N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

keypeks

keypeks

Üye
Ustad bende update sonrasi bi sorun olustu telefon aciliyor nokia yazisi cikyor biraz bekledikten sonra yanip sonuyor sonrada tel. Kapaniyor icinden cikamadim nasil duzeltebilirim acil yardim...

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
dead format yoluyla update software yap kardeşim düzelir o zaman

----------Eklendi @ 03:34:57 ---------- Yazıldı @ 03:31:58 ----------

yani yaptığın işlemin aynısını dead phone kutucuğunu seçerek yap ama yukardan usb1 değil no product yazanıseçerek ilk seferde yaptıklarının aynısını yap yüzde yüklemeleri bitince cihazı ayırma usbden bekle 25ten geriye saysın sonra o bi uyarı verecektir ekrana ona iptal ya da cancel diyip çıkar telefonu usbden ve aç. sorunsuz açılacaktır kardeşim. sakın servise götürme çünkü servislik bi durum söz konusu diil. kendimden biliyorum.

keypeks

keypeks

Üye
Kardesim cok tesekkur ediyorum sayende duzelttim sorunu yoksa yarin telf.suz kalcaktim Allah razi alsun senden :)

alayisyan024

alayisyan024

Üye
Benim bi sorum olacaktı ama bn kurtuluş 40 3.4 Belle kullanıyorum n8 anna ve ya daha önceki sürmlerinde bulunan telefon yönetimindeki ayar sihirbazı seçeneği kullandığım bellede yokta bu seçeneği eklemenin bi yolunu bulursanız çok sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
o artık tarih oldu kardeşimmm

YkPkY

YkPkY

Üye
Benim bi sorum olacaktı ama bn kurtuluş 40 3.4 Belle kullanıyorum n8 anna ve ya daha önceki sürmlerinde bulunan telefon yönetimindeki ayar sihirbazı seçeneği kullandığım bellede yokta bu seçeneği eklemenin bi yolunu bulursanız çok sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

o setting wizard ayar olarak değilde uygulama olarak telefonun menüsüne gelmiş olması gerek.

dgncnyldz12

Üye
bende su anda 25.7 sürümü var annanın . Belle ye geçmek için 24.1 i flaşlasam sonra belle yi kursam olur mu

saban19

saban19

Üye
valla cok tesekkürler cihazı ucurmustum acmıyordu sayende oldu sagol gzl çalışma ve gayet hızlı da calısıyor;)

rmxman

Üye
c7 de çalışırmı?

34lion55

Üye
kurtuluş selam iyi geceler.reis c7 belle yükleyemiyorum günlerdir uğraşıyorum forumda çoğu mesajı inceledim yöntemleri uyguladım yinede olmadı suitedende sorun yaşıyorum teli formatladım biçimlendirdim deralarca yaptım yine yok atladığım hiç bir sıkıntı yok sorun ne olabilir reis nedir sıkıntı da yükleyemiyorum bir yardım lütfen

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş selam iyi geceler.reis c7 belle yükleyemiyorum günlerdir uğraşıyorum forumda çoğu mesajı inceledim yöntemleri uyguladım yinede olmadı suitedende sorun yaşıyorum teli formatladım biçimlendirdim deralarca yaptım yine yok atladığım hiç bir sıkıntı yok sorun ne olabilir reis nedir sıkıntı da yükleyemiyorum bir yardım lütfen
suit'le sorun olmasi normal flash atarsaniz phoenix yardimi ile olur 2011 surumunu indirmeniz gerekiyor.

34lion55

Üye
reis flash tada sorun yaşıyorum denemediğim yol kalmadı kurban olayım açıklayıcı bir yol göster bana bu tel kafayı yedirtti bana.teşekkürederim yardımın için.

Takipçi Satın Al

Üst Alt