Nokia Neden Yükselemiyor :((Bütün Nokiacılar İçeri)

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
konu amacını aştı kilit

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim samsung iyi dedim.mi? Iyi basligi an lamisin ama beni anlamadan elestiriyosun. fandroidler nokiayi kotuyo sirf symbian yuzunden ama bence nokia.gayet iyi diyorum cunku benim kullanim olarak kolayima geliyo neyse tmm bisey.demem daha evet nokia kullandim hemde cok.uzun.sure.. N8 de kullandim yorumlara bak sonra istedigin gibi elestir beni

ben seni eleştirmedim yaptığınız yorumlar telefon tartısması üzerine olduğu içn diyorum ve düzgün bir şekilde söyledim yanlış anlama dedim anlamışın gene nyse iyi forumlar

----------Eklendi @ 20:22:56 ---------- Yazıldı @ 20:19:44 ----------

iyide arkadaşım senin açtığın konu sabitmi kalıor e konu açıdıkça açılıyor. nden yükselmiyor diyince akla gelen şyler android iphone liderliini alinden aldı e özellkler falan dyince konu buralara kadar geldi?????

tmm işte sabit kalmıosada bırakın söylüyen ne söylerse söylesin bir sana şu daha güzel deyince dorudur de geç baktım iş çırından çıkmıs resmen bu tel daha iyi aradaki farkları söylemek bak bana ben muhalefet oluyormuyum sen özellikleri saymıssın itiraz ediyormuym sadece dedimki madem böyle şeyler konuşulcak telefonların güzellikleri tartışılcak bi konu açılsın orda tartışılsın genel konustm yani aksi taktirde konu sapıyor başka yerlere tartışma çıkıyor ve konu kapanıyor doru değil mi yani

----------Eklendi @ 20:28:54 ---------- Yazıldı @ 20:22:56 ----------

konu amacını aştı kilit

kardes konunun amacını aştıranlar yüzünden neden konu kilitleniyor akıl vermek gibi olmasın ama yorumlara bakılsın amacını aştıranlar uzak tutulsun konuda biz burda nokiacılar olarak bir konu üzerinde muhabbet ediyoruz nedenlerini araştırıoz ve konuyu dağıtyorlar olan açtığımız konuya oluyor :S

cardanadam

cardanadam

Üye
modaratörler şu soruna bir çare bulsa iyi olur herkez forum kendi formundan başkasına giremesin böylece tartışma çıkmaz

musty522

Üye
    Konu Sahibi

Lenneth

Üye
Madem o kadar bekliyon.ne ariyon bu bolumde. Benimkinde.1ghz varda noluyo sarj.dayansin diye 800 e dusurdum. Sen gelmis ne diyon. Buraya gelip bilmislik.taslamayin herkesin beklentisi farkli. Sen kendine gore android telleri iyi gorursun ben de n8i cunku her zaman kullanisli geldi bana. Iyi.ki kamerasi usb.otgsi hdmi cikisi var. Onlar da olmasa laf aticak konu bulamicaksiniz. n8 varken hdmi ve usbyi fandroidlerin bu bolume.geldigi kadar sık kullaniyodum bilmem anlatabildim mi

Galaxy S yerine Xperia Neo V alsaydınız keşke, tüm isteklerinizi karşılıyor usb otg, hdmi..

fairtail

Üye
Bende NOKİA'cığım fakat bu durumunu bende üzülüyorum.Bu durumda bile belle yazılımlarını bir türlü süremedi.Ne yapmak istediği anlayamıyorum.

u_cosar

u_cosar

Üye
Nokia bir yapar tam yapar :ehe

Türe

Türe

Üye
istese yapar ancak nedenini bilmiyorum.nokianın tek bombası n9du.bi daha da olmadı zaten.nokia bitmiş gözüküyor..

aslında n9 güzel ve şık bir cihaz , fakat galaxy nexus onu ezip geçiyor malesef yani nokia yine faiş fiyat uyguluyor |-)
N9 :750 Dolar
Galaxy Nexus : 850 Dolar

qsaw

qsaw

Üye
Bende NOKİA'cığım fakat bu durumunu bende üzülüyorum.Bu durumda bile belle yazılımlarını bir türlü süremedi.Ne yapmak istediği anlayamıyorum.
ergenliğe girmiş cobalıyor trip felan atıyor :zuhaha:

Re13eL

Re13eL

Üye
nokiayı bende seviyorum ama bu akılla giderlerse yakın gelecekte nokianında eski dev şirketler gibi sonunun gelmesi kaçınılmaz!

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
2012ye bir girelim de bakalım o zaman belli olcak herşey. Bilmiyorum ama Nokia bence eski hızını yakalayacak gibi geliyor bana.
1 ghz işlemcili ve güçlü gpusu olan üç telefonu var şuan 603-700-701 tabi 500 de 1 ghz ama gpu çok zayıf. Onun dışında 1.4 ghz Lumia 800 Lumia 710 modelleri N9 ve hazırlandığı yönünde dedikodular olan N8-01 modelleri bence Nokia'nın kalkınmasını sağlayacaklar. NFC de başka bir etken olacaktır Nokia'nın kalkınmasında işte biraz zaman diyorum şimdilik...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar arabada mercedes neyse telefondada nokia odur :oke: şimdi belle güzel iyi hoş kullananlar memnun tamam androidin işlemcisi şusu busu daha iyi görünebilir istatiklere bakıldıgında ama nokia kullananlar telefonun hızından herşeyinden memnun yetiyor demekki nokia klasına yakışmayanı yaptı geri kaldı kabul ama biraz zaman verin fırtına öncesi sessizlik bu 701-N9 gibi modellerde yeniliklere başladı gibiler belleden sonra carla bekleniyor şuanki S^3 telefonlar bu işletim sistemini kullanabilecek ama carladan sonra donna gelecek ve bu telefonlarda kullanamayacak yani yeni telefonlar sürecek piyasaya ve eminim fandroidciler antidroidci olacak :pro:

• Beğen
Tepkiler: musty522
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nokia kaç yıllık şirket. Apple şirketi henüz yeni. Yani cicim ayları :D :kop:

musty522

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar arabada mercedes neyse telefondada nokia odur :oke: şimdi belle güzel iyi hoş kullananlar memnun tamam androidin işlemcisi şusu busu daha iyi görünebilir istatiklere bakıldıgında ama nokia kullananlar telefonun hızından herşeyinden memnun yetiyor demekki nokia klasına yakışmayanı yaptı geri kaldı kabul ama biraz zaman verin fırtına öncesi sessizlik bu 701-N9 gibi modellerde yeniliklere başladı gibiler belleden sonra carla bekleniyor şuanki S^3 telefonlar bu işletim sistemini kullanabilecek ama carladan sonra donna gelecek ve bu telefonlarda kullanamayacak yani yeni telefonlar sürecek piyasaya ve eminim fandroidciler antidroidci olacak :pro:

evet o modellerle yükselişe geçmeyi planlıyor inşallahda geçecek ama elini biraz çabuk tutsa iyi olur çünkü diğer şirketler çok daha iyi telefonlar çıkarıyor bizim nokiamız ise hala geriden geliyor eskiden daha seri telefon üreten şirket şimdi ise yavaş çalışıyor inşallah dediğin gibi olurda yükselir

aşikar53

aşikar53

Üye
biz atıp tutmuyoruz biz nokia mızla mutluyuz siz nden kendi bölümünüz varken gelip burada takılıyorsunuz. zaten nokia android den kötü kötü bir işletim sisteminin bölümüyle neden ilgileniyorsunuzz ki.

harbiden ya yalandan yere yazı yazmayın ne var android de vay arkadaş ya

ЯReiS

ЯReiS

Üye
Nokia ya yardim etmek istiyorsaniz onun yukselmesini istiyorsaniz NOKIA ALMAYIN... bakin bakalim nokia nasil hizlaniyor..yok agirdan almakmis yok suymus yok buymus..bosverin..

Üst Alt