Nokia C6-01 İçin Uygulama tavsiyeleri

Sponsorlu Bağlantılar

gmrjsus14

gmrjsus14

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 İçin Uygulama tavsiyeleri
Öncelikle Merhaba Sahibinden Üzerinden Aldığım Nokia C6-01'i Birkaç Ay Günlük telefon olarak kullanıcağım Bana Oyun Uygulama V.s Önerilere Açığım (Ve lütfen patlak Link yollamayın Üzücü oluyor)

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Merhaba o telefonu hangi satıcıdan almıştınız o ben olabilirim :)
Kargoyla Sivas'a göndermiştim
Fiyatı 555₺ idi
Mesaj birleştirildi:

Telefonun içinde
Harici uygulama var mıydı
Mesaj birleştirildi:

@DarkredBlue61 in
sitede yüklü oyun ve uygulama
arşivi var indirebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: gmrjsus14 ve DarkredBlue61
gmrjsus14

gmrjsus14

Üye
    Konu Sahibi
Doğru hatta akşam saatinde sizi aramıştım (Kusruma Bakmayın acil telefona İhtiyacım vardı) İstanbul Anadolu Yakası Semt bende kalsın..Telefonu alır almaz sıfırladım Özelinize saygıdan dolayı ama bi sorum olacak telefonun bildirm kısmında sürekli bir mesaj işareti yanıp yanıp sönüyor onu nasıl kapatabilim?
Mesaj birleştirildi:

İstanbul Anadolu Yakası Semt bende kalsın..Telefonu alır almaz sıfırladım Özelinize saygıdan dolayı ama bi sorum olacak telefonun bildirm kısmında sürekli bir mesaj işareti yanıp yanıp sönüyor onu nasıl kapatabilim?
Ve yanlış hatırlamıyorsam telefonda Town Builder mı Öyle bir oyun oynamıştınız? Ben daha cok Fruit Ninja Oynuyorum Şuanlık bir Sd Kart alırsam Telefona Psp Emülatorü alıp Mgs Portable ops oynamayı düşünüyorum olmazsa half brick'in Jet Pack Joy Ride'ını da atabilirim neyse

Notxr

Notxr

Üye
Öncelikle Merhaba Sahibinden Üzerinden Aldığım Nokia C6-01'i Birkaç Ay Günlük telefon olarak kullanıcağım Bana Oyun Uygulama V.s Önerilere Açığım (Ve lütfen patlak Link yollamayın Üzücü oluyor)
bu sitede cihazını symbian sürümünü şeçip dedği dosyalrı kuruyon tls 1.2 ye sahip oluyorsun
Mesaj birleştirildi:

telegram clienti

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Merhaba o telefonu hangi satıcıdan almıştınız o ben olabilirim :)
Kargoyla Sivas'a göndermiştim
Fiyatı 555₺ idi
Mesaj birleştirildi:

Telefonun içinde
Harici uygulama var mıydı
Mesaj birleştirildi:

@DarkredBlue61 in
sitede yüklü oyun ve uygulama
arşivi var indirebilirsiniz
hani kablo hanı trafo hani link?

• Beğen
Tepkiler: XXXturi01
0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
gmrjsus14

gmrjsus14

Üye
    Konu Sahibi
bu sitede cihazını symbian sürümünü şeçip dedği dosyalrı kuruyon tls 1.2 ye sahip oluyorsun
Mesaj birleştirildi:

telegram clienti
Sertifika hatası Tarihi 2013'e almama rağmen yüklemiyor ''Sertifika Hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün'' Hatası Alıyorum

Notxr

Notxr

Üye
Sertifika hatası Tarihi 2013'e almama rağmen yüklemiyor ''Sertifika Hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün'' Hatası Alıyorum
frouma symbian hack yaz ordaki progrmaları yükle çözülür hack yapmadan olmuyor ama bu hack zararlı değil jailbreakda denir yaptıktan sonra serfitika hatası almasın foruumda "symbian hack" yazsonra symbian sürümüne uygun oalnı bul adımları uygula ama adımlar dışında işlem yapma adımlara uyarsan sorun çıkmaz
Mesaj birleştirildi:

2011 2012 de dene
beni bulduğum attığım appler serfitikası yoktu galiba hack lazım

• Beğen
gmrjsus14

gmrjsus14

Üye
    Konu Sahibi
Onlar sende
Mesaj birleştirildi:

Keşke sıfırlamasaydınız
Çünkü telefonlar sıfırlanınca daha kötü oluyor özellikle bunun gibi telefonlar
Mesaj birleştirildi:

Bilerek silmemiştim bazı şeyleri
Mesaj birleştirildi:

Hayrını görün
Tuh Neyse Olan olmuş Teşekür ederimde bu bildirim tarafındakı yanıp sönen mesaj işaretini nasıl kapatacağım?

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Tuh Neyse Olan olmuş Teşekür ederimde bu bildirim tarafındakı yanıp sönen mesaj işaretini nasıl kapatacağım?
Ayarlardan kapatılıyordu diye hatırlıyorum
Kurcalayın
Mesaj birleştirildi:

Bu arada ben hekleyememiştim telefonu
Birkaç yıl önce
İşiniz zor
10 sene önce olsaydı kolaydı

• Beğen
Tepkiler: Notxr
gmrjsus14

gmrjsus14

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlardan kapatılıyordu diye hatırlıyorum
Kurcalayın
Mesaj birleştirildi:

Bu arada ben hekleyememiştim telefonu
Birkaç yıl önce
İşiniz zor
10 sene önce olsaydı kolaydı
Vallaha bende Zorlanıyorum Northon Hack'i yükleyemiyorum şuan (Güncelleme hatası)
Mesaj birleştirildi:

Vallaha bende Zorlanıyorum Northon Hack'i yükleyemiyorum şuan (Güncelleme hatası)
HAHAHA Oldu Ayarlar Yüklü uygulamalardan Northon Yazan Herşeyi sildim ve Northon Antivirus yüklendi :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Notxr ve 0sıfırcı
Notxr

Notxr

Üye
Mesaj birleştirildi:

HAHAHA Oldu Ayarlar Yüklü uygulamalardan Northon Yazan Herşeyi sildim ve Northon Antivirus yüklendi :D
helal.

• Beğen
gmrjsus14

gmrjsus14

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj birleştirildi:

Hayırlı uğurlu olsun artık Hack'i Yaptım Şimdi Unsighned uygulamaları Yükleyebiliyorum :)
Mesaj birleştirildi:

Harika bişey bu <3
Mesaj birleştirildi:

Mesaj birleştirildi:

telegram clienti
Mesaj birleştirildi:

İyi güzel hoş peki ben bu Telegram Clientı Nasıl Ayarlıyacağım?

Son düzenleme:
gmrjsus14

gmrjsus14

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı uğurlu olsun artık Hack'i Yaptım Şimdi Unsighned uygulamaları Yükleyebiliyorum :)
Mesaj birleştirildi:

Harika bişey bu <3
Mesaj birleştirildi:

Mesaj birleştirildi:

İyi güzel hoş peki ben bu Telegram Clientı Nasıl Ayarlıyacağım?
Ve Sorması ayıptır TLS 2 Ne oluyor?

Notxr

Notxr

Üye
Ve Sorması ayıptır TLS 2 Ne oluyor?
Taşıma Katmanı Güvenliği (TLS) 1.2, verileri ağ üzerinden güvenli bir şekilde aktarmanıza olanak tanıyan bir güvenlik protokolüdür. Güvenli Yuva Katmanı (SSL) protokolüne benzer şekilde, TLS protokolü de istemci ve sunucu arasında iletilen verileri korumak için şifreleme kullanır. yani slında daha güvenli yapan bir şey ve modern siteler tls 1.2 istiyor

gmrjsus14

gmrjsus14

Üye
    Konu Sahibi
Hee iyimiş

Üst Alt