nokia c6-01 ile ilgili her sorular yanıtlanır

Sponsorlu Bağlantılar

cengizx1

cengizx1

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın, bu durumda protesto kararından vazgeçerek sorumu yöneltiyorum.
C6 01 wlan bağlantısı yapmak istediğim modemi tanıtıyorum ama bir türlü modeme bağlanmıyor Wlan bulunamadı hatası alıyorum, biraz zaman (bir iki hafta) geçtikten sonra tekrar deniyorum bu sefer bağlanıyor bu arada başka modemlere sürekli bağlanabiliyorum sadece benim modemde bu sıkıntıyı veriyor. Neden böyle yapıyor bir bilgin varmı?

modemine hiçmi baglanamıyon yoksa aradamı oluyo bole seyler benım telde arada baglanmıyo sorun modemde res atman lazım modeme benımde basıma bole bısı gelmıstı bu sekıl hallettım ;)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Herzaman yapmıyor mesela iki hafta bağlanıyor sonra hiç birşey olmadığı halde iki üç hafta bağlanmıyor modem aynı modem sorunu bir türlü çözemedim modem üzerinde hiç bir ayar değişikliğide yapmıyorum.

cengizx1

cengizx1

Üye
    Konu Sahibi
Herzaman yapmıyor mesela iki hafta bağlanıyor sonra hiç birşey olmadığı halde iki üç hafta bağlanmıyor modem aynı modem sorunu bir türlü çözemedim modem üzerinde hiç bir ayar değişikliğide yapmıyorum.

benım telde gırmeyınce rest atıyom modeme duzelıo ama senın duzelmemesı garıp bi durum forumda kı arkadaslardan yardım al bence :(

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
soruyorum : gtaIII ü nasıl port ederim?belle yi 700 den nasıl port edebilirim?:D

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde soruyom c6-01 ime amd radeom hd 7000 sersi ekran kartı ve 1600mhz 32 gblik nasıl hipermemory ram takabilirim :d

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
takamazsın :)

SilentOne

SilentOne

Üye
:D bi deneseydik bari :D

serdar8814

serdar8814

Üye
s.a bende jabra clipper bt kulaklık var c601 aldım yeni eşleştirme yapamıyorum yardım edermisin?

iihhssaann11

iihhssaann11

Üye
wifiye bağlanamıyorum bağlantıdan seçip bağlan diyorum ama internete girmiyor.

nadir_89

nadir_89

Üye
Haklısın, bu durumda protesto kararından vazgeçerek sorumu yöneltiyorum.
C6 01 wlan bağlantısı yapmak istediğim modemi tanıtıyorum ama bir türlü modeme bağlanmıyor Wlan bulunamadı hatası alıyorum, biraz zaman (bir iki hafta) geçtikten sonra tekrar deniyorum bu sefer bağlanıyor bu arada başka modemlere sürekli bağlanabiliyorum sadece benim modemde bu sıkıntıyı veriyor. Neden böyle yapıyor bir bilgin varmı?

wifi yi wpa-2 ile şifrele düzelir

SilentOne

SilentOne

Üye
yada modeminin şifrelemesini wpa yap

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bnmde şöyle bi sorunum var program yükleyip sildigim zaman program siliniyor ama simgesi kalıyor özelliklede oviden indirdiklerimde daha cok kalıyor programın ismi ve özel logosu gidiyor sadece uygulama yöneticisindeki logolar var ya onlar gibi kalıyor ismide gidiyor ama onlar kalıyor 12 tane falan var boş boş duruyor öyle formatsız çözümü varmı ? :D

seveccen

Üye
merhaba arkadaslar ben teli alalı 4-5 gün oluyo bi olayı çözemedim titreşim olayını telefon genelde ve titresim acık ayarlarda güç tasarrufu da kapalı titresim calısıyo bi süre sonra cıkıyorum normal teli kenarından kitliyorum falan tus kilidi yani bi süre sonra titresim gidiyor mesaj yada cagrıda sadece melodi calıyor teli direk aldıgım gibi kullanıyorum simdilik günceleme falan hiç yapmadım sorun nedir ? cevap icin tesekkürler

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Telefonda yazılımsal olarak bir sıkıntı olabilir. Şimdilik bir soft format at (*#7370#) daha sonra nokiasuite ile tüm güncellemeleri yükle en basit uğraşmadan yapabileceğin ayarlar bunlar. Telefona bir zararı dokunmaz yani orjinal ayarlar ile tekrar başlar.

nadir_89

nadir_89

Üye
merhaba arkadaslar ben teli alalı 4-5 gün oluyo bi olayı çözemedim titreşim olayını telefon genelde ve titresim acık ayarlarda güç tasarrufu da kapalı titresim calısıyo bi süre sonra cıkıyorum normal teli kenarından kitliyorum falan tus kilidi yani bi süre sonra titresim gidiyor mesaj yada cagrıda sadece melodi calıyor teli direk aldıgım gibi kullanıyorum simdilik günceleme falan hiç yapmadım sorun nedir ? cevap icin tesekkürler

eğer bu olay şarjda iken oluyorsa şarjdayken titremiyor telefon

Febris

Febris

Üye
ya benim telefon yandı dumanlar cıkıyo napabilriim :D su anda o telefonla yazıyorum itfaiyeyi mi arasam ? ?

cengizx1

cengizx1

Üye
    Konu Sahibi
naptında dumanlar cıkıyo patlamasın telefon elınde :)

seveccen

Üye
teşekkürler arkadaslar bü güncelleme yapacam bakim ne olck

V/RS

V/RS

Üye
Benim c6 da bu sabah bi sorunmu desem bi olaylar var ama çözemedim mesela web e girdim web i kapattım telefon dondu gibi oldu menüye basılı tutup handy taskman ı açtım web i sona erdir dediğim halde açık kaldı kapanmadı aynı şeyler asphalt 6 ve fotoğrafları kapatırkende oldu teli kapatıp açmak zorunda kaldım. Birde bu c6-01 in kilit kodu nedir acaba ?