Nokia C6-01 İçin Uygulama tavsiyeleri

Sponsorlu Bağlantılar

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Sistore uygulaması vardı içinde bir sürü uygulama vardı hala çalışıyor mu bilmem. Ben de kullanmıştım. Bir tane daha uygulama mağazası vardı ama herhalde ikisi de çalışmıyor artik. Baya güzel oyunlar var symbian 3 te hd olarak. Ama internette çalışanları bulmak çok zor artık. Kaç para verdin telefona?

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01 ve Notxr

Notxr

Notxr

Üye
Sistore uygulaması vardı içinde bir sürü uygulama vardı hala çalışıyor mu bilmem. Ben de kullanmıştım. Bir tane daha uygulama mağazası vardı ama herhalde ikisi de çalışmıyor artik. Baya güzel oyunlar var symbian 3 te hd olarak. Ama internette çalışanları bulmak çok zor artık. Kaç para verdin telefona?
çalışıyor sistore wunderland store da çalışıyor

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Benim kullandığım wunderland filan değildi başka bir uygulamaydı

• Beğen
Tepkiler: Notxr
ertin

ertin

Üye
En güçlüsü Python-s60.co*m.tr'da vardı hack saldırısından sonra kapandı.

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01 ve Notxr
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Benim birkaç sene önce kullandığım Symbian sitelerinin hepsi kapanmış. O yüzden uygulamaları ve oyunları bulmak çok zor.

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Symbian oyun ve uygulamaları en çok phoneky sitesinde var

Dobraokuyucu

Üye
Opera mini nihai önerimdir.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Opera mini de flash desteği yok ve o kadar iyi bir tarayici degil. Ayrıca çok eski olduğu için çoğu site açılmıyor.

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Opera mobile

gmrjsus14

gmrjsus14

Üye
    Konu Sahibi
550 TL ile sahibinden üzerinden 0Sıfırcı Dan aldım

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı
Notxr

Notxr

Üye
Kardeşim Symbian da güncel tarayıcı yok. Bende N8 kullandigim dönemde hiç internete girmekle kasmadım. Çünkü hem yavaş hem de sorunluydu.
doğrusu bi uc var 2020 sürüm ama oda androideki via browser gibi eski gibi açıyor oepra mini ve mobile var bide star ozone onlar kısa ömürlü oldu

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
doğrusu bi uc var 2020 sürüm ama oda androideki via browser gibi eski gibi açıyor oepra mini ve mobile var bide star ozone onlar kısa ömürlü oldu
Hepsini denedim kullandım hiçbiri ise yaramiyor. Uc browser i 6630 da filan kullanmıştım.

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
550 TL ile sahibinden üzerinden 0Sıfırcı Dan aldım
Hayrı görürsün inş.
Mesaj birleştirildi:

Sony Xperia miro st23i var
Andro 4.0.4
Sim kart yuvası bozuk açma tuşu göçük
Onun dışında hiçbir problemi yok
Sadece 100₺
Mesaj birleştirildi: