Telefon Tavsiyesi Yeni telefon alacağım Önerileriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ßygratis

Üye
    Konu Sahibi
Yeni telefon alacağım Önerileriniz ?
arkadaşlar bir samsung ch@t t335 aldım aldığıma hiç bu kadar pişman olmamıstım , uygulama olarak neredeyse calıstırdıgı uygulama yok :D Bütcem tahmini 300 , 400 TL önerilerinizi bekliyorum. Oyun ve genellikle internette surf gibi şeyleri kullanıyorum telefonda ve telefonda multitasking özelliği olan birşey olursa iyi olur. Dokunmatik ağırlıklı birşeyler düşünüyorum ama klavyeli telefonlarda olabilir. Teşekkürler şimdiden.

futbol123

futbol123

Üye
vodafone 945 e bakın 299tl

ßygratis

Üye
    Konu Sahibi
daha önce vodafone smart düşünüyordum , çok prüz cıkardı .. Vodafone 945 yılbası içinde bildiğim kadarıyla kamu tarifesi istiyor . başka bir öneriniz varmı acaba? bu arada yorumunuz için teşekkürler.

tempestshine

tempestshine

Üye
[h=1]Samsung C3300K Champ 338 TL internetten almayı düşünürsen daha ucuz 338.99 TL :D[/h]

----------Eklendi @ 21:51:02 ---------- Yazıldı @ 21:47:44 ----------

sony ericsson xperia x8 248 TL ama internetteki fiyatı

ßygratis

Üye
    Konu Sahibi
Daha farklı modeller önerebilirmisin ? , Bunlara göz atıcamda şu samsungdan pek hoşlanmadım sanırım :)
Şu telefonu çok sevdim ama şuan pek bi durumum yok 1 aya kadar alabileceğim (o zamanada kalmaz sanırım)

tempestshine

tempestshine

Üye
bakıyorum iyi telefon seçmissin 3G ve Wi-fi'si de var.Bunu al bence :oke:
Kalıp kalmama durumu belli olmaz.Başka sitelerden de belki bulabilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: ßygratis

ßygratis

Üye
    Konu Sahibi
başka önerileriniz varmı acaba?

tempestshine

tempestshine

Üye
Samsung S5620 Monte var.fiyatı 439 TL internetteki fiyatı bu.Bütçen kısıtlı önerebileceğim telefon az.
400'ün üstüne biraz daha para eklersen bir iki sene kullanabileceğin bir telefon alabilirsin.
Samsung S5233W Star Wi - Fi =>409 TL Samsung S5263 Star II var ==>398 TL

ßygratis

Üye
    Konu Sahibi
500 tl de olabilir bütçe.

tempestshine

tempestshine

Üye
500 TL olursa iyi.Daha çok özellikli telefon bulursun

ßygratis

Üye
    Konu Sahibi
şiddet ile önerebileceğiniz bir model varmı ? ve bu yurtdısından getirilip pasaport üzerine kayıt ettirilen telefonlar nasıl oluyor?

ßygratis

Üye
    Konu Sahibi
konu devam ediyor.

MezraL123

MezraL123

Üye
Yurtdışı alınan telefonların normalden bi farkı yoktur. Sadece garantisi olmaz ve Türkiye'deki hatları ( Turkcell - avea - vodafone ) kullanmak için sim kilidi vardır ve imei kodu yazdırmak gerekir. Ayrıca pasaport kaydı yaptırırsan senin için daha iyi olur. Ama düşük bütçeli bi telefon getirticeksen astarı yüzünden daha pahalıya gelebilir. Sana tavsiyem bu fiyata 0 bi cihaz almaktansa biraz araştırıp 2. el daha iyi bi cihaz alman..

tempestshine

tempestshine

Üye
c6-01 8 megapiksel kamera,harika internet kullanıyorum.tavsiye ederim.fiyatı=600 TL civarı

ßygratis

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone 945 Sipariş verdim .D geliyor. Teşekkürler yardımcı olan herkese

afk1453

afk1453

Üye
kardeş siparişi vermişsin ama htc hd2 bi bakmanı tavsiye ederim

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
Hayırlı olsun ..

ßygratis

Üye
    Konu Sahibi
@afk1453 kardeş sipariş verdim + baya bir bütçemi aşıyor ama iyi bir telefon arkadaşımda var :)
@Nefer_Team saolasın kardeşim.
Birde soru sormak istiyorum vodafone 945 de otofokus özelliği mevcutmu ?

aleranol

aleranol

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt