Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güncel Bada 2.0 Haberleri 12/07/2012
Sponsorlu Bağlantılar
Prnrml ctvty
Üye
Bence de demiyelim, sonra gelmeyince millet dalga geçiyo geçen sene hazirandan beri bi çok arkadaş bu sıkıntıyı çekti.
Ben orda samsung türkiyenin yalancısı oldum bi an az kaldığını düşündüm
ama sonra samsungun türkiyeyi asya ülkesi olarak kabul ettiği geldi aklıma
eğer öyleyse en az 1 ay var
mahmutdeniz
Üye
3-5 milyon nufuslu ulkeler icin guncelleme cikarp 75 milyon potansiyel musteri bulunan bir ulkeyi ihmal eden samsungun aklina sasayim!
pasabey19
Üye
ya arkadaş valla şu güncellemenin bu kadar gecikmesi samsung açısından gerçekten büyük bi itibar kaybı. çevremde bi sürü kullanıcısı var ama sırf bu bada yüzünden çoğu birdaha tövbe diyor. bilmiyorum ama samsung gibi bi markaya bu hareketler hiç ama hiç yakışmıyor. bir daha telefon düşünürsem samsung muhtemelen şu anki yerinde olamayacak maalesef...
ya arkadaş valla şu güncellemenin bu kadar gecikmesi samsung açısından gerçekten büyük bi itibar kaybı. çevremde bi sürü kullanıcısı var ama sırf bu bada yüzünden çoğu birdaha tövbe diyor. bilmiyorum ama samsung gibi bi markaya bu hareketler hiç ama hiç yakışmıyor. bir daha telefon düşünürsem samsung muhtemelen şu anki yerinde olamayacak maalesef...
Kardeş bu saatten sonra ne desen haklısın. Biz samsung yüzünden sabretme terimini zorladık, hala da zorluyoruz. Yani bu saatten sonra gelse de bence pek bi değeri kalmadı güncellemenin. Şimdiye kadar telefonunu satıp Android'e İOS'a geçen bi çok kullanıcı gördük forumda. Samsung bu konuda o kadar suskun kaldı ki ne yapmaya çalıştığını hala kimse anlayamadı. Allah sabır versin diyorum artık.
evt beyler ben wave 1 im için yüklemek istedim amma velakin 14 MB extra sistem bellegi gerekiyor. gereksiz dosyaları silin die uYarı gelıor nası neyi nerden sılıcem anlayamadım bilen var mı aceppp helppp
Prnrml ctvty
Üye
Sam Mobile'de yayınlanan bu güncellemeler hangi ülkeler için;
Abi Diyecek laf bulamıyorum artık bunlara. Harbi adamlar facebook sayfasında kore için yaptıklarınızı unutmadık gazi çocuklarına burs vericez diyo ama gel gör ki yine bu bada 2.0 ın çıkacağı son ülke biz olacağız galiba
Abi Diyecek laf bulamıyorum artık bunlara. Harbi adamlar facebook sayfasında kore için yaptıklarınızı unutmadık gazi çocuklarına burs vericez diyo ama gel gör ki yine bu bada 2.0 ın çıkacağı son ülke biz olacağız galiba
almanya,ingiltere gibi ülkelerdede çıkmadı
eğer samsung Türkiyeyi avrupa içinde kabul ediyorsa şubat ayı içerisinde gelir
ama asya olarak kabul ediyorsa nisanda bile gelebilir
ceycey111
Üye
Konu Sahibi
Bada 2.0 Sırbistan ve İspanya da s8530 İçin Kieste
yucel_68_68
Üye
slm arkadaslar bende wave 2 var ben ona fw yukledim ama andiroid market i nasil yukleyecegim yardim edermisiniz