörde toplayıp orjinal tema kullanmanızı öneririm.

Üst Alt