nokia c6-01 mi 603 mü

Sponsorlu Bağlantılar

renas158

Üye
    Konu Sahibi
nokia c6-01 mi 603 mü
bugün telefon almaya gidicem iki telefondada indirim var arada kaldım acil yardımcı olursanız sevinirim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
bende 603 almayı düşünüyorum ama kamerasında flaş olmaması kötü :hmmm

renas158

Üye
    Konu Sahibi
evet öyle bir fark ama 603 ünde işlemcisi ram i üstün c6-01 e karar vermiştim bugün gidip alıcaktım şansa 603 ü gördüm ve şimdi arada kaldım

anılbaran

anılbaran

Üye
603 sanırsam :hmmm

renas158

Üye
    Konu Sahibi
her iki telefonuda bilenler bir yardım etsin çok fena arada kaldım ikisininde üstün yönleri var

m.edip

m.edip

Üye
bugün telefon almaya gidicem iki telefondada indirim var arada kaldım acil yardımcı olursanız sevinirim

merhaba arkadaşlar bende kasım 10 unda apar topar incelemeye fırsat olmadan c6-01 almıştım telefon beklentilerimi karşıladı. ben sitede yeniyim çoğu özellikten anlamıyorum ama telefon hızlı gerçekten ve sağlamlığı ön planda hd video kaydı da yapılabiliyor. Aslında şunu söylemeliyim senin beklentilerin neyse ona göre al.

renas158

Üye
    Konu Sahibi
şimdi 603 c6-01 e göre işlemcisi ram i daha iyi ama c6-01 inde kasası kamerası amoled ekran oluşu insanın kafasını karıştırıyor ben telefonda genelde interneti uygulamaları ve kamerayı kullanıcam daha çok yani oyun oynamam telefonda dokunmatiği benim için çok önemli yani bilmiyorum arada kaldım pişman olmak istemiyorum herhangi birini aldığımda

m.edip

m.edip

Üye
şimdi 603 c6-01 e göre işlemcisi ram i daha iyi ama c6-01 inde kasası kamerası amoled ekran oluşu insanın kafasını karıştırıyor ben telefonda genelde interneti uygulamaları ve kamerayı kullanıcam daha çok yani oyun oynamam telefonda dokunmatiği benim için çok önemli yani bilmiyorum arada kaldım pişman olmak istemiyorum herhangi birini aldığımda
bence ikisinide aldığına pişman olmazsın ama keşke dememek istiyorsun. Nokia nın yni akıllı telefonları bence çok iyi. ama genede iyi anlayan arkadaşlarımızın yardımı olmalı :)

renas158

Üye
    Konu Sahibi
bekliyorum o yardımı :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben de o ikilemde kaldım 6-7 aydır C6-01 aklımdaydı gerçekten iyi telefon ama tercihimi 603ten yana kullandım. Ekran çok güzel parlak zaten 1000 nit parlaklık var ki bu c6-01'de yok. Kamera merceğini de beğendim 720p video çekimini 25 fpsde değil 30 fpsde yapıyor. 1 ghz işlemci ve güçlü gpu'dan bahsetmiyorum bile 3.5 inch de ekranı var, nfc var ve ilerdeki güncellemelere daha yatkın bir telefon son olarak internet performansı da başarılı.
Kamera performansı bizzat kendi çekimimdir:

foreverthe

foreverthe

Üye
Ben de o ikilemde kaldım 6-7 aydır C6-01 aklımdaydı gerçekten iyi telefon ama tercihimi 603ten yana kullandım. Ekran çok güzel parlak zaten 1000 nit parlaklık var ki bu c6-01'de yok. Kamera merceğini de beğendim 720p video çekimini 25 fpsde değil 30 fpsde yapıyor. 1 ghz işlemci ve güçlü gpu'dan bahsetmiyorum bile 3.5 inch de ekranı var, nfc var ve ilerdeki güncellemelere daha yatkın bir telefon son olarak internet performansı da başarılı.
Kamera performansı bizzat kendi çekimimdir:
Kamerası iyiymiş yine :) Sadece anı ölümsüz kıldırmak istiyenler için oldukça yeterli

pRime.

pRime.

Üye
603 derim, symbian belle inanılmaz olmuş.

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
c6 01 kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim çok sağlam bir telefon istediğin kadast nete gir oyun oyna hiç bise etkileniyor teli. Çok lkullanışlı

renas158

Üye
    Konu Sahibi
bugün vatan computerdan nokia 603 siparişimi verdim yardımlarınız için teşekkür ederim

manialog

manialog

Üye
603 ün iç mekan ve gece çekimlerini paylaşır mısın?

futbol123

futbol123

Üye
603 tabiki