Güncel Bada 2.0 Haberleri 12/07/2012

Sponsorlu Bağlantılar

Prnrml ctvty

Prnrml ctvty

Üye
Bence de demiyelim, sonra gelmeyince millet dalga geçiyo geçen sene hazirandan beri bi çok arkadaş bu sıkıntıyı çekti. :d:

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi

demişsin yukarıda :D
Senide mi kaybettık Ceyhun :D

Ben orda samsung türkiyenin yalancısı oldum bi an az kaldığını düşündüm :D
ama sonra samsungun türkiyeyi asya ülkesi olarak kabul ettiği geldi aklıma :D
eğer öyleyse en az 1 ay var

mahmutdeniz

Üye
3-5 milyon nufuslu ulkeler icin guncelleme cikarp 75 milyon potansiyel musteri bulunan bir ulkeyi ihmal eden samsungun aklina sasayim!

pasabey19

pasabey19

Üye
ya arkadaş valla şu güncellemenin bu kadar gecikmesi samsung açısından gerçekten büyük bi itibar kaybı. çevremde bi sürü kullanıcısı var ama sırf bu bada yüzünden çoğu birdaha tövbe diyor. bilmiyorum ama samsung gibi bi markaya bu hareketler hiç ama hiç yakışmıyor. bir daha telefon düşünürsem samsung muhtemelen şu anki yerinde olamayacak maalesef...

• Beğen
Tepkiler: afsim
Prnrml ctvty

Prnrml ctvty

Üye
ya arkadaş valla şu güncellemenin bu kadar gecikmesi samsung açısından gerçekten büyük bi itibar kaybı. çevremde bi sürü kullanıcısı var ama sırf bu bada yüzünden çoğu birdaha tövbe diyor. bilmiyorum ama samsung gibi bi markaya bu hareketler hiç ama hiç yakışmıyor. bir daha telefon düşünürsem samsung muhtemelen şu anki yerinde olamayacak maalesef...

Kardeş bu saatten sonra ne desen haklısın. Biz samsung yüzünden sabretme terimini zorladık, hala da zorluyoruz. Yani bu saatten sonra gelse de bence pek bi değeri kalmadı güncellemenin. Şimdiye kadar telefonunu satıp Android'e İOS'a geçen bi çok kullanıcı gördük forumda. Samsung bu konuda o kadar suskun kaldı ki ne yapmaya çalıştığını hala kimse anlayamadı. Allah sabır versin diyorum artık.

Prnrml ctvty

Prnrml ctvty

Üye
TUR = Turkey S8500JVLA1/S8500OJVKA1

4 saat önce bu güncelleme yayınlanmış

zenunoztunc

Üye
evt beyler ben wave 1 im için yüklemek istedim amma velakin 14 MB extra sistem bellegi gerekiyor. gereksiz dosyaları silin die uYarı gelıor nası neyi nerden sılıcem anlayamadım bilen var mı aceppp helppp:)

Prnrml ctvty

Prnrml ctvty

Üye
Sam Mobile'de yayınlanan bu güncellemeler hangi ülkeler için;

SEB = S8500XXLA1/S8500OXFLA2 (Bada 2.0)
FOP = S8500XXLA1/S8500OXCLA2 (Bada 2.0)

Ceyhun kardeşim bir bilgin var mı?

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
Haberler güncellendi

----------Eklendi @ 20:03:24 ---------- Yazıldı @ 19:54:31 ----------

Sam Mobile'de yayınlanan bu güncellemeler hangi ülkeler için;

SEB = S8500XXLA1/S8500OXFLA2 (Bada 2.0)
FOP = S8500XXLA1/S8500OXCLA2 (Bada 2.0)

Ceyhun kardeşim bir bilgin var mı?

sanırım litvanya için güncelleme

grafikedy

grafikedy

Üye

Abi Diyecek laf bulamıyorum artık bunlara. Harbi adamlar facebook sayfasında kore için yaptıklarınızı unutmadık gazi çocuklarına burs vericez diyo ama gel gör ki yine bu bada 2.0 ın çıkacağı son ülke biz olacağız galiba

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi

Abi Diyecek laf bulamıyorum artık bunlara. Harbi adamlar facebook sayfasında kore için yaptıklarınızı unutmadık gazi çocuklarına burs vericez diyo ama gel gör ki yine bu bada 2.0 ın çıkacağı son ülke biz olacağız galiba

Bunlar kopyala yapıştır cvpları herkese aynı cvbı veriyorlar
bu yüzden pek ciddiye almayın

pasabey19

pasabey19

Üye
bi daha samsungmu tövbe yanından geçmem resmen türkiyeyi ti ye alıyorlar herifler yaw. benim ülkemi takmayanı ben hiç takmam...

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
biraz daha sabır diyorum arkadaşlar

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
bi daha samsungmu tövbe yanından geçmem resmen türkiyeyi ti ye alıyorlar herifler yaw. benim ülkemi takmayanı ben hiç takmam...

almanya,ingiltere gibi ülkelerdede çıkmadı
eğer samsung Türkiyeyi avrupa içinde kabul ediyorsa şubat ayı içerisinde gelir
ama asya olarak kabul ediyorsa nisanda bile gelebilir

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2.0 Sırbistan ve İspanya da s8530 İçin Kieste

yucel_68_68

Üye
slm arkadaslar bende wave 2 var ben ona fw yukledim ama andiroid market i nasil yukleyecegim yardim edermisiniz

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
slm arkadaslar bende wave 2 var ben ona fw yukledim ama andiroid market i nasil yukleyecegim yardim edermisiniz

slm dostum bada da android market yok samsungapps var uygulama oyun tema vs. oradan indireceksin