C5-03 CFW: Symbian Carla

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Yapabilirim bunu Carla'ya.

----------Eklendi @ 18:37:08 ---------- Yazıldı @ 18:36:24 ----------

Flash Player desteği telefonda zaten var. Aynı zamanda WhatsApp sizin dediğiniz gibi çalışıyor zaten.

Tamam Teşekkürler Erdem

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Donna yı Symbian Carladan ayıran en belirgin özelliği nedir acaba yazılana göre Donna daha mı iyi yani biraz bekleyip onu mu yüklesek..

----------Eklendi @ 23:22:28 ---------- Yazıldı @ 22:46:49 ----------

Mini-QWERTY klavye dede T9 MEVCUT MU ACABA

Hayır Mini-QWERTY T9 desteklemiyor. Symbian Donna CFW (Mighty Jupiter kod adı) büyük değişiklikler içerek ama Fertile Ceres (Carla CFW) şu anda harika çalışıyor.

Bu bir saat içinde eklediğim son iki değişiklik şunlar:

5800 ses codec leri eklendi.
Ekran yenileme hızı 40'a çıkarıldı. RTGR ve Bounce Tounch gibi oyunlar GPU varmış gibi oynatılıyor, arayüz hiç kasmıyor ve çok akıcı, Asphalt 4 HD ile tekleme / takılma neredeyse sıfır. Ekran yenileme hızını 60'a yükseltmeye çalışacağım.

cem720

cem720

Üye
Moruk sana bişey sormam lazım. Benim telefonum C5-03 ve öncelerde yaptığın Symbian Belle Lite cfw'sini denemiştim ama olmamıştı. Geçenlerde başka bir cfw yükledim ve sanırım telefonumun sürümüyle uyumlu değilmiş benimki 2.0.1.3 ya da onun gibi bişey en son çıkanı yani. O cfw'yi atınca telefon çöktü. Servis halletti ama bundan korkuyorum birşey olurmu telefona?

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Moruk sana bişey sormam lazım. Benim telefonum C5-03 ve öncelerde yaptığın Symbian Belle Lite cfw'sini denemiştim ama olmamıştı. Geçenlerde başka bir cfw yükledim ve sanırım telefonumun sürümüyle uyumlu değilmiş benimki 2.0.1.3 ya da onun gibi bişey en son çıkanı yani. O cfw'yi atınca telefon çöktü. Servis halletti ama bundan korkuyorum birşey olurmu telefona?

Fertile Ceres ve Mighty Jupiter v21.0.003 üzerine kurulu yazılımlar. Yani en güncel sürüm üzerine. Seninki de bu sürüme ait. Çıktığında Fertile Ceres'i yükleyebileceksin.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Ev ekranı felan gelicek mi yeni olarak

ahmetc503

arkadaşım çok güzel cfw yapıyorsun ama benim anlamadığım sen şimdi biçok cfw söyledin carla , donna vb. Şimdi senin konuda anlattığın cfw hangisi, ne zaman çıkar

vedatvedat

vedatvedat

Üye
Ben 4x4 menü ve sürüklemeli tuş kilitini denedim ama olmadı siz de farklı modlar ile ekleyebilirmisiniz

Masterthone

Masterthone

Üye
Hayır Mini-QWERTY T9 desteklemiyor. Symbian Donna CFW (Mighty Jupiter kod adı) büyük değişiklikler içerek ama Fertile Ceres (Carla CFW) şu anda harika çalışıyor.

Bu bir saat içinde eklediğim son iki değişiklik şunlar:

5800 ses codec leri eklendi.
Ekran yenileme hızı 40'a çıkarıldı. RTGR ve Bounce Tounch gibi oyunlar GPU varmış gibi oynatılıyor, arayüz hiç kasmıyor ve çok akıcı, Asphalt 4 HD ile tekleme / takılma neredeyse sıfır. Ekran yenileme hızını 60'a yükseltmeye çalışacağım.
Mini-QWERTY klavye ye t9 desteği eklenebilirmi acaba tuşlar küçük yazarken çok sorun oluyor..

yido

Üye
Fertile Ceres ve Mighty Jupiter v21.0.003 üzerine kurulu yazılımlar. Yani en güncel sürüm üzerine. Seninki de bu sürüme ait. Çıktığında Fertile Ceres'i yükleyebileceksin.

selamın aleyküm arkadaşım,,

ben c5 03 kullanıyorum ve telefonda c5 03 ün son yazılımı var acaba Fertile Ceres i yükleyebilir miyim ?

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Ev ekranı felan gelicek mi yeni olarak

Hayır, bunu yapamadım henüz, ama üzerinde çalışıyorum.

----------Eklendi @ 14:36:14 ---------- Yazıldı @ 14:35:52 ----------

arkadaşım çok güzel cfw yapıyorsun ama benim anlamadığım sen şimdi biçok cfw söyledin carla , donna vb. Şimdi senin konuda anlattığın cfw hangisi, ne zaman çıkar

İlk çıkacak olan Fertile Ceres sürümü ile Symbian Carla CFW.

----------Eklendi @ 14:37:22 ---------- Yazıldı @ 14:36:14 ----------

Ben 4x4 menü ve sürüklemeli tuş kilitini denedim ama olmadı siz de farklı modlar ile ekleyebilirmisiniz

Menüyü genişlettim, hem portre hem de yatay modda. Ancak 4x4 yapmayı düşünmüyorum çünkü ikonlara ayrılan kısım çok daralıyor. Swipe-to-Unlock yapılmadı değil, ancak ekleyemedim henüz. Ekleyen modder ile konuşup, Swipe-to-unlock'ı da ekleyeceğim.

----------Eklendi @ 14:38:40 ---------- Yazıldı @ 14:37:22 ----------

Mini-QWERTY klavye ye t9 desteği eklenebilirmi acaba tuşlar küçük yazarken çok sorun oluyor..

QWERTY klavyelerde istesek de T9 desteği olamaz ki. T9 alfasayısal klavyeler için geliştirilmiş bir sistem. Harfe ulaşmak için üç kez bakmak yerine bir kere basmak temeli üzerine kurulmuş. Ama qwerty klavyelerde harfler ayrı olduğundan böyle bir temel de yapılmamış.

----------Eklendi @ 14:39:49 ---------- Yazıldı @ 14:38:40 ----------

selamın aleyküm arkadaşım,,

ben c5 03 kullanıyorum ve telefonda c5 03 ün son yazılımı var acaba Fertile Ceres i yükleyebilir miyim ?

v21.0.003 sürümü üzerine yükleyebilirsiniz Fertile Ceres'i. Yazılım sürümünüzü öğrenmek için *#0000# tuşlayın veya Ayarlar > Telefon > Telefon Yönetimi > Cihaz Güncellemeleri'ne gidin.

Whiteheat

Üye
Oyunların durumları nasıl mesela Asphalt4 HD ve Prince of Persia HD de kasmayı sıfıra indirdiniz mi ya da bunu yapabilir misiniz?
Bir de sürekli belirttiğim ama sizden düzgün bir cevap alamadığım polarbit meselesi, bu cfw de gameapi yi yükleyecek misiniz yoksa tek tek uyarlayacak mısınız ya da polarbitlerden umudu keselim mi?
Teşekkürler...

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Oyunların durumları nasıl mesela Asphalt4 HD ve Prince of Persia HD de kasmayı sıfıra indirdiniz mi ya da bunu yapabilir misiniz?
Bir de sürekli belirttiğim ama sizden düzgün bir cevap alamadığım polarbit meselesi, bu cfw de gameapi yi yükleyecek misiniz yoksa tek tek uyarlayacak mısınız ya da polarbitlerden umudu keselim mi?
Teşekkürler...

Asphalt 4 HD ile test ettiğimde, hafif kasabiliyordu; ancak ekran yenileme hızını 60'a çıkarailirsem kasacağını sanmıyorum.

GameAPI sistemde bulunuyormuş zaten, forumda 5800'in orijinal GameAPI'lerini bulursam yüklerim.

Whiteheat

Üye
Fertile Ceres de Polarbit oyunlarını oynayabilecek miyiz?

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
bu kadarına bile şükür :)

ahmetc503

bu kadarına bile şükür :)
aynen ya 'symbian türkiye' arkadaşım çok teşekkür ediyorum senin sayende bu telefon adam olacak

----------Eklendi @ 17:47:34 ---------- Yazıldı @ 17:47:04 ----------

haa bide son bi soru :) c6 vb. ev ekranı gelcekmi

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
aynen ya 'symbian türkiye' arkadaşım çok teşekkür ediyorum senin sayende bu telefon adam olacak

----------Eklendi @ 17:47:34 ---------- Yazıldı @ 17:47:04 ----------

haa bide son bi soru :) c6 vb. ev ekranı gelcekmi

Teşekkürler :) C6 ana ekranını yapabilmem için şunları biri denemeli:

C0R, C00, ROFS3, UDA dosyalarını boşaltıp; C6'nın bu dosyalarını ROFS2'ye aktarmalıyız. Ancak yeterli yer olmadığından ROFS2'nin IMG boyutunu büyütmemiz gerek. Bundan sonra nasıl çalışacak bakmam gerekiyor. C6 ile C5-03'ün arasında çok büyük fark olduğu için de (işlemci gibi örneğin) bu çok riskli. Gününün en az 12 saatini Nokia Care'da veya Nokia Shop'ta geçirebilecek olan biri varsa denesin.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Teşekkürler :) C6 ana ekranını yapabilmem için şunları biri denemeli:

C0R, C00, ROFS3, UDA dosyalarını boşaltıp; C6'nın bu dosyalarını ROFS2'ye aktarmalıyız. Ancak yeterli yer olmadığından ROFS2'nin IMG boyutunu büyütmemiz gerek. Bundan sonra nasıl çalışacak bakmam gerekiyor. C6 ile C5-03'ün arasında çok büyük fark olduğu için de (işlemci gibi örneğin) bu çok riskli. Gününün en az 12 saatini Nokia Care'da veya Nokia Shop'ta geçirebilecek olan biri varsa denesin.

ovi rehber ovi müzik podcasting gibi gereksiz uygulamalar warma acaba

Masterthone

Masterthone

Üye
Mini-QWERTY hali deilde orjinal mesaj hali kalmış olan şekillerinide yayınlarmısın Carla ve DONA nın Mini-QWERTY oldukça zor geliyo bana orjinal haliyle daha akıcı yazabiliyorum bu mümkün mü acaba ? ? ?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Anna İconlarının Tamamı Var Mı Yoksa Bi Kaç Eksiği Var Mı