C6-01 Belle ile gelen sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

krocix

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Belle ile gelen sorunlar
Arkadaşlar muhtemelen sizlerin de karşılaştığı sorunlar vardır. Ben aklıma gelen bir kaç tanesini yazıcam.

Bazen oyun oynarken durduk yere oyundan atıyor.
Telefon açılışta her şey açılsa bile, tüm widgetlar yüklense bile 1 2 dakika boyunca sebepsiz kasma oluyor.
Ram'e bakıyorum 138 mb boş diyor. Yani ram'le alakası yok gibi.
En önemlisi bazen durduk yere donuyor ve hiçbir tuş çalışmıyor. Batarya çıkartıp takmak gerekiyor.
Mesajlarda anlam veremediğim kasmalar oluyor.
Arka arkaya 2 Mesaj atınca telefon çok fazla kasıyor ve 35 ~ 40 saniye sürüyor ikisini de göndermesi. Bazen ikinci attığınız mesajı birinciden önce iletiyor.

Bunların çözümünü veya nedenini bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim (:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
lync yi menüden kaldir mesaj sorunun ondan

krocix

Üye
    Konu Sahibi
lync yi menüden kaldir mesaj sorunun ondan

ben o microsoft uygulamasını yüklemedim bile.

----------Eklendi @ 20:27:02 ---------- Yazıldı @ 20:01:52 ----------

Çözüm önerecek kimse yok mu ? :\

79mm79

79mm79

Üye
saydığın sorunların hepsi bende de var. Mesaj sorunu microsoft apps ten sonra oldu kaldırdım olmadı rn sonunda yazılımı yeniden yükledim düzeldi. Ama hala ara sıra telefon donuyor pili çıkartmak zorunda kalıyorum. Bir çözüm bulamadım

krocix

Üye
    Konu Sahibi
Ben microsoft apps'i hiç yüklemedim ama mesaj sorunu var işte. mesaj gelince felan telefon kendinden geçiyor sanki.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
oturumla mı mesajlaşıyosun

krocix

Üye
    Konu Sahibi
Evet oturumla mesajlaşıyorum fakat anna'da böyle kasma yoktu.

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Ben hem ovi suite ile yaptım belle yi hemde eskiye döndüm sonra da tekrar phoenix le yaptım gene olmadı bendeki sorunlar da şunlar

1- flv hd video lar oynamıyor ara sıra aklı eserse oynuyor :d

2- internet e giriyorum her sitede neredeyse beyaz bi ekran ve siteler açılmıyor

3-opera yükledim çalışmadı-
4-wlan a bağladım ulan modem dibimde şifresiz gene kopuyo alnamadım :d ?
5- menüyü aşağı doğru çektiğimde donuk donuk iniyo yukarı da öyle
6-tema yüklüyorsun mübarek yüklenmemiş gibi hiç hoşuma gitmedi

aklıma gelenler bunlar

aliriza90

Üye
Benim de sorun var. Bilmem tanıdıkmısınız:
Telefonun ekranını kilitleyince dijital saat ekran koruyucusu geliyor tamam , fakat saat orada sabit kalıyor. Yani saat işlemiyor ekran koruyucuda.
Bir de batarya eskisine göre bir 4 saat falan erken bitiyor.

krocix

Üye
    Konu Sahibi
Ben hem ovi suite ile yaptım belle yi hemde eskiye döndüm sonra da tekrar phoenix le yaptım gene olmadı bendeki sorunlar da şunlar

2- internet e giriyorum her sitede neredeyse beyaz bi ekran ve siteler açılmıyor

4-wlan a bağladım ulan modem dibimde z gene kopuyo alnamadım :d ?

aklıma gelenler bunlar

Wifi sorunlarından bahsetmiyorum bile. şifreyi yazıyorsun giriyor wifiye sonra bağlantıyı kapatıyorum. 1 saat sonra tekrar giriyorum şifre aklında olduğu halde bağlanmıyor. telefonu kapatıp açınca düzeliyor anca. çok saçma şeyler var da aklıma gelmiyor :D

adanalı1

adanalı1

Üye
Beyler bu bellenın ılk guncellemesı ..
eksıklerı cok
cok ama
nokıa bu yazılımı boyle bırakmaz ... eksıklerı guncellemeler ıle sızlere yansıtacaktır emın olun ..

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
Tanimiyorum ama belle baş belası gibi geldi olabiliyor herkez de farklı sorunn iyi bir güncelleme gelmesini bekleyeceğiz bize o gözüküyor bu yüzden ben 14,02 ye dowrangdade yaptım kullanıyorum anna yı bile istemiyorum

----------Eklendi @ 21:40:14 ---------- Yazıldı @ 21:38:11 ----------

wifi sorunlarından bahsetmiyorum bile. şifreyi yazıyorsun giriyor wifiye sonra bağlantıyı kapatıyorum. 1 saat sonra tekrar giriyorum şifre aklında olduğu halde bağlanmıyor. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor anca. çok saçma şeyler var da aklıma gelmiyor :d

:d ne diyim kardeş şimdilik 4 ay boşa beklemiş gibi geldi bana ben sorunsuz bi şey bekliyordum kiii gelene bak

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

4-wlan a bağladım ulan modem dibimde şifresiz gene kopuyo alnamadım :d ?

aklıma gelenler bunlar

wlan a şunu dene ayarlar+baglantı+ayarlar+ag hedeflerınden baglandıgın wlan öncelıklı olsun ınternet 1 ınternet 2 yazıyosa.menü kasmasına gelınce işlem kaydını 1 gün ajandayi gün görunumune al arkadaşım

krocix

Üye
    Konu Sahibi

gelen giden klasörlerıne al öyle dene

o şekilde alınca daha feci kasıyor nedense. sadece oturum açık bırakıyorum her defasında açılıp kasmasın diye yine aynı yine aynı. öğrenci adamız nasıl mesajlaştığımızı bilirsiniz az çok :D

ucantcme

ucantcme

Üye
güncellemeden önce format attınız mi ben de sadece flv oynatmıyo o kadar soft forma falan deneyin

V/RS

V/RS

Üye
flv video nedir arkadaşlar ben facebook tanda video izleyebiliyorum youtube danda video izleyebiliyorum başka sitelerde açmıyo ama bu cepnetin bağlantı hızından kaynaklanıyor gibi geliyo bana biri bana açıklayabilirmi flv video nedir şu anda youtube dan 720p ve 1080p video indiriyorum onları deneyeceğim

krocix

Üye
    Konu Sahibi
flv video nedir arkadaşlar ben facebook tanda video izleyebiliyorum youtube danda video izleyebiliyorum başka sitelerde açmıyo ama bu cepnetin bağlantı hızından kaynaklanıyor gibi geliyo bana biri bana açıklayabilirmi flv video nedir şu anda youtube dan 720p ve 1080p video indiriyorum onları deneyeceğim

1080p video izleyemezsin bu telefonda malesef :\

arkadaşların bahsettiği flv netten izledikleri değil. indirip telefona attıklarından bahsediyorlar sanırım. Evet bende denedim açmıyor flv'leri ama hepsi için geçerli değil bazılarını açıyor. Kafasına göre takılıyor :D

V/RS

V/RS

Üye
ben 480p flv video indirdim açtı telefon siz açamadığınız bi flv videoyu söyleyin youtube dan bende indirip bi deneyim olurmu ?

Üst Alt