nokia c6-01 mi 603 mü

Sponsorlu Bağlantılar

onuc0bir

onuc0bir

Üye
Bece c 6 . 8 mp kamera ustunlugu var ve flası guzel.

Del Rey

Del Rey

Üye
603. C6-01 8 MP kameraya sahip fakat 603 ün kamera yazılımı ile karşılaştırdığınızda donanımı da kullandığını görürsünüz. Cihaz saniye geçmeden fotoğrafı çekip gösteriyor. Donanım olarak üst bir telefon. Bataryası daha güçlü sanırsam. Ekranı çok daha parlak.Yeni nesil Symbian oyunlarını çalıştıracak. Carla güncellemesini de alacak.

603 :)

atakan25

atakan25

Üye
ekranı parlak olması göz yorar :) ve bayan telefonu gibi duruyor 603

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
ekranı parlak olması göz yorar :) ve bayan telefonu gibi duruyor 603
Bayan telefonu görmesek inanıcaz :)

----------Eklendi @ 15:24:38 ---------- Yazıldı @ 15:24:19 ----------

Konuya dönersek tabi ki 603 ötesi yok ;)

umt07

umt07

Üye
603 forever bende bu iki telefon arasında kaldım, hatta bu gün çıkıp bi teknosaya fln gittim telefonu görmek için ordaki telefon reyonunun başında duran adamın ikisi arasındaki kıyaslaması şöyle "abim bak bu 603 ten çabuk sıkılırsın dedi bende niye dedim adam bana abim c6-01'in kamerası 8mp ve flaşlı daha iyi telefon dedi bende raminin ve işlemcisinin kaç olduğunu sordum napcan sen onları dio" yani insanlar cehaletinden kamerasına bakıp telefon hakkında yorum yapıyor... ha kamera önemli değilmi? öenmli tabiki ama beklentine göre yılda 40-50 foto çekecem die c6-01 e para verilmez hem ikisininde otofokusu yok ztn ikiside yeterli çekmiycek
yani 603 çok mantıklı

66virus66

66virus66

Üye
tabikide 603 bir c6 01in bir üstün yönü kamerası

gölgee_65

gölgee_65

Üye
603 forever bende bu iki telefon arasında kaldım, hatta bu gün çıkıp bi teknosaya fln gittim telefonu görmek için ordaki telefon reyonunun başında duran adamın ikisi arasındaki kıyaslaması şöyle "abim bak bu 603 ten çabuk sıkılırsın dedi bende niye dedim adam bana abim c6-01'in kamerası 8mp ve flaşlı daha iyi telefon dedi bende raminin ve işlemcisinin kaç olduğunu sordum napcan sen onları dio" yani insanlar cehaletinden kamerasına bakıp telefon hakkında yorum yapıyor... ha kamera önemli değilmi? öenmli tabiki ama beklentine göre yılda 40-50 foto çekecem die c6-01 e para verilmez hem ikisininde otofokusu yok ztn ikiside yeterli çekmiycek
yani 603 çok mantıklı

arkadaşım söylediklerine harfi harfine katılıyorum :oke:
dediğin gibi bir telde kamera öncelikli olmamalı bence, çünkü tel alıyorsun fotoğraf makinası değil. Benim için şahsen bir telde önemli olan işletim sistemi, hızı, internet kalitesi ve pil gücü. Kamera bende arka planda kalıyor. Ha kamera çok mu önemli diyorsan git kendine bir tane digital fotoğraf makinası bu daha mantıklı :oke:

hicks98

Üye
dün c6-01 aldım dokunmatiğini çok beğendim, özellikler bakımından da iyi ama en önemlisi kamerası yetiyor :)

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
kardeşim c6-01 çok iyi bir telefon basmatik değil tam dokunmatik telefonun ekranına değ bi yağ gibi akıyo menü flan kamera çok iyi video çekimi hd hiç düşünmden c6-01 al derim bnce

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
603'te flaş yokmu ?

Symbianize

Symbianize

Üye
kardeşim c6-01 çok iyi bir telefon basmatik değil tam dokunmatik telefonun ekranına değ bi yağ gibi akıyo menü flan kamera çok iyi video çekimi hd hiç düşünmden c6-01 al derim bnce

603 basmatikmi

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye

bolamanle

Üye
C601

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
cimdikleyerek yakınlaştırma

Boran20

Boran20

Üye
Kamerayla çok işiniz olacağını sanmıyorum ve C6-01'e artık güncelleme gelmeyecek tabii bir mucize olmazsa... Ben 603'ü tavsiye ederim... :good:

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeşim bence 603 iyi 1ghz işlemcisi felan var

rcnk

Üye
arkadaşlar flash sız çokiyi çekiyo