Windows Phone Deneyimim ve Yaşadığım Problemler

Sponsorlu Bağlantılar

DareDevil1320

Üye
Tavsiye - Lumia 1320 ile ilgili pişmanlık - MaxiCep

Zamanında şöyle bir konu açmıştım, 3.5 ay falan geçmiş.

Yemin ediyorum bu telefondan, bu sistemden iğrendim. Yüzüne dahi bakmak istemiyorum, bu akıllı(!) telefonu her elime aldığımda zamanında ona saydığım her kuruşa ayrı ayrı acıyorum.

Yıl oldu 2015, evet 2015. iki bin on beş. Müzik çalar uygulaması açılırken splash screen'le bekleten başka bir işletim sistemi var mıdır acaba? Çekmecede duran kullanmadığım ekranı çatlak 5800 ve şarj tutmayan iPod 2g var. Çıkış tarihleri de sen de 2007, ben diyeyim 2008. O derece eski cihazlar. İkisi de benim zeka canavarı(!) 2 çekirdekli süper hızlı 1.7 ghz işlemcili telefonumdan daha hızlı açıyor müzik çaları. İkisinde de müzik çalar kafasına estiği gibi rastgele şarkı açmıyor. İkisinde de müzik çalar durduk yere ana ekrana atmıyor. Yemin ediyorum iğrendim, tiksindim.

İşletim sistemi o kadar yavaş ki efektleri inanılmaz derecede uzun tutmuşlar. Efekt kullanmayan bütün uygulamalar farkındaysanız hız konusunda "çuvallıyor". O rehberi güya geç açılıyor diye laf ettiğiniz Galaxy S2'im bile hız konusunda bu telefonu katlıyor. Simsiyah ekrana saniyelerce bakma durumunda kalıyorsunuz. Belirtmeden geçemeyeceğim ki nerdeyse her uygulamada ana ekrana dönme sorunu mevcut. Dalga geçer gibi. Harita'yı açmışım, aradığım yeri yazıyorum. hooop kutucuklara geri dönmüşüm.

Ayrıca eski Galaxy S2'im çoklu işlem de yapabiliyordu! İnternet Explorer uygulamasında 3. sekmeyi açtığım an ilk iki sekme anında iptal. Dosya indiriyorsunuz, arka plana geçeyim başka bir şey yapayım yok. Anında iptal oluyor. Ki eski telefonum uygulamayı kapatsa bile kaldığı yeri aynen geri yüklüyordu. Bunda o da yok, direkt baştan başla.

Bildirim merkezi rezilliğinden bahsetmeye ihtiyaç dahi hissetmiyorum.

Bu telefondan, yavaşlığından, beş para etmezliğinden, işe yaramazlığından her şeyinden bıktım. İlk fırsatta değiştireceğim, bir daha ömür billah Windows işletim sistemi kullanan mobil bir cihaz edinmeyeceğim. Tövbe ettim. Yüce rabbim bir şeyin kıymetini kuluna anlattırmak için önce onu kaybettirirmiş ya, Windows Phone ile Android'in kıymetini anladım.

• Beğen
Tepkiler: enterneoll ve hajkhanx33

tgoksen1

Üye
s3 miniye geçtim bir kaç haftalıgına bakalım wpyi aratacak mı

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
s3 miniye geçtim bir kaç haftalığına bakalım wpyi aratacak mı

Kullanım amacınıza göre değişiklik gösterir. Şahsen kardeşlerimin alayı android cihaz kullanıyorlar (S3 mini, s4 ). Yalan yok , Wpnin verdiği keyfi alamadım.
Yarın bir test yapacağım (Browser, Youtube, ortak bir kaç oyun). Bakalım benim üvey evlat 620 neler yapacak :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: tgoksen1

tgoksen1

Üye
Kullanım amacınıza göre değişiklik gösterir. Şahsen kardeşlerimin alayı android cihaz kullanıyorlar (S3 mini, s4 ). Yalan yok , Wpnin verdiği keyfi alamadım.
Yarın bir test yapacağım (Browser, Youtube, ortak bir kaç oyun). Bakalım benim üvey evlat 620 neler yapacak :kıskıs:
valla benı s3 mını suan donma kasma bıse yapmadı bır bakalım ılerleyen gunlerde baslar dıye dusunuyorum:D

Eduardo58

Eduardo58

Üye
Videoyu yapınca linkini atsana :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Videoyu yapınca linkini atsana :)

Video çekim aklımda yoktu. O zaman kamerayı hazırlayayım. (Benim 620 bayağı yüklü durumda.Şartlar biraz eşit olmayacak ama idare edeceğiz.)
Eğlenceli bir gün geçireceğim gibime geliyor.

Rainesto

Rainesto

Üye
5. İçin çözüm quickplay

Üst Alt