nokia c6-01 ile ilgili her sorular yanıtlanır

Sponsorlu Bağlantılar

qsaw

qsaw

Üye
usb de sorun yok. Sorun bluetoth da bırsey gondermıyor almıyor. Usb yi kullanmak istemiyorum her bağlantı da şarj başlıyor.
Nokialar bazen böyle sorunlar yarata bilir sangyong arabalarıda görmüyor nokiayı bluetoth cihazınız nokiayı desteklemiyor olabilir.

Symbianist

Symbianist

Üye
Bir de bilgisayar Ne?

semih1404

Üye
telefonlar arasında gönderip alırken sıkıntı yok sadece laptopda var sorun
pc ıse asus

Symbianist

Symbianist

Üye
Telefonunda asus ile eşleştirme var ise silip yeniden bağlanmayı dene bir. Eşleştirmeyi de pcden başlatmaya çalış. Ingilizce ise add new connection yazar.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

semih1404

Üye
3-4 kere denedim yeniden eşleştirme yapıp otomatik onayı seçtim olmamıştı

Symbianist

Symbianist

Üye
Allah Allah o zaman şöyle iki yöntem önereceğim sana : birincisi bilgisayarının bluetooth driverini yeniden yükle veya blue ftp denen bir program var onu kullan.

semih1404

Üye
blue ftp bilgisayar için mi yoksa telefon için mi?

Symbianist

Symbianist

Üye
Telefon için dur atayım ben sana.

----------Eklendi @ 23:28:04 ---------- Yazıldı @ 23:25:28 ----------

semih1404

Üye
program için teşekkurler yükledim göndermeyi denedim connect to device yanında çarpı çıktı hata verdi :(

Symbianist

Symbianist

Üye
Büyük ihtimalle pcden kaynaklanıyor. Sen onun bluetooth driverini sil yeniden yükle bence

semih1404

Üye
tamam bu akşam denerim sonucu buraya yazarım

tans61

Üye
c6 01, mguard yüklü telefona. telefonu açtıktan sonra m guard a girip arka planda çalışan proğramlara baktım.

telefonu açılışta "microsoft comminacor, ovi notifications support package, wrt service provider diye 3 tane proğram var.

bu proğramlar ne işe yarıyor. başlangıçta açılmasını engellesem bi eksikli olur mu? şarj dah uzun gider mi?

pr3st1q3

Üye
normalde şarta yanması gereken led ışığı tuş kilidini açar açmaz yanıyor?

muhkur91

Üye
3 Adet sorunum var
1. Şu an telefonuma Anna 25.007 yüklü ve TÜrkçe dil seçeneği yok nasıl indirebilirim.
2. Bilgisayarım telefonumu gormuyor Mass Storage ve media transfer secenegiyle goruyor fakat ovi suite olarak sectiğimde yazılım yuklenmesi başarısız diyor.
3. Sorun telefon alınalı 5 ay oldu yeni elime geçti güncelleme yapmadan once Maps açtıgımda yerimi tespit ediyordu şimdi bildiğin google maps gibi. İlk aldıgım şekle nasıl getirebilirim

salihk

salihk

Emekli Yönetici
3 Adet sorunum var
1. Şu an telefonuma Anna 25.007 yüklü ve TÜrkçe dil seçeneği yok nasıl indirebilirim.
2. Bilgisayarım telefonumu gormuyor Mass Storage ve media transfer secenegiyle goruyor fakat ovi suite olarak sectiğimde yazılım yuklenmesi başarısız diyor.
3. Sorun telefon alınalı 5 ay oldu yeni elime geçti güncelleme yapmadan once Maps açtıgımda yerimi tespit ediyordu şimdi bildiğin google maps gibi. İlk aldıgım şekle nasıl getirebilirim

sanırım telefon yurt dışı telefonunu phonixle 25.7 flashlayıp turkceye cevırebılırsın buyur link yapamam diyorsan Teamwiewer 7 ile yardımcı olabilir phoenix ve navfırm programlarını bıllgısayarın indir resimdeki gordugun işlemlerden yola cıkarak flash işlemlerini yapabilirsin. http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...cilmama-gibi-sorunlar-icin-buraya-582808.html

muhkur91

Üye
Bahsettiğiniz işlemleri yapabilmem için bilgisayarın ovi suite modunda algılaması lazım telefonumu :) Eksik okudunuz heralde

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Telefon kapalıyken dead atacaksın . Asıl sen anlamadın .

asaser

Üye
1-bazı modellerde flash 4 te ( flash 10 ile uyumlu yazıyor ) c6-01 deki flash 4 te de bu var mı .
2- navigasyon da kendimi bulana kadar gideceğim yere gitmiş oluyorum. 6730c te bile daha iyi navigasyon vardı. bu nasıl düzelir :(

beratiks

Üye
öncelikle merhaba telefonu ovi suite yada depolama aygıtı olarak pcye bağladığımda tel hafızasını olarak görüyor ve hiç bişe atamıyorum yer olmasına rağmen ama tel içnden dosya yönetiisşnden hafıza kartından fln tel hafızasına dosya atabiliyorum hafıza kartında soeun yok yardım edersen sevinirim

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
3 Adet sorunum var

1-Salihk arkadaşımın dediği gibi flash kesin çözüm ama yok ben uğraşamam ve beklerim diyorsan Nemesis programı ile telefonun product kodunu TR olan bir kod ile değiştirmen gerekecek. C6 01 Black-059c383 bu kodu kaydet daha sonra Nokia suite ile son sürümü tekrar yükle eğer Tr olmaz ise bir sonraki güncellemeyi bekle kesinlikle düzelir...

2-Bu sorun için Nokiasuite3.3.86 indir ve kur telefonu pc suite ile bağlamaya çalış bağlanmaz ise aşağıdakileri uygula.
1.
Telefonunuzpc'ye bağlı ise çıkarın,
2. Denetim Masası'nı açın ve Programlar ve
Özellikler'e gidin,
3.
Mevcut programlar listesinden, "Nokia Connectivity Cable Driver"ı seçin,
4. Üst
araç çubuğundan 'Değiştir' düğmesine tıklayın,
5. Açılan Kur
iletişim kutusunda, 'tamir' (Repair) seçin ve ok tuşuna basın,
6. İstenirse
bilgisayarı yeniden başlatın.
7. Artık
telefonunuzubilgisayarınıza bağlayın.

3- Hafıza kartından cities kılasörünü tamamen sil daha sonra telefon uyg. yöneticisinden nokia haritaları kaldır ve nokiasuite ile tekrar indir. Sıkıntın kalmaz inşallah.