Güncel Bada 2.0 Haberleri 12/07/2012

Sponsorlu Bağlantılar

kemal_donmez

kemal_donmez

Üye
arkadaşlar burası yerimidir bilmem ama bu sabah kiese bağlandığımda kies telefonun sürümünü geçerli sürüm olarak gördü. XENLB1(KOR)

slm senin telefon 723 mü? ben 723 kullanıyorum sürüm Bada 2.0 S723MXXLA1 halen desteklenmiyor diyor.. bilgi verirmisin.

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
Bada 2nin gelmesi artık çok yakın ilk mesajda

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
adamimsin :)

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
buseferde sallamasinlar ben haziran gibi dusunmustum ama keske ben haksiz ciksam :)

fullwar

fullwar

Üye
Sanırım artık çıkıyor. Ne OS'ymiş arkadaş. Sanki Dünyanın 8. harikası. Çıkmak bilmiyor. :)

• Beğen
Tepkiler: xxvolkan
onakobanakoma

onakobanakoma

Üye
Uzun süredir Bada 2.0 haberlerini dışarıdan takip ediyorum. Samsung,Türkiye için oyalamaktan başka birşey yapmıyor.

kemal_donmez

kemal_donmez

Üye
merhaba bada 2.0 için kies sorununu çözen var mı?

Prnrml ctvty

Prnrml ctvty

Üye
Hadi hayırlısı. :yuru

fullwar

fullwar

Üye
merhaba bada 2.0 için kies sorununu çözen var mı?

Ne tür bir sorun? Bada 2.0 Türkiye için Kies'e çıktığında sorunsuz bir şekilde yükleyebilirsiniz. Tabi Cihazınız Kies'e bağlanabilen firmwaree sahip olmalı.

kemal_donmez

kemal_donmez

Üye
Ne tür bir sorun? Bada 2.0 Türkiye için Kies'e çıktığında sorunsuz bir şekilde yükleyebilirsiniz. Tabi Cihazınız Kies'e bağlanabilen firmwaree sahip olmalı.

slm bende bada 2.0 Bada 2.0 S723MXXLA1 yüklü kies e bağladığımda "cihazınız desteklenmiyor" uyarısı alıyorum. rehbere erişimde yada diğer işlemlerde sorun yok fakat ... apps ve güncelleme adımında desteklenmiyor uyarısı alıyorum. skaptan bu sorunu çözdüğünü belirtmişti ama tekrar yanıt alamadım. benim anlamadığım Bada 2.0 S723MXXLA1 sürümü varsa hangi ülkeyse oradan indirip kullanabilmemiz gerekmez mi? yardımcı olursanız memnun olurum.

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
ml ile yukleme yaptiginizda boyle demesi normaldir cunku baska bir ulkenin fwsini yukluyorsunuz bunu cozumu orjinal fwye gecmektir

kemal_donmez

kemal_donmez

Üye
ml ile yukleme yaptiginizda boyle demesi normaldir cunku baska bir ulkenin fwsini yukluyorsunuz bunu cozumu orjinal fwye gecmektir

slm açıklama için teşekkürler. peki fw'sini kurduğum ülkenin kiesini indirdiğimde neden kullanamıyorum.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
buyuk bir ihtimal ile turkiye hesabi ile giriyorsundur yeni bir mail adresi ile o ulkenin hesabina kayit olman gerekiyor

kemal_donmez

kemal_donmez

Üye
buyuk bir ihtimal ile turkiye hesabi ile giriyorsundur yeni bir mail adresi ile o ulkenin hesabina kayit olman gerekiyor

başka ülke için mail adresi alıpta denedim ama yinede tr kies indirmişim gini desteklenmiyor uyarısı alıyorum. sanırım eski fw ye dönüp tr fw yüklemeden geçmeyecek..

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
dostum bu soyledigin durumla ilgisi yok fw yenilemene gerek yok ben ayni kiste 7-8 ulke hesabina girip indirme yapiyorum

kemal_donmez

kemal_donmez

Üye
dostum bu soyledigin durumla ilgisi yok fw yenilemene gerek yok ben ayni kiste 7-8 ulke hesabina girip indirme yapiyorum
skaptan selam, hangi ülkerle giriş yapıyorsun denemek isterim. ben kiesten iran için giriyorum indiriyorum fakat iş telefona kurmaya geldiğinde telefonun güncelleme yada kiesten indirilen programları kurabilmek için tanımadığı için işlem yapamıyorum. bunun dışında rehbere müziklere fotolara ulaşabiliyorum. umarım daha açıklayıcı olmuştur.

01firtina

01firtina

Üye
yahu hani çıkmadı bu samsung daha android telefonlarını tam satamadı heralde.baksanıza hala hazır olan bada 2 türkiye güncellemesini yayınlamıyor.

anywhere17

Üye
kardeş wave 723 usb cable driveri silinmiş nerden indirebilirz eğer usb cable driveri yüklemezsek bir sorun olurmu

---------- Eklendi @ 01:43:01 ---------- Yazıldı @ 01:42:12 ----------

rica edrim kardesim
kardeş wave 723 usb cable driveri silinmiş nerden indirebilirz eğer usb cable driveri yüklemezsek bir sorun olurmu

tekser1977

Üye
allah razı olsun kardeşim sayende 2 gündür uğraştım teli ayağa kaldırdım...