nokia c6-01 ile ilgili her sorular yanıtlanır

Sponsorlu Bağlantılar

necati45

Üye
c6 01'e sygic aura 3d yükledim disc error diyor nasıl yapmam lazım birde garmin v6 yükledim garmin yazısı çıkıyor sonra program kapanıyor.Bunlar için ne yapmalıyım veya başka güzel navigasyon programı varmı ndrive hariç teşekkürler şimdiden

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
c6 01'e sygic aura 3d yükledim disc error diyor nasıl yapmam lazım birde garmin v6 yükledim garmin yazısı çıkıyor sonra program kapanıyor.Bunlar için ne yapmalıyım veya başka güzel navigasyon programı varmı ndrive hariç teşekkürler şimdiden
Telefon güncel mi?
Güncel olduğunu varsayıyorum Sygic haritaları SygicNavigationInstaller_271128 sis dosyasını kullanarak kurmalısın.
http://www.maxicep.com/symbian-3-ha...03-25713-world-maps-turkce-signed-528738.html

beratiks

Üye
öncelikle merhaba telefonu ovi suite yada depolama aygıtı olarak pcye bağladığımda tel hafızasını olarak görüyor ve hiç bişe atamıyorum yer olmasına rağmen ama tel içnden dosya yönetiisşnden hafıza kartından fln tel hafızasına dosya atabiliyorum hafıza kartında soeun yok yardım edersen sevinirim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
öncelikle merhaba telefonu ovi suite yada depolama aygıtı olarak pcye bağladığımda tel hafızasını olarak görüyor ve hiç bişe atamıyorum yer olmasına rağmen ama tel içnden dosya yönetiisşnden hafıza kartından fln tel hafızasına dosya atabiliyorum hafıza kartında soeun yok yardım edersen sevinirim
Kardeşim senin yorumu bir önceki sayfada okudum ama sorunu anlayamadığım için herhangi bir cevap yazmadım.

hypnose26

Üye
sa telefonun giriş ekranından müzike gite basıyorum giriyorum müzik acıyorum ama hala giriş sayfasında müzik e git yazıyor sarkı atlama durdurma vs yok nasıl düzelte bilirim?

cengizx1

cengizx1

Üye
    Konu Sahibi
sa telefonun giriş ekranından müzike gite basıyorum giriyorum müzik acıyorum ama hala giriş sayfasında müzik e git yazıyor sarkı atlama durdurma vs yok nasıl düzelte bilirim?

widgeti kaldır tekrardan ekle

• Beğen
Tepkiler: hypnose26

tetetex

Üye
herkese merhabalar

nokia c6-01 telefonumu ilk aldığımda biraz meraktan
biraz da deneme amaçlı yan komşunun wi-fi internetinden
internete girdim

şimdi kendi evimden internete bağlanamıyorum
hep komşumun internetine bağlanmak istiyor
kendi internetime her girişimde yeniden şifre girmek durumunda kalıyorum

bu kablosuz ağları nasıl sıralandırabilirim?
kendi internetimi nasıl öne alabilirim?
ya da en azından şifremi hatırlamasını nasıl sağlarım?

bir de bu telefon için önerebileceğiniz web tarayıcısı var mıdır?
opera mini indirdim
ama youtube vb sitelerden görüntü izleyemiyorum
kendi web tarayıcısı çalışıyor bir sıkıntı yok

şimdiden teşekkürler

cengizx1

cengizx1

Üye
    Konu Sahibi
telefon ayarlarında baglıntıya gir ordan wlanı sec sonra kendı modemını gorursun ona tıkla sıfreyı gır baglandıktan sonra ınternete gır bıdaha sıfre ıstemez

tetetex

Üye
işe yaradı teşekkür ederim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
herkese merhabalar

nokia c6-01 telefonumu ilk aldığımda biraz meraktan
biraz da deneme amaçlı yan komşunun wi-fi internetinden
internete girdim

şimdi kendi evimden internete bağlanamıyorum
hep komşumun internetine bağlanmak istiyor
kendi internetime her girişimde yeniden şifre girmek durumunda kalıyorum

bu kablosuz ağları nasıl sıralandırabilirim?
kendi internetimi nasıl öne alabilirim?
ya da en azından şifremi hatırlamasını nasıl sağlarım?

bir de bu telefon için önerebileceğiniz web tarayıcısı var mıdır?
opera mini indirdim
ama youtube vb sitelerden görüntü izleyemiyorum
kendi web tarayıcısı çalışıyor bir sıkıntı yok

şimdiden teşekkürler

Ayarlar/Bağlantı/Ayarlar/hedefler/erişim noktası ilgili wlan üzerine basılı tut öncelik sırasını değiştir.

hypnose26

Üye
Benim sorunlarım 1. Mağazayı güncelliyorum indiriyor,yüklüyor ama hala eski mağaza kalıyor güncellenmiyor. 2. bazı uygulamalarda sistem hatası veriyor battry monitör v2.2 gibi örneğin 3.kilit modunda orta tuşa basdığımda saat 12:. Olarak çıkıyor dakika göstermiyor nasıl çözebilirim şimdiden tesekkürler.

hrnasl123

Üye
kardeşim benim telefonu almamdan 1 ay qeçti ilk hafta wifi ile evdeki modeme bağlanıyordum şimdi modemi buluyo bağlanıyo nete qirince hata veriyo modemde sorunmu var dedim ipod touchm ile bağlanınca telefonda bi sıkıntı olduqunu düşündüm telefonun bütün qüncelleştirmelerini yaptım öncesinde reset attım olmadı ne yapmam gerek wifi ile nete qirebilmem için ?

onuc0bir

onuc0bir

Üye
KARDES C6 01 E JAF TAN TURKCE ATMAYA UGRASIYORUM. TELEFONU BAGLAYIP HEMEN FLASH DEDIKTEN SONRA FOUND DIYO AMA SONRA (Error reading phone init data) BOYLE BIR HATA VERIYO.TEKRAR FLASH DEDIGIMDE ISE (NOT FOUND) HATASI VERIYO.NEDEN OLABILIR ACABA?YARDIMCI OLURSANIZ MEMNUN OLURUM.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
operadan giriyosan ayarlardan baglantı ordan wlan i seç

bagerhk

Üye
Nokia C6-01 Anna kullanıyorum. Benim sizden isteğim, sertifika sorunu olmayan dosya şifreleme uygulaması ile beep sesi çıkmayan arama kaydı yapan
uygulama elinizde varsa paylaşmanızı istiyorum. çok makbule geçecektir. şimdiden teşekkür ediyorum. şimdiye kadar 5-6 uygulama yükledim. ya sertifika hatası veriyor ya da yüklenmiyor. ayrıca beep sesi çıkmayan arama kaydı uygulaması , zor mu acaba?

marsharun

marsharun

Üye
C6-01 bataryası kaç mAh? Benim batarya 982 mAh yaptı maximum. Heralde aslında 1200 mAh olması lazım. Kalibrasyon yapsam işe yarar mı?

semih1404

Üye
pil 1050 mah olması lazım. Evet benim telefonunda 980 mah dan yukarı çıkmıyor. Bir de kalibrasyon nasıl oluyor?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bnmde 980 :hmmm

ademcevahir

Üye
Benim sorunum Belle yükledikten sonra fotograflara basılı tuttuğumda düzenle seçeneğinin olmaması.Hiçbirşekilde resim düzenleyemiyorum o özellik belleden sonra yok sanki.

Hard ve soft format denedim düzelmedi sanırım Belleyi tekrar yüklemem gerekecek...