Ve yanlış hatırlamıyorsam telefonda Town Builder mı Öyle bir oyun oynamıştınız? Ben daha cok Fruit Ninja Oynuyorum Şuanlık bir Sd Kart alırsam Telefona Psp Emülatorü alıp Mgs Portable ops oynamayı düşünüyorum olmazsa half brick'in Jet Pack Joy Ride'ını da atabilirim neyseİstanbul Anadolu Yakası Semt bende kalsın..Telefonu alır almaz sıfırladım Özelinize saygıdan dolayı ama bi sorum olacak telefonun bildirm kısmında sürekli bir mesaj işareti yanıp yanıp sönüyor onu nasıl kapatabilim?
Öncelikle Merhaba Sahibinden Üzerinden Aldığım Nokia C6-01'i Birkaç Ay Günlük telefon olarak kullanıcağım Bana Oyun Uygulama V.s Önerilere Açığım (Ve lütfen patlak Link yollamayın Üzücü oluyor)
Öncelikle Merhaba Sahibinden Üzerinden Aldığım Nokia C6-01'i Birkaç Ay Günlük telefon olarak kullanıcağım Bana Oyun Uygulama V.s Önerilere Açığım (Ve lütfen patlak Link yollamayın Üzücü oluyor)
hani kablo hanı trafo hani link?Merhaba o telefonu hangi satıcıdan almıştınız o ben olabilirim
Kargoyla Sivas'a göndermiştim
Fiyatı 555₺ idi
Mesaj birleştirildi:
Telefonun içinde
Harici uygulama var mıydı
Mesaj birleştirildi:
@DarkredBlue61 in
sitede yüklü oyun ve uygulama
arşivi var indirebilirsiniz
Onlar sendehani kablo hanı trafo hani link?
Keşke sıfırlamasaydınızTelefonu alır almaz sıfırladım Özelinize saygıdan dolayı
Sertifika hatası Tarihi 2013'e almama rağmen yüklemiyor ''Sertifika Hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün'' Hatası AlıyorumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu sitede cihazını symbian sürümünü şeçip dedği dosyalrı kuruyon tls 1.2 ye sahip oluyorsun
Mesaj birleştirildi:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztelegram clienti
2011 2012 de deneSertifika hatası Tarihi 2013'e almama rağmen yüklemiyor ''Sertifika Hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün'' Hatası Alıyorum
frouma symbian hack yaz ordaki progrmaları yükle çözülür hack yapmadan olmuyor ama bu hack zararlı değil jailbreakda denir yaptıktan sonra serfitika hatası almasın foruumda "symbian hack" yazsonra symbian sürümüne uygun oalnı bul adımları uygula ama adımlar dışında işlem yapma adımlara uyarsan sorun çıkmazSertifika hatası Tarihi 2013'e almama rağmen yüklemiyor ''Sertifika Hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün'' Hatası Alıyorum
beni bulduğum attığım appler serfitikası yoktu galiba hack lazım2011 2012 de dene
Tuh Neyse Olan olmuş Teşekür ederimde bu bildirim tarafındakı yanıp sönen mesaj işaretini nasıl kapatacağım?Onlar sende
Mesaj birleştirildi:
Keşke sıfırlamasaydınız
Çünkü telefonlar sıfırlanınca daha kötü oluyor özellikle bunun gibi telefonlar
Mesaj birleştirildi:
Bilerek silmemiştim bazı şeyleri
Mesaj birleştirildi:
Hayrını görün
onu bilmiyomTuh Neyse Olan olmuş Teşekür ederimde bu bildirim tarafındakı yanıp sönen mesaj işaretini nasıl kapatacağım?
onu bilmiyom

Ayarlardan kapatılıyordu diye hatırlıyorumTuh Neyse Olan olmuş Teşekür ederimde bu bildirim tarafındakı yanıp sönen mesaj işaretini nasıl kapatacağım?
Vallaha bende Zorlanıyorum Northon Hack'i yükleyemiyorum şuan (Güncelleme hatası)Ayarlardan kapatılıyordu diye hatırlıyorum
Kurcalayın
Mesaj birleştirildi:
Bu arada ben hekleyememiştim telefonu
Birkaç yıl önce
İşiniz zor
10 sene önce olsaydı kolaydı
HAHAHA Oldu Ayarlar Yüklü uygulamalardan Northon Yazan Herşeyi sildim ve Northon Antivirus yüklendiVallaha bende Zorlanıyorum Northon Hack'i yükleyemiyorum şuan (Güncelleme hatası)

helal.Vallaha bende Zorlanıyorum Northon Hack'i yükleyemiyorum şuan (Güncelleme hatası)
Mesaj birleştirildi:
HAHAHA Oldu Ayarlar Yüklü uygulamalardan Northon Yazan Herşeyi sildim ve Northon Antivirus yüklendi![]()
Hayırlı uğurlu olsun artık Hack'i Yaptım Şimdi Unsighned uygulamaları YükleyebiliyorumVallaha bende Zorlanıyorum Northon Hack'i yükleyemiyorum şuan (Güncelleme hatası)
Mesaj birleştirildi:
HAHAHA Oldu Ayarlar Yüklü uygulamalardan Northon Yazan Herşeyi sildim ve Northon Antivirus yüklendi![]()

Harika bişey bu

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu sitede cihazını symbian sürümünü şeçip dedği dosyalrı kuruyon tls 1.2 ye sahip oluyorsun
Mesaj birleştirildi:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztelegram clienti
Ve Sorması ayıptır TLS 2 Ne oluyor?Hayırlı uğurlu olsun artık Hack'i Yaptım Şimdi Unsighned uygulamaları Yükleyebiliyorum
Mesaj birleştirildi:
Harika bişey bu
Mesaj birleştirildi:
Mesaj birleştirildi:
İyi güzel hoş peki ben bu Telegram Clientı Nasıl Ayarlıyacağım?
Taşıma Katmanı Güvenliği (TLS) 1.2, verileri ağ üzerinden güvenli bir şekilde aktarmanıza olanak tanıyan bir güvenlik protokolüdür. Güvenli Yuva Katmanı (SSL) protokolüne benzer şekilde, TLS protokolü de istemci ve sunucu arasında iletilen verileri korumak için şifreleme kullanır. yani slında daha güvenli yapan bir şey ve modern siteler tls 1.2 istiyorVe Sorması ayıptır TLS 2 Ne oluyor?