nokia c6-01 mi 603 mü

Sponsorlu Bağlantılar

5ibo5

5ibo5

Üye
603 daha iyi tabiki yakında Fp1 güncelleştirmesi ile daha iyi olacak . Yeni wigdedler Dolby ses kalitesi gelicek . c6-01 in ekranının çok küçük olduğu için oyun felan oynanmıyo ve c6-01 bellede sorun çıkarıyormuş. 603 ü gözü kapalı alabilirsin.

OPC

OPC

Üye
Ben 5 aydır C6-01 kullanıyorum. Cihazıma belle güncellemesi geldikden sonra daha bi harika oldu. Oyunlarda internette hiçbir sıkıntı yaşamıyorum kamerasını söylememe gerek yok. Güncellemeler konusunda annadan belleye geçme geldigine göre yeni nesil cihazların gerisinde kalma gibi birşey olmayacak. Sen illa 1gHz işlemci 512 ram isterim diyorsan sana kalmıs. Ama bunlar için AMOLED ekranda flaslı 8mp kameradan vazgececeksin. C6-01in işlemcisi 680mHz rami 256mb. Kolay gelsin :)

omfapa_58

omfapa_58

Üye
arkadaşım bende c6 ile 603 arasında kalmıştım sonra teknosa ya gittim 2 telefonuda inceledim hatta kameralarını yan yana karşılaştırdım neredeyse fark yok gibiydi fakat c6-01 de flash olduğundan karanlıkta birz daha iyi çekiyor eğer fotoğraflara önem veriosan c6 al derim ama sonuçta telefon fotoğraf makinesi deil o yüzden 603 al derim ben şahsen 603 aldım ve çok memnunum ücretsiz sesli navigasyon desteği var ve internet bana hızlı geldi 150 mb lık dosyayı yaklaşık 5 dk da indirdi ve belle işletim sistemi akıcı olarak çalışıyor ve telefon jet gibi bence 603 al

TEŞEKKÜRLER...

kullanıcı603

Üye
nokia 603te mesaj yazarken qwerty klavye dışında tuş takımı varmııı?

kullanıcı603

Üye
nokia 603 kullanıcıları mesaj yazmada tuş takımı var mıı

kullanıcı603

Üye
Nasıl yani tuş takımı seçeneği yok mu

5ibo5

5ibo5

Üye
Var seçeneklerden değiştirebiliyorsun.

kutok

Üye
tabikide 603

abandonware

abandonware

Üye
603 fakat desire c öneririm :oke:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

işlemci 600 mhz fakat cpu mimarisinden dolayı 1 ghz gibi çalışıyor :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
geçen senenin konusu :hmmm

CasuS_87

CasuS_87

Üye
işlemcisi, ekran boyutu vb. özelliklerde 603 üstün ama kamerası, ekranın amoled olması yönünden c6-01 üstün ;) karar senin .. hangi özellikleri daha çok kullancaksan onu al :good:

burada daha ayrıntılı bilgi var kardeşim ;)