Güncel Bada 2.0 Haberleri 12/07/2012

Sponsorlu Bağlantılar

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Bir alt konulari takip ediniz..
Bada 2.0 yayınlanmaya başlandı

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
wave 2 için xxla1 cfw si ilk mesajda

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi

Miniaturk

Üye
arkdas bu son cikan ne oluyor nasil yukleyecem,?

XchieL

XchieL

Üye
28.01.2012 S8530XXLA1 CFW Türkçe Versiyonu

Cihaz: s8530
Version:
XXLA1

Açıklama: Çek Cumhuriyetinde Çıkan Resmi Güncellemedir. Türkçe Dil Seçeneği Var.
-polaris office yüklü
-birkaç tane tema var
-java oyunlar silinmiş
-2 tane csc var "CSC_S8530_Open_Europe_Common_ NEXUSLA1-Nexus.Ino.HR.csc'' olan cscyi kullanın
İndir CFW:
Pass: cro-wave.ino

sanırım en stabil olanı bu ancak ben bunu yükledim video kaydederken 40 sn fılan kaydediyor daha sonra hafıza kartı bu çözünürlüğü desteklemiyor diye hata veriyor acaba bunun nedeni nedir ? 8 gb hafıza kartım var .

Birde birisi aradıgı zaman cep telefonu cebimdeyken karşıdakıne otomatik mesaj yolluyor reddediyor toplantıdayım diye mesaj yolluyor acaba bu sorunu nasıl çözebilirim birde Türkiye fw si ne zaman gelecek kies'e?

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
sanırım en stabil olanı bu ancak ben bunu yükledim video kaydederken 40 sn fılan kaydediyor daha sonra hafıza kartı bu çözünürlüğü desteklemiyor diye hata veriyor acaba bunun nedeni nedir ? 8 gb hafıza kartım var .

Birde birisi aradıgı zaman cep telefonu cebimdeyken karşıdakıne otomatik mesaj yolluyor reddediyor toplantıdayım diye mesaj yolluyor acaba bu sorunu nasıl çözebilirim birde Türkiye fw si ne zaman gelecek kies'e?

kamera sorunun neden oluyor bilmiyorum ama kayıt yerine telefon hafızası yapıp bi dene aynı sorunu veriyosa yazılımda bi sorun var demektir ama vermiyorsa karttadır sorun.
her zamanmı arayan kişilere msj atıyor yoksa cebinden çıkartırken fln yanlışıkla yapıyor olabilirsin
Türkiye fw si ne zaman geleceği belli olmaz :D

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
güzel konu teşekkürler

XchieL

XchieL

Üye
kamera sorunun neden oluyor bilmiyorum ama kayıt yerine telefon hafızası yapıp bi dene aynı sorunu veriyosa yazılımda bi sorun var demektir ama vermiyorsa karttadır sorun.
her zamanmı arayan kişilere msj atıyor yoksa cebinden çıkartırken fln yanlışıkla yapıyor olabilirsin
Türkiye fw si ne zaman geleceği belli olmaz :D

kamera sorunu düzeldi nasıl oldu bilmiyorum ama 10 dk çekim yapım ve sorun vermedi hafıza kartına kayıt ettim

mesaj sorunu cebimden çıkartırken olabilir diyecem ama cebimden çıkartmadan attı .

ama suan telefon çok iyi kasma yok sadece sarj cok fazla gidiyor gibi yada bana öyle geldi 1.2 alıştıgımdn dolayı

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
kamera sorunu düzeldi nasıl oldu bilmiyorum ama 10 dk çekim yapım ve sorun vermedi hafıza kartına kayıt ettim

mesaj sorunu cebimden çıkartırken olabilir diyecem ama cebimden çıkartmadan attı .

ama suan telefon çok iyi kasma yok sadece sarj cok fazla gidiyor gibi yada bana öyle geldi 1.2 alıştıgımdn dolayı

fw yi yeni attıysan başlarda byle olur sarj olayıda ilerde düzelir

Prnrml ctvty

Prnrml ctvty

Üye
Yaa Bada 2'yi bi yayınladılar gerisi yok. Türkiye bu adamlar için bu kadar mı gözden çıkarılabilir.

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
güzel konu teşekkürler

rica ederim kardeşim :)

----------Eklendi @ 19:52:51 ---------- Yazıldı @ 19:50:16 ----------

acaba orjinal cfw mi oynanmışmı birde yüklersem kies i kullana bilirmiyim .türkiye güncellemesi gelince 1.2 yemi dönmem gerekir yüklemek için

oynanmış derken shp ekliyorlar ve aramalarda ses kaydetme özelliğini koyuyorlar
kiesi kullanabilirsin ama güncelleme yapamazsın
Türkiye fwsi geldiğinde orjinal türk fwsini yüklersin 1.2 ye dnmene gerek yok

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
teşekkürler

Prnrml ctvty

Prnrml ctvty

Üye
Bada 2'ler tekrar yayınlanmaya başladı şimdilik Slovakia yayınlandı.

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
bada 2.0 ın dağıtımı devam ediyor Türkiyeye gelmesine az kaldı

Prnrml ctvty

Prnrml ctvty

Üye
Austria'da da yayınlandı, darısı Türkiye'nin başına.