[MOD-Belle] Siz efekti seçin, Theme FX hazırlasın! [ Efekt listesi günceldir ]

Sponsorlu Bağlantılar

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Güzelmiş, Eline sağlık! :)

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim, iyi kullanımlar. Şu sıra gece vardiyasında olduğum için gündüz çevrimdışı oluyorum. Ancak uyandım. Şimdi problemlerle ilgilenebilirim :)

mmb7982

mmb7982

Üye
hocam çalışmıyo yaaa.yada eksik yaptığım bişey var.sen yapıp aktif olarak kullanabiliomusun?

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
hocam çalışmıyo yaaa.yada eksik yaptığım bişey var.sen yapıp aktif olarak kullanabiliomusun?

Evet kardeşim, kullanabiliyorum. İzlediğin adımları anlatır mısın sırasıyla?

----------Eklendi @ 20:59:36 ---------- Yazıldı @ 20:38:35 ----------

orjinal belle sonradan hack yaptım olmazmı

Maalesef, Custom CWF flashlamış olman gerekiyor. Aksi durumda Efekt klasör yolu değişmiyor.

yasarr35

Üye
teşekkürler :)

-Ow yeaH-

-Ow yeaH-

Üye
Ben c6-01 Anna'ya yaptım oldu, pancar motoru gibi tıkır tıkır çalışıyor efektler...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve Suyaka
serecans

serecans

Üye
peki effects leri ayrı verbilirmisin program olmadan çok seviyorum bu effects leri

romaz

romaz

Üye
super olmuş tam düşündüğüm gibi teşekkurler emeği gecenlerden

• Beğen
Tepkiler: Suyaka

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

Evet kardeşim, kullanabiliyorum. İzlediğin adımları anlatır mısın sırasıyla?

----------Eklendi @ 20:59:36 ---------- Yazıldı @ 20:38:35 ----------

Maalesef, Custom CWF flashlamış olman gerekiyor. Aksi durumda Efekt klasör yolu değişmiyor.

Bende c7 belle hackli yazılım yüklü ilk çıktığı zaman yüklemiştim ama ThemeFX Dosyasını yüklerken dosya bozuk uyarısı verdi

uribaju

uribaju

Üye
sanırım bu themefx programı pythonla çalışıyor doğru mu?

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
TUĞ, öncelikle şunu sormak istiyorum. C7-07'nin ne olduğunu öğretirsen bana daha iyi yardımcı olabilirim sanırım :)

----------Eklendi @ 00:16:54 ---------- Yazıldı @ 00:12:34 ----------

sanırım bu themefx programı pythonla çalışıyor doğru mu?

Evet ;)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
TUĞ, öncelikle şunu sormak istiyorum. C7-07'nin ne olduğunu öğretirsen bana daha iyi yardımcı olabilirim sanırım :)

yahu arkadaşım ona mı takıldın :D nokianın öyle bi modeli olmadığını Bende biliyorum başka bi sebebi var diyelim onu birakta benim sorunumla ilgilenecek misin ;)

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi

yahu arkadaşım ona mı takıldın :D nokianın öyle bi modeli olmadığını Bende biliyorum başka bi sebebi var diyelim onu birakta benim sorunumla ilgilenecek misin ;)

Ben ciddi sormuştum kardeşim, gerçekten bilmediğimden yani. Ne bileyim, belki olabilir :) Sorunu kökten çözmek için olası problemleri öncelikle aşalım. Peki, standart C7 ve ilk çıkan CWF yükledin. Yükleme sırasını doğru şekilde izlediğin hâlde ThemeFX'i kuramadın anladığım kadarıyla. İlk olarak kurma sırasında aldığın hatayı ve bu hatadan sonra Yüklemeler içerisinde Yüklü uygulamalarda görünüp görünmediği konusunda bilgi verir misin?

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
indirdiğim dosyayı rar içerisinden çıkardım sırasıyla 1. ve 2. Dosyayı Yükledim 3. Dosyayı yüklerken dosya bozuk uyarısı verdi yani yüklenmedi menüde de python uygulaması çıktı

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
indirdiğim dosyayı rar içerisinden çıkardım sırasıyla 1. ve 2. Dosyayı Yükledim 3. Dosyayı yüklerken dosya bozuk uyarısı verdi yani yüklenmedi menüde de python uygulaması çıktı

Bu şartlar altında öyle bir hata vermemesi gerekiyor. Bu işi özelden hâlledelim ; )

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
2 tane program çıktı.themefx açılmadı,ondan önce phyton uygulaması ile bir işlem yapacakmıyım.phyton nasıl kullanılıyor,hiçbirşey anlamadım

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
2 tane program çıktı.themefx açılmadı,ondan önce phyton uygulaması ile bir işlem yapacakmıyım.phyton nasıl kullanılıyor,hiçbirşey anlamadım

2 Tane program değil, 1-Phyton, 2-ModulePack, 3-ThemeFX. Sırasıyla kurdun ve ThemeFX açılmadı mı? Ne tepki veriyor açmak istediğinde?

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
tıklıyoru açılma yok.senin verdiğin sıralamada kurdum.phyton üzerinde bir işlem yapacakmıyım

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
tıklıyoru açılma yok.senin verdiğin sıralamada kurdum.phyton üzerinde bir işlem yapacakmıyım

Hayır phyton sadece köprü işlevi görüyor. Onunla herhangi bir işimiz yok. Açılması gerekiyor, telefonunuz hackli değil mi?

erdogansafak55

erdogansafak55

Üye
şimdi sildim yeniden kuruyorum

----------Eklendi @ 02:07:43 ---------- Yazıldı @ 01:56:09 ----------

tamam halloldu şimdi çalıştı.sen hangisini tavsiye edersin çok fazla varda efekt:oke:

Üst Alt