nokia c6-01 ile ilgili her sorular yanıtlanır

Sponsorlu Bağlantılar

irfanakyildiz

Üye
ee oraya bakacaktın işte bugün söyledim arayanı tıklayınca ayrıntılı verıyor

ben ilk sayfada tıkladım o zaman arama yapıyodu diğer sayfaya gecince oluyomus eline diline sağlık..bide mobil veri kapalı iken fatura kabarmaz demi

Symbianist

Symbianist

Üye
mobil veri kapalı iken internete girmez telefonun şebekesinden korkma. Wifide ben de konum sorunu çıkıyor diye biliyoruz konumda. Şebekeden baglaninca herhald hücresel Şebekeden dolayı konumu çabuk buluyor. Ayrıca bedava internetsiz navigasyonlar var onlardan birini yükle istersen.

TT1903

TT1903

Üye
m.facebook'ta fotoğraflar küçük ve bu soruna çözüm bulabilen olmadı:)

[ Ve aldığım cevaplar sorduğum soruyu hiç karşılamıyo, kimisi "Tam boyut tıkla ben öyle yapıyom daha güzel" diyor, kimisi "Opera mobile kullan ben memnunum daha iyi" diyor.. ]

İyide kardeşim ben senin telefonda ne kullandığını neyi nasıl yaptığını sormuyorum tavsiye isticek olsaydım Tavsiye başlıklı bi konu açar farklı bi yol arardım..

Benim sorum;
Nokia C6-01 Model, 111.030.0609 Symbian Belle sürüm telefonum ile "m.facebook'a" girdiğimde fotoğrafların neden küçük çıktığı ve varsa sadece ama sadece bu sorunuma çözüm bulabilceğim konusunda bilgi arıyorum ??

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
senın sorununa çare yok dostum malesef

aslanbaris

aslanbaris

Üye
benim c6-01 de belle yüklü sorun şu ki açıldığında kilit kodu istiyor. Kilit koduna ne yazarsan yaz Telefonu kullanıma açıyor ne yapmalıyım
(Kilit kodunu bilmiyorum daha önce hard format attım ses kısma kamera tuşu menü kapama tuşu olandan kilit kodu değişmedi )

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
şarjlarınız maximum kullanımda kaç gün gidiyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
7 saat kesintisiz internet

irfanakyildiz

Üye
mobil veri kapalı iken internete girmez telefonun şebekesinden korkma. Wifide ben de konum sorunu çıkıyor diye biliyoruz konumda. Şebekeden baglaninca herhald hücresel Şebekeden dolayı konumu çabuk buluyor. Ayrıca bedava internetsiz navigasyonlar var onlardan birini yükle istersen.

bu programlara örnek verebilceğin bi tanesini yazarmısın kardeşim

Symbianist

Symbianist

Üye
garmin,navitel,sygic,ndrive. Klavye sorunu olmasa garmin derdim. Diğerlerine bakabilirsin.hem telefonun da iyi zaten rahAT kullanırsın

irfanakyildiz

Üye
iyi akşamlar arkadaşlar...sorunum şu..dün evdeki internete wi fi ile bağlanabiliyodum..bugun tekrar açtım ağı görüyo bilniyor diyor tıklıyorum bağlanıyor yazıyor hemen silinip biliniyor şeklinde kalıyor..silip tekrar yükledim ağı olmadı...çözüm önerisi olan?

----------Eklendi @ 23:02:05 ---------- Yazıldı @ 22:53:43 ----------

tesekkürlr kardeşim sağolasın garmin kurayım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
magazada var arkadaşım foruma da gôzat

Buğra60

Buğra60

Üye

"Kilit aç" yazan yerin hemen üst tarafındaki çizgi neden var? Sadece tuş kilidi yaptığım zaman ortaya çıkıyor başka zaman böyle birşey yok. Bi sorun oluşturmuyor ama onun orada olması beni rahatsız etmeye yetti. :hmmm

Symbianist

Symbianist

Üye
bugün ben de gördüm onu.birşey olmaz herhalde takma boşver sonra benim gibi takıntılı olursun

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

"Kilit aç" yazan yerin hemen üst tarafındaki çizgi neden var? Sadece tuş kilidi yaptığım zaman ortaya çıkıyor başka zaman böyle birşey yok. Bi sorun oluşturmuyor ama onun orada olması beni rahatsız etmeye yetti. :hmmm

sorun yok arkadaşım herkeste boyle kilit ekranı tasarımı öyle korkulacak bır durum yok

irfanakyildiz

Üye
iyi akşamlar arkadaşlar...sorunum şu..dün evdeki internete wi fi ile bağlanabiliyodum..bugun tekrar açtım ağı görüyo bilniyor diyor tıklıyorum bağlanıyor yazıyor hemen silinip biliniyor şeklinde kalıyor..silip tekrar yükledim ağı olmadı...çözüm önerisi olan?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

dostum resimde bi sıkıntı olabilir galeriden bak varmı diye

----------Eklendi @ 23:30:29 ---------- Yazıldı @ 23:29:46 ----------

dostum resimde bi sıkıntı olabilir galeriden bak o resme çizgi varmı diye

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hangı resmı denerse denesın kilıt ekranı oyle arkadaşım sende dene bak

----------Eklendi @ 23:34:51 ---------- Yazıldı @ 23:32:34 ----------

hangı resmı denerse denesın kilıt ekranı oyle arkadaşım sende dene bak

resımlerde yok zaten kilit ekranında çıkıyor tasarım öyle

Symbianist

Symbianist

Üye
yani bende de öyle