[N8 BELLE] 111.030.0609_02.01/07-02-2012(turkce-hollandaca-ingilizce)

Sponsorlu Bağlantılar

TheMadness

TheMadness

Üye
Eline sağlık hocam güzel olmuş gerçekten. Fakat benim bir sorunum var "baiduinput" klavye yazılımını yükledim denemek için mesaj yazmaya giriyorum ama tel. kapanıp açılıyor bi çözüm var mı aklında bana önerebileceğin?

Onu kullanma. Çinliler yapmış zaten kötü. Belle uyumlu değil galiba PR1.2 de kullanıyordum.

batmanyavuz

batmanyavuz

Üye

Onlarin ne olduklari konusunda genis bir aciklama yapicam ama yeni yaptim guncelleme ile yazicam.
Yeni guncellemede Z icine alinan video ve foto duzenleyicileri sorunsuz calisan restart (reboot) ;)

Heyecanla bekliyorum. Gerçekten bu son çalışmanızda ses olsun görsellik olsun on numara olmuş daha iyi olamaz sanırım. Ancak şarj biraz hızlı tükeniyor sanki. Inşallah batarya performansı ile ilgili de bir çalışmanız olur. Saygılar...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Teşekkürler abi eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

TurcpoweR

Üye
Ellerine sağlık kurtuluş abi ama senden bi ricam olacak daha önceki sürümdeki life_pro_ovi_fgshah temasının linkini verebilir misin ?

----------Eklendi @ 15:26:53 ---------- Yazıldı @ 15:25:49 ----------

Galeriden açtığımız bi resmi duvar kağıdı yapmak ya da rehbere atayabilmek için ne yapmamız gerekiyo ?

OSMANATAKAN

Üye
arkadaşlar sarj bir gün gidiyor sizde de aynımı

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
ayni

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
eski yüklediğimiz gibi mi yükleyeceğiz

Otuz

Üye
hari bir çalişmaya benziyor lakin bir önceki sürümde normal tv bağlantısında video izleyemiyordum bundada boyle bir sorun varmı

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
turcpower kardesim fotoyu ac ve seceneklerden göruntuyu kullan de ve ister rehbere ata ister duvar kagidi yap.

UYARAYIM ARKADASLAR :
yedekleme yapmayin flashtan snra geri yuklemeyin. Muzik resim ve videolarinizi bilgsayara kopyalayin flashtan snra geri atarsiniz. Zaten downgrade yapmadan guncelleme yapiosaniz bunlar telefndan silinmiyor. Eger flash sonrasinda sorun yasamak istemiyosaniz ovi yada telefondan yedekleme yapmayin kardeslerim

Furbey40

Furbey40

Üye
Kurtuluş4o hemşehrim, emeğin için çok teşekkürler. Yüklediğim uygulamaların bir çoğu çalışmıyor. Bir önceki sürümde sorun yoktu, lakin 2 kez belirtildiği şekilde flash atmama rağmen yüklediğim uygulamalardan çoğu açılmıyor. Bu şekilde sorun yaşayan var mı?
Ayrıca nokia haritaları nasıl yükleyeceğiz? Nokia suitten bulamıyor.

TurcpoweR

Üye
turcpower kardesim fotoyu ac ve seceneklerden göruntuyu kullan de ve ister rehbere ata ister duvar kagidi yap.

UYARAYIM ARKADASLAR :
yedekleme yapmayin flashtan snra geri yuklemeyin. Muzik resim ve videolarinizi bilgsayara kopyalayin flashtan snra geri atarsiniz. Zaten downgrade yapmadan guncelleme yapiosaniz bunlar telefndan silinmiyor. Eger flash sonrasinda sorun yasamak istemiyosaniz ovi yada telefondan yedekleme yapmayin kardeslerim

Sorun tam olarak burda zaten görüntüyü kullan diye bi seçenek yok bende

keypeks

keypeks

Üye

Onu kullanma. Çinliler yapmış zaten kötü. Belle uyumlu değil galiba PR1.2 de kullanıyordum.

N8 in kendi klavyesi çok iç içe hocam ya o yüzden ben kullanırken sıkılıyorum varmı önerin. Bu arada prayer times'ı kullanıyomusun çok hoşuma gitti başarılı olmuş :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ellerine sağlık kurtuluş abi ama senden bi ricam olacak daha önceki sürümdeki life_pro_ovi_fgshah temasının linkini verebilir misin ?

----------Eklendi @ 15:26:53 ---------- Yazıldı @ 15:25:49 ----------

Galeriden açtığımız bi resmi duvar kağıdı yapmak ya da rehbere atayabilmek için ne yapmamız gerekiyo ?
O sorun suan halloldu video ve foto editorler eklenmis hali ilk mesajda eklendi yeni guncellendi

arkadaşlar sarj bir gün gidiyor sizde de aynımı

bende 3 gunden asagi dusmedi
eski yüklediğimiz gibi mi yükleyeceğiz
Hayir arkdasim ilk yuklemede update ikinci yuklemede rubsihn ilk surum kullaniyorsaniz.

keypeks

keypeks

Üye
Şarj durumu bende de iyi Benim çocuk tel. i elinden bırakmıyo müzik çalar falan ona rağmen iyi gidiyor diyebilirim :)

Bide bende başka bi sürüm vardı 609 un ben direk dead phone ile flash ladım genelde de böyle yapıyorum sorun olurmu ?

TurcpoweR

Üye
valla kurtuluş sen olmasan ne yapardık biz bilmiyorum . Allah razı olsun senden . Tema da var mı içinde ?

SuaT6027

SuaT6027

Üye
soylemıstım :D yıne bıtmedi yine yenileri çok daha iyileri gelecek :D kurtulus40 bu :D :D her zaman en iyisini :D :Dyaparrrr :D :D

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla kurtuluş sen olmasan ne yapardık biz bilmiyorum . Allah razı olsun senden . Tema da var mı içinde ?
Var icinde ama bir onceki theme degistirdim cunku ekran donuslerinde kasma yapiyordu iki tane thme ekledim.
soylemıstım :D yıne bıtmedi yine yenileri çok daha iyileri gelecek :D kurtulus40 bu :D :D her zaman en iyisini :D :Dyaparrrr :D :D
:pro: tesekkurler yapiyoruz kendi capimizda birseyler ;)

keypeks

keypeks

Üye
Üstad ben yükledim ama sen güncelleme yapmışsın tekrar yüklememe gerek var mı bi değişiklik oldumu ?

rambili

rambili

Üye
@kurtulus40 ustam ellerine saglık...

cep i güncelledim herşey gayet iyi teşekkürler...

nosteam1

Üye
:tşk:

Üst Alt