Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güncel Bada 2.0 Haberleri 12/07/2012
Sponsorlu Bağlantılar
TayLorSwift
Üye
Bir alt konulari takip ediniz..
Bada 2.0 yayınlanmaya başlandı
Cihaz: s8530
Version: XXLA1 Açıklama: Çek Cumhuriyetinde Çıkan Resmi Güncellemedir. Türkçe Dil Seçeneği Var. -polaris office yüklü
-birkaç tane tema var
-java oyunlar silinmiş -2 tane csc var "CSC_S8530_Open_Europe_Common_ NEXUSLA1-Nexus.Ino.HR.csc'' olan cscyi kullanın İndir CFW:
sanırım en stabil olanı bu ancak ben bunu yükledim video kaydederken 40 sn fılan kaydediyor daha sonra hafıza kartı bu çözünürlüğü desteklemiyor diye hata veriyor acaba bunun nedeni nedir ? 8 gb hafıza kartım var .
Birde birisi aradıgı zaman cep telefonu cebimdeyken karşıdakıne otomatik mesaj yolluyor reddediyor toplantıdayım diye mesaj yolluyor acaba bu sorunu nasıl çözebilirim birde Türkiye fw si ne zaman gelecek kies'e?
sanırım en stabil olanı bu ancak ben bunu yükledim video kaydederken 40 sn fılan kaydediyor daha sonra hafıza kartı bu çözünürlüğü desteklemiyor diye hata veriyor acaba bunun nedeni nedir ? 8 gb hafıza kartım var .
Birde birisi aradıgı zaman cep telefonu cebimdeyken karşıdakıne otomatik mesaj yolluyor reddediyor toplantıdayım diye mesaj yolluyor acaba bu sorunu nasıl çözebilirim birde Türkiye fw si ne zaman gelecek kies'e?
kamera sorunun neden oluyor bilmiyorum ama kayıt yerine telefon hafızası yapıp bi dene aynı sorunu veriyosa yazılımda bi sorun var demektir ama vermiyorsa karttadır sorun.
her zamanmı arayan kişilere msj atıyor yoksa cebinden çıkartırken fln yanlışıkla yapıyor olabilirsin
Türkiye fw si ne zaman geleceği belli olmaz
kamera sorunun neden oluyor bilmiyorum ama kayıt yerine telefon hafızası yapıp bi dene aynı sorunu veriyosa yazılımda bi sorun var demektir ama vermiyorsa karttadır sorun.
her zamanmı arayan kişilere msj atıyor yoksa cebinden çıkartırken fln yanlışıkla yapıyor olabilirsin
Türkiye fw si ne zaman geleceği belli olmaz
oynanmış derken shp ekliyorlar ve aramalarda ses kaydetme özelliğini koyuyorlar
kiesi kullanabilirsin ama güncelleme yapamazsın
Türkiye fwsi geldiğinde orjinal türk fwsini yüklersin 1.2 ye dnmene gerek yok