nokia c6-01 ile ilgili her sorular yanıtlanır

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Benim sorunum Belle yükledikten sonra fotograflara basılı tuttuğumda düzenle seçeneğinin olmaması.Hiçbirşekilde resim düzenleyemiyorum o özellik belleden sonra yok sanki.

Hard ve soft format denedim düzelmedi sanırım Belleyi tekrar yüklemem gerekecek...
eksik gelmiş olabilir bellede var aynı şekilde hatta aynısı vardı yenilik ekleyebilirlerdi sen belleyi tekrar kur düzelir :oke:

irfanakyildiz

Üye
2 gün önce aldım c6 01 i ..belle kullanıyorum benim çözemediğim sorun şu..işlem kaydına geldiğimde aranan arayan yada cevapsız aramaları açıyorum ve o gun ben mesela ali kişisini 10 kez aradım ama sadece en son yapılan aramanın saat ve tarihini görebiliyorum..gün içindeki diğer 9 kez yaptığım aramanın kaydını neden göremiyorum..tesekkür ederim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yandakı sekmeyı açarsan gorursun

Violonist

Üye
merhabalar burada ve şimdi uygulamasını kaldıramıyorum. Nasıl kaldirablirim. Teşekkürler

irfanakyildiz

Üye
yandakı sekmeyı açarsan gorursun

cevap için teşekkürler ama açtım o sekmeyi ordada sms video sesli gibi ne tür arama yapıldığı ve kime yapıldığı yazıyor ben o arama yada sms i saat kaçta yaptığımı yine göremedim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
işlem kaydını kaçgüne ayarladıgına baglı

irfanakyildiz

Üye
işlem kaydını kaçgüne ayarladıgına baglı

30 gün olarak ayarlanmış durumda..şöyleki saat 11. 30 da birisini aradım aynı kişiyi saat 11.45 te aramıssam sadece 11.45 te yapılan aramanın detayını görebiliyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telı yormamak için son gelen giden aramaları gösterıyor bir gün veya on güne ayarlayıp dene

Wolf003

Üye
merhaba c6-01 belle güncellemesi yaptım gps bozuldu konum felan bulmuyor. anna da 10 saniyede buluyodu...hatta en kapalı mekanlarda bile sapma yapmıyodu canavar gibi çalışıyodu :)
şimdi hiç bulmuyor :( yardımlarınızı bekliyorum...

yaren_dede

yaren_dede

Üye
30 gün olarak ayarlanmış durumda..şöyleki saat 11. 30 da birisini aradım aynı kişiyi saat 11.45 te aramıssam sadece 11.45 te yapılan aramanın detayını görebiliyorum

menüden işlem kaydına girince sağ üstteki cepe tıklarsan orada bütün ayrıntılar çıkıyor yada bende çıkıyor şimdi baktım mesajlar aramalar hepsi gözüküyor ayrı ayrı

irfanakyildiz

Üye
menüden işlem kaydına girince sağ üstteki cepe tıklarsan orada bütün ayrıntılar çıkıyor yada bende çıkıyor şimdi baktım mesajlar aramalar hepsi gözüküyor ayrı ayrı
tıkladım ordada sms aliden sms veliden sesli babam vs seklinde cıkıyo detayını göremedim bi türlü ofofof

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
niye bu kadar kafana taktınkı

irfanakyildiz

Üye
Symbianist

Symbianist

Üye
işlem kaydına gir. Ayarlardan 30 gün yap kaydı. Sonra DA lazım olduğunda gir işlem kaydına aşağı yukarı ok işaretli bölüm tüm ayrıntıyı verir sana

irfanakyildiz

Üye
işlem kaydına gir. Ayarlardan 30 gün yap kaydı. Sonra DA lazım olduğunda gir işlem kaydına aşağı yukarı ok işaretli bölüm tüm ayrıntıyı verir sana

kardeşim cevap için tesekkü ederimde olay o değil...zaten 30 olarak ayarlı..ben aynı kişiden gelen 5 aramayı sadece 1 görebiliyorum yani en sonuncusunu..önceki 4 ile ilgili bi ayrıntı göremiyirom

Symbianist

Symbianist

Üye
bir yanlışlık olmalı nasıl olur. Mesela sen x kişisini 5 kere aradiginda orada da 5 tane görünür saatleri ve diğer ayrıntılARI ile birlikte. Yani alt alta bir sürü şey olacak orada. Iyi karıştir bence orayı

irfanakyildiz

Üye
bir yanlışlık olmalı nasıl olur. Mesela sen x kişisini 5 kere aradiginda orada da 5 tane görünür saatleri ve diğer ayrıntılARI ile birlikte. Yani alt alta bir sürü şey olacak orada. Iyi karıştir bence orayı

işlem kaydına girip sağdaki sekmeye tıkladığımda alt alta görünüyoda ayrıntı göremiyordum herhangi birinin üzerine tıklaınca acılan sekmede varmıs ayrıntı:))) ben arama yapıyo sanmıstım basınca:)) vatana millete hayırlı olsun...son bi sorum daha var...forumda da var gerçi ama ben anlamadım..biz bu navigasyonu net olmadan da kullanbiliyoruz ama önce yüklemek lazım ve daha yavas oluyo değil mi...buraya kadar sanırım doğruda ben wi fi açıkkende konum arıyorum bulamıyo yavas buluyo neden? ikinciside mobil veri kapalı iken nete girme riski yok demi hat faturalıda zenci usulu olmasın ay sonu:))

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
işlem kaydına üst kısımdan bakmıyormusun gelen giden cevapsız seklınde

irfanakyildiz

Üye
işlem kaydına üst kısımdan bakmıyormusun gelen giden cevapsız seklınde

işlem kaydını acınca iki kısım cıkıyo..son aramalar arama süresi ve veri sayacı yazan ilk sayfada son aramalara girince cevapsın gelen ve giden diye 3 sekme acılıyo her hangi birini tıklayınca ilgili kişi ile ilgili sadece son işlemi görebiliyorum..işte son kez ne zaman aradığımı gibi..lakin en basta işlem kaydına tıklayıp diğer sayfaya gecince bi liste cıkıyo mesaj sesli ve görüntülü arama listesi..ancak ordan görebiliyorum sanırım baska yerdede yok

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ee oraya bakacaktın işte bugün söyledim arayanı tıklayınca ayrıntılı verıyor