merhaba arkadaşlar bende kasım 10 unda apar topar incelemeye fırsat olmadan c6-01 almıştım telefon beklentilerimi karşıladı. ben sitede yeniyim çoğu özellikten anlamıyorum ama telefon hızlı gerçekten ve sağlamlığı ön planda hd video kaydı da yapılabiliyor. Aslında şunu söylemeliyim senin beklentilerin neyse ona göre al.bugün telefon almaya gidicem iki telefondada indirim var arada kaldım acil yardımcı olursanız sevinirim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bence ikisinide aldığına pişman olmazsın ama keşke dememek istiyorsun. Nokia nın yni akıllı telefonları bence çok iyi. ama genede iyi anlayan arkadaşlarımızın yardımı olmalışimdi 603 c6-01 e göre işlemcisi ram i daha iyi ama c6-01 inde kasası kamerası amoled ekran oluşu insanın kafasını karıştırıyor ben telefonda genelde interneti uygulamaları ve kamerayı kullanıcam daha çok yani oyun oynamam telefonda dokunmatiği benim için çok önemli yani bilmiyorum arada kaldım pişman olmak istemiyorum herhangi birini aldığımda

Kamerası iyiymiş yineBen de o ikilemde kaldım 6-7 aydır C6-01 aklımdaydı gerçekten iyi telefon ama tercihimi 603ten yana kullandım. Ekran çok güzel parlak zaten 1000 nit parlaklık var ki bu c6-01'de yok. Kamera merceğini de beğendim 720p video çekimini 25 fpsde değil 30 fpsde yapıyor. 1 ghz işlemci ve güçlü gpu'dan bahsetmiyorum bile 3.5 inch de ekranı var, nfc var ve ilerdeki güncellemelere daha yatkın bir telefon son olarak internet performansı da başarılı.
Kamera performansı bizzat kendi çekimimdir:
Sadece anı ölümsüz kıldırmak istiyenler için oldukça yeterli603 derim, symbian belle inanılmaz olmuş.

Nokia dan baskasina bakmayanlar icin inanilmaz oldugu dogrudur.![]()
bugün vatan computerdan nokia 603 siparişimi verdim yardımlarınız için teşekkür ederim