c503 symbian carla cfw si

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetc503

Konu Sahibi
c503 symbian carla cfw si
arkadaşlar öncelikle merhaba bu gün (22.01.12) symbian türkiye adlı sitede carla adlı cfw yayımlandı

Beğendiğim yönleri
1-) kinetik kayma süper (kasma yok)
2-)wi-fi çekim hassasiyeti geliştirilmiş
3-)tel acayip hızlanmış(n8 gibi veya onun benzeri işlemcisi yüksek teller)
4-)dokunmatik hassasiyeti artmış
5-)tel hafızası 67mb olarak geliyor ve ram kullanmımı oldukça iyi
6-)tel hackli ve birçok yama olarak geliyor (rompatcherda)
BEĞENMEDİĞİM YÖNLERİ
1-)örneğin müzik çalar dasınız kırmızı tuşa bastığınızda eskisi gibi ana ekrana atmıyor kapat yeniden başlat genel falan filan o çıkıyo işte
2-)menü de anna veya belle ikon kullanıyorsanız sorun yok ama eğer başka bir ikon kullanırsanız ikonlar yamuk yamuk oluyor(anna veya belle ikonlar süper gözüküyor) (aslında çok yamuk yamuk da değil gözünüz alışırsa oda güzel)
3-)yazı tipi

beğendiğim ve beğenmediğim yönlere daha da ekleyebilirim (özellikle beğendiğim:) ) ama şimdilik bu kadar yeter sonuç olarak c503 üm adam oldu :) herkese tavsiye ederim symbian türkiye ye teşekkürler bide bana açık renkli güzel anna ikonlu veya belle tema verirmisiniz :)

murti154

Üye
ben yükleyemedim sürekli hata veriyo içimde kalacak galiba :S

ahmetc503

Konu Sahibi
ne hatası verdi?

murti154

Üye
http://b1201.hizliresim.com/t/q/20nlg.jpg bu resimdeki olay çıkıyo karşıma

ahmetc503

Konu Sahibi
telden girdiğim için görseli göremiyorum en yakın zamanda cevap vereceğim

murti154

Üye
çok makbule geçer. hala uğraşıyorum o hatayı geçemedim bir türlü

kemik95

Üye

bende bu hatayı alıyorum naptıysam olmadı.

oguz.han

Üye
kabloyu çıkar-bataryayı çıkar-bataryayı tak-kabloyu bağla-bi kere kırmızı tuşa bas basılı tutma sırasıyla bunları yap

----------Eklendi @ 00:46:35 ---------- Yazıldı @ 00:44:42 ----------

bende yükledim ama yazı tipi pek hoşuma gitmedi internette dolaşırken yazılar çok zor okunuyor ama geliştirilen özellikler süper ellerinize sağlık

kemik95

Üye
kabloyu çıkar-bataryayı çıkar-bataryayı tak-kabloyu bağla-bi kere kırmızı tuşa bas basılı tutma sırasıyla bunları yap

----------Eklendi @ 00:46:35 ---------- Yazıldı @ 00:44:42 ----------

bende yükledim ama yazı tipi pek hoşuma gitmedi internette dolaşırken yazılar çok zor okunuyor ama geliştirilen özellikler süper ellerinize sağlık

denilenleri yaptım fakat sorunum düzelmedi

sizsiz

Üye
denicem inşallah olur kardeşim tel yavaş çünkü olursa çok makbule geçer sonuçları söylicem

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
tamamen anna icon mu yoksa bir kısmı mi anna iconlu

ahmetc503

Konu Sahibi
tamamen anna icon mu yoksa bir kısmı mi anna iconlu
anna ikonlar sisteme gömülmüş değil anna ikonlu tema kullanman gerekiyo sanırım böle. tavsiye ederim bu cfw yi orjınal yazılımdan daha iyi

----------Eklendi @ 10:52:38 ---------- Yazıldı @ 10:09:18 ----------

arkadaşlar yeni bi kötü yanını keşfettim arama gelince kırmızı tuşla arama kapanmıyor bide konuşur ken kırmızı tuşa basın ca konuşma kapanmıyor yardım lütfen bu hata sadece beendemi başka bu cwf yi kullanan kişiler bi denesin

Masterthone

Masterthone

Üye
anna ikonlar sisteme gömülmüş değil anna ikonlu tema kullanman gerekiyo sanırım böle. tavsiye ederim bu cfw yi orjınal yazılımdan daha iyi

----------Eklendi @ 10:52:38 ---------- Yazıldı @ 10:09:18 ----------

arkadaşlar yeni bi kötü yanını keşfettim arama gelince kırmızı tuşla arama kapanmıyor bide konuşur ken kırmızı tuşa basın ca konuşma kapanmıyor yardım lütfen bu hata sadece beendemi başka bu cwf yi kullanan kişiler bi denesin
aynı hata bendede var arama kapanmıyor bu nasıl istir ya Kapanma tuşu eskiden en dış menüye giderdi çokta aktif kullanırım böyle hiç güzel olmamış yüz defa çık çık çık çıkkkkk tuşuna mı bascam ben uygulamadan çıkmak için

ahmetc503

Konu Sahibi
aynı hata bendede var arama kapanmıyor bu nasıl istir ya Kapanma tuşu eskiden en dış menüye giderdi çokta aktif kullanırım böyle hiç güzel olmamış yüz defa çık çık çık çıkkkkk tuşuna mı bascam ben uygulamadan çıkmak için
evet bu cfw de sadece ona gıcık oldum ama menü tuşuna basılı tutup orada çıkan menüden uygulamayı kapatmak eskisinden çok daha hızlı onu kullan

Masterthone

Masterthone

Üye
mesajlara yeni sözcüklerde eklenmiyor eskiden hafızaya alıp aynı kelimeyi kullandığımızda bunu hatırlardı.... Kapanma tuşunun eski işlevi daha güzel bunu hiç beğenmedim sırf bu yüzden dahi eski cfw me dönebilirim

Del Rey

Del Rey

Üye
Birkaç güne kadar Fertile Ceres FP1 yamasını hazır edeceğim. Başka hatalar bulursanız lütfen söyleyin. Düzeltilecek olan şeyler şu şekilde:

Kırmızı tuşun önceliği uygulama kapatma olacak.
Sistem fontu şu anda yalnızca başkaları tarafından yapılmışları bulunan, ama kullanacağım Nokia Pure veya Nokia Sans olacak. İnternette daha iyi performans için.
T9 sözlüğüne 4500 sözcük ekleyeceğim.
Hata veren temalar kaldırılıp, onun yerine Midnight Theme Gray eklenecek.
OTAsync kaldırılacak.
Birkaç küçük performans hatasını da düzelteceğim.

Ama eğer fazla hızlı olur derseniz, bir ay gibi bir süre bekleyip majör güncelleme olan Mighty Jupiter'a da ekleyebilirim.

ahmetc503

Konu Sahibi
Birkaç güne kadar Fertile Ceres FP1 yamasını hazır edeceğim. Başka hatalar bulursanız lütfen söyleyin. Düzeltilecek olan şeyler şu şekilde:

Kırmızı tuşun önceliği uygulama kapatma olacak.
Sistem fontu şu anda yalnızca başkaları tarafından yapılmışları bulunan, ama kullanacağım Nokia Pure veya Nokia Sans olacak. İnternette daha iyi performans için.
T9 sözlüğüne 4500 sözcük ekleyeceğim.
Hata veren temalar kaldırılıp, onun yerine Midnight Theme Gray eklenecek.
OTAsync kaldırılacak.
Birkaç küçük performans hatasını da düzelteceğim.

Ama eğer fazla hızlı olur derseniz, bir ay gibi bir süre bekleyip majör güncelleme olan Mighty Jupiter'a da ekleyebilirim.
önemli değil hızlı olsun :)

----------Eklendi @ 12:42:28 ---------- Yazıldı @ 12:41:14 ----------

ama bir iki gün bekleyelim yeni sorunlar ortaya çıkarsa onları düzeltmek i.in Fertile Ceres FP1 yamasını yapabilirsin

----------Eklendi @ 12:43:43 ---------- Yazıldı @ 12:42:28 ----------

haa bide aramalarda sorun var kırmızı tuşla arama kapanmıyor bi saat tuş kilidi açmak zorunda kalıyosun bunuda düzeltirsek süper olacak

----------Eklendi @ 12:46:38 ---------- Yazıldı @ 12:43:43 ----------

bi sorun daha buldum: şimdi örneğin mesaj yazıyoruz ve küçük qwerty klavyeyi seçtik (telefon dik) telofonu yan yatırınca tam ekran qwerty klavyeye geçmesi gerekmezmi ama hala yan halde olmasına rağmen küçük qwerty klavye oluyor

----------Eklendi @ 12:49:48 ---------- Yazıldı @ 12:46:38 ----------

bişey daha sorcam bu symbian türkiyedeki son cfw ceres die bişey ben onu yükledim ama konu başlığına carla yazmışım ikisi farklımı eğer yanlış yapmışsam konu yu düzeltiyim

Masterthone

Masterthone

Üye
eski Cfw me döndüm kafa rahat :) donna yı beklicem :)

Del Rey

Del Rey

Üye
önemli değil hızlı olsun :)

----------Eklendi @ 12:42:28 ---------- Yazıldı @ 12:41:14 ----------

ama bir iki gün bekleyelim yeni sorunlar ortaya çıkarsa onları düzeltmek i.in Fertile Ceres FP1 yamasını yapabilirsin

----------Eklendi @ 12:43:43 ---------- Yazıldı @ 12:42:28 ----------

haa bide aramalarda sorun var kırmızı tuşla arama kapanmıyor bi saat tuş kilidi açmak zorunda kalıyosun bunuda düzeltirsek süper olacak

----------Eklendi @ 12:46:38 ---------- Yazıldı @ 12:43:43 ----------

bi sorun daha buldum: şimdi örneğin mesaj yazıyoruz ve küçük qwerty klavyeyi seçtik (telefon dik) telofonu yan yatırınca tam ekran qwerty klavyeye geçmesi gerekmezmi ama hala yan halde olmasına rağmen küçük qwerty klavye oluyor

----------Eklendi @ 12:49:48 ---------- Yazıldı @ 12:46:38 ----------

bişey daha sorcam bu symbian türkiyedeki son cfw ceres die bişey ben onu yükledim ama konu başlığına carla yazmışım ikisi farklımı eğer yanlış yapmışsam konu yu düzeltiyim

Farklı değiller. QWERTY'nin tam ekran olması gerekmiyor, 5800'da orijinal mini-QWERTY de böyle. Klavyenizi Tam Ekran QWERTY olarak değiştirebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt