Nokia Neden Yükselemiyor :((Bütün Nokiacılar İçeri)

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Madem o kadar bekliyon.ne ariyon bu bolumde. Benimkinde.1ghz varda noluyo sarj.dayansin diye 800 e dusurdum. Sen gelmis ne diyon. Buraya gelip bilmislik.taslamayin herkesin beklentisi farkli. Sen kendine gore android telleri iyi gorursun ben de n8i cunku her zaman kullanisli geldi bana. Iyi.ki kamerasi usb.otgsi hdmi cikisi var. Onlar da olmasa laf aticak konu bulamicaksiniz. n8 varken hdmi ve usbyi fandroidlerin bu bolume.geldigi kadar sık kullaniyodum bilmem anlatabildim mi

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye

Genel Özellikler
Ağırlık116 Gr135 Gr
Genişlik66.1 mm59.1 mm
Yükseklik125.3 mm113.5 mm
Kalınlık8.5 mm12.9 mm
Şebeke frekansıGSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900GSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900
Titreşim
Handsfree
Bluetooth
Sesle arama
Ses kaydı
Pil TipiLi-IonLi-Po
Bekleme süresi710 saat390 saat
Konuşma süresi18 saat12.5 saat
Sar0.340 W/Kg1.020 W/Kg
3G
Wireless LAN
HSDPA
RenklerSiyahBeyaz, Gri, Turuncu, Yeşil, Mavi, Pembe
Uçuş modu
Bluetooth versiyon3.03.0
Wireless versiyon802.11 a/b/g/n802.11 b/g/n
USB Desteği
GPS
NFC
PDA Donanım Özellikleri
İşlemciTI OMAP 4460 ARM Cortex A9 Dual CoreARM 11
İşlemci hızı1.2 GHz680 MHz
RAM1 GB256 MB
ROM 512 MB
Ekran Kartı Broadcom BCM2727
Ekran Özellikleri
Renkli Ekran
Renk Sayısı1677721616777216
Ekran Boyutları4.65 inç3.5 inç
Ekran Çözünürlüğü720 x 1280 px360 x 640 px
Dokunmatik ekran
Ekstra ekran özellikleri1 inç başına 316 piksel Harekete duyarlı ekran Çizilmeye karşı dayanıklı Gorilla Glass ekranHarekete duyarlı ekran AMOLED ekran 1 inç için 210 ppi
Kapasitif Ekran
Multi-Touch
Hafıza Özellikleri
Telefon Hafızası16 GB / 32 GB16 GB
Harici Hafıza Yuvası
Harici Hafıza Kartı Boyutu2 GB
Harici Hafıza Kartı TipimicroSD (TransFlash)microSD (TransFlash)
Maksimum Hafıza Kartı Boyutu32 GB32 GB
Internet Özellikleri
Wap
Wap versiyonu WAP 2.0
Gprs
Gprs slot4+1/3+24+1/3+2
Gprs class1032
Hcsdcd
XHTML Tarayıcı
HTML tarayıcı
E-posta okuyucu
Edge
Ekstra internet özellikleriRss okuyucu Adobe Flash desteği Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı E-posta eklentileri için dosya gösterici Facebook, YouTube, Twitter, GTalkRss okuyucu Adobe Flash desteği Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı UPnP teknolojisi E-posta eklentileri için dosya gösterici
Anında mesajlaşma
Push Mail
Wi-Fi Hotspot
Multimedya Özellikleri
Polifonik melodiler
Mms
Ekran koruyucu
Java desteği
Mp3 çalar
Radyo çalar
Dahili kamera
Video Çekebilme
Video Oynatabilme
Oynatabildiği dosyalarMP3, AAC, AAC+, eAAC, WMA, WAV, WMV, MPEG4, DivX, Xvid, FLAC, AMR, 3GPMP3, AAC, AAC+, eAAC, WMA, WMV, MPEG4, WAV, Real Audio, Real Video, DivX, XviD, AMR, 3GP
2. Dahili Kamera
Görüntülü telefon görüşmesi
Eksta multimedya özellikleriRadyoda RDS desteği Video zil sesleri Harekete duyarlı resim ve video izleme, internette gezinme Ters çevirince sessize alma özelliği 3 eksenli hareket algılayıcı Gürültü engelleyici ikinci mikrofonRadyoda RDS desteği Evrensel kulaklık çıkışı (3,5 mm) Harekete duyarlı resim ve video izleme, internette gezinme Tam dolu batarya ile 50 saat müzik çalabilme Konuşan zil sesi tonları Ters çevirince sessize alma özelliği
TV Çıkışı
MobilTV
FM Verici
DLNA
HDMI
Kamera Özellikleri
Çözünürlük5 MP12 MP
Dijital Zoom4X4X
Flaş
2. Kamera özellikler1.3 MP0.3 MP
Ekstra kamera özellikleriOtomatik netleme, Self timer Makro modu, Gece çekim modu, Sıralı çekim, Görüntü efektleri Yer Etiketleme: Yer bilgilerinin görüntülere otomatik olarak eklenmesi Yüz tanıma teknolojisi Gülücük yakalama modu Panoramik çekim, Kırmızı göz düzeltme Temas odaklı: Odaklama alanını ayarlamak için ekrana dokununOtomatik netleme, Self timer Carl Zeiss mercek, Kırmızı göz düzeltme Makro modu, Gece çekim modu, Sıralı çekim, Görüntü efektleri, Xenon Flaş Yer Etiketleme: Yer bilgilerinin görüntülere otomatik olarak eklenmesi Yüz tanıma teknolojisi Kırmızı göz düzeltme
Video dijital zoom 3X
Video kayıt formatı3GP, MP43GP, MP4
HD Video KayıtVar (1080p)Var (720p)
Yazılım Özellikleri
Kullanıcı profilleri
Hesap makinesi
Takvim
Senkronizasyon
İşletim sistemiGoogle AndroidSymbian
İşletim Sistemi versiyon4.0 (Ice Cream Sandwich)Symbian 9.4
Tema desteği
Java Oyunlar
Ekstra UygulamalarOfis uygulamaları PDF okuyucu Resim ve Video düzenleme programı Gelişmiş adres rehberi Dosya yöneticisi 3 boyutlu oyunlar ActiveSync desteği Kronometre, Zaman Sayacı, Dünya Saatleri Not defteri, Birim çevirici, İş listesi Google Maps, Dijital pusula Google Search, PicasaOfis dosyaları için görüntüleme yazılımı PDF okuyucu Resim ve Video düzenleme programı Gelişmiş adres rehberi Dosya yöneticisi 3 boyutlu oyunlar Microsoft Exchange ActiveSync Dünya Saatleri, Not defteri Nokia Maps, Dijital Pusula Güç tasarruf modu Şarj cihazını prizden çekin uyarısı
Aksesuarlar
Şarj Aleti
Data Kablosu
Taşıma Kayışı
Stereo Kulaklık
Kalem
Ekstra aksesuarlar HDMI Adaptör Kablosu CA-156, USB OTG Adaptör Kablosu CA-157

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:oke: helal olsun ne diyim.

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye

Genel Özellikler
Ağırlık116 Gr135 Gr
Genişlik66.1 mm59.1 mm
Kalınlık8.5 mm12.9 mm
Şebeke frekansıGSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900GSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900
Titreşim
Handsfree
Bluetooth
Sesle arama
Ses kaydı
Pil TipiLi-IonLi-Po
Sar0.340 W/Kg1.020 W/Kg
3G
Wireless LAN
HSDPA
Uçuş modu
Bluetooth versiyon3.03.0
USB Desteği
GPS
NFC
PDA Donanım Özellikleri
RAM1 GB256 MB
ROM512 MB
Ekran KartıBroadcom BCM2727
Ekran Özellikleri
Renkli Ekran
Dokunmatik ekran
Ekstra ekran özellikleri1 inç başına 316 piksel Harekete duyarlı ekran Çizilmeye karşı dayanıklı Gorilla Glass ekranHarekete duyarlı ekran AMOLED ekran 1 inç için 210 ppi
Kapasitif Ekran
Multi-Touch
Hafıza Özellikleri
Harici Hafıza Yuvası
Internet Özellikleri
Wap
Wap versiyonuWAP 2.0
Gprs
Gprs slot4+1/3+24+1/3+2
Gprs class1032
Hcsdcd
XHTML Tarayıcı
HTML tarayıcı
E-posta okuyucu
Edge
Ekstra internet özellikleriRss okuyucu Adobe Flash desteği Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı E-posta eklentileri için dosya gösterici Facebook, YouTube, Twitter, GTalkRss okuyucu Adobe Flash desteği Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı UPnP teknolojisi E-posta eklentileri için dosya gösterici
Anında mesajlaşma
Push Mail
Wi-Fi Hotspot
Multimedya Özellikleri
Polifonik melodiler
Mms
Ekran koruyucu
Java desteği
Mp3 çalar
Radyo çalar
Dahili kamera
Video Çekebilme
Video Oynatabilme
Oynatabildiği dosyalarMP3, AAC, AAC+, eAAC, WMA, WAV, WMV, MPEG4, DivX, Xvid, FLAC, AMR, 3GPMP3, AAC, AAC+, eAAC, WMA, WMV, MPEG4, WAV, Real Audio, Real Video, DivX, XviD, AMR, 3GP
2. Dahili Kamera
Eksta multimedya özellikleriRadyoda RDS desteği Video zil sesleri Harekete duyarlı resim ve video izleme, internette gezinme Ters çevirince sessize alma özelliği 3 eksenli hareket algılayıcı Gürültü engelleyici ikinci mikrofonRadyoda RDS desteği Evrensel kulaklık çıkışı (3,5 mm) Harekete duyarlı resim ve video izleme, internette gezinme Tam dolu batarya ile 50 saat müzik çalabilme Konuşan zil sesi tonları Ters çevirince sessize alma özelliği
TV Çıkışı
MobilTV
FM Verici
DLNA
HDMI
Kamera Özellikleri
Çözünürlük5 MP12 MP
Dijital Zoom4X4X
Flaş
Ekstra kamera özellikleriOtomatik netleme, Self timer Makro modu, Gece çekim modu, Sıralı çekim, Görüntü efektleri Yer Etiketleme: Yer bilgilerinin görüntülere otomatik olarak eklenmesi Yüz tanıma teknolojisi Gülücük yakalama modu Panoramik çekim, Kırmızı göz düzeltme Temas odaklı: Odaklama alanını ayarlamak için ekrana dokununOtomatik netleme, Self timer Carl Zeiss mercek, Kırmızı göz düzeltme Makro modu, Gece çekim modu, Sıralı çekim, Görüntü efektleri, Xenon Flaş Yer Etiketleme: Yer bilgilerinin görüntülere otomatik olarak eklenmesi Yüz tanıma teknolojisi Kırmızı göz düzeltme
Video dijital zoom3X
Yazılım Özellikleri
Kullanıcı profilleri
Hesap makinesi
Takvim
Senkronizasyon
Tema desteği
Java Oyunlar
Ekstra UygulamalarOfis uygulamaları PDF okuyucu Resim ve Video düzenleme programı Gelişmiş adres rehberi Dosya yöneticisi 3 boyutlu oyunlar ActiveSync desteği Kronometre, Zaman Sayacı, Dünya Saatleri Not defteri, Birim çevirici, İş listesi Google Maps, Dijital pusula Google Search, PicasaOfis dosyaları için görüntüleme yazılımı PDF okuyucu Resim ve Video düzenleme programı Gelişmiş adres rehberi Dosya yöneticisi 3 boyutlu oyunlar Microsoft Exchange ActiveSync Dünya Saatleri, Not defteri Nokia Maps, Dijital Pusula Güç tasarruf modu Şarj cihazını prizden çekin uyarısı
Aksesuarlar
Şarj Aleti
Data Kablosu
Taşıma Kayışı
Stereo Kulaklık
Kalem
Ekstra aksesuarlarHDMI Adaptör Kablosu CA-156, USB OTG Adaptör Kablosu CA-157
daha nexusun çoğu özelliğinie yzmamışlar..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Lutfen bisey karsilastiriyosaniz kendi gorusunuz oldugunu belirtin. Ben n 8 ve galaxy si.karsilastirsam galaxynin tek.ustun yani uygulama guzelligi. Ama n8in ustun yanlari... O konuya girmiyorum bile. Islemci hizi vs diye atip tutmayin bu telefon galeriyi n8den.daha hizli acamiyor abartilcak bisey degil. Gs2ye felan da verecek param yoktu bunu.alirken

----------Eklendi @ 19:21:49 ---------- Yazıldı @ 19:19:01 ----------

O paylastigin da da hic biseye bakamadim cunku usendim. Onu okumaya. Sadece kalabalik yapmis. Tmm android iyi ama nokia da da benk.ceken.ozellikler var onlar daha agir basiyo ve en.dandik.telefonumu bile.hakkini vererek kullaniyorum bana telefondan.anlamiyor.diyemez kimse gelipte

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye

Genel Özellikler
Ağırlık135 Gr119 Gr
Genişlik59.1 mm64.2 mm
Yükseklik113.5 mm122.4 mm
Kalınlık12.9 mm9.9 mm
Titreşim
Handsfree
Bluetooth
Sesle arama
Ses kaydı
Pil TipiLi-PoLi-Ion
Bekleme süresi390 saat750 saat
Konuşma süresi12.5 saat13.5 saat
Sar1.020 W/Kg0.240 W/Kg
3G
Wireless LAN
HSDPA
RenklerBeyaz, Gri, Turuncu, Yeşil, Mavi, PembeSiyah, Beyaz
Uçuş modu
Bluetooth versiyon3.03.0
Wireless versiyon802.11 b/g/n802.11 b/g/n
USB Desteği
GPS
PDA Donanım Özellikleri
İşlemciARM 11ARM Cortex A8
İşlemci hızı680 MHz1 GHz
RAM256 MB512 MB
ROM512 MB2 GB
Ekran KartıBroadcom BCM2727PowerVR SGX540
Ekran Özellikleri
Renkli Ekran
Ekran Boyutları3.5 inç4 inç
Ekran Çözünürlüğü360 x 640 px480 x 800 px
Dokunmatik ekran
Ekstra ekran özellikleriHarekete duyarlı ekran AMOLED ekran 1 inç için 210 ppiHarekete duyarlı ekran Süper AMOLED, Gorilla Glass ekran
Kapasitif Ekran
Multi-Touch
Hafıza Özellikleri
Telefon Hafızası16 GB8 GB / 16 GB
Harici Hafıza Yuvası
Harici Hafıza Kartı Boyutu 2 GB
Internet Özellikleri
Wap
Wap versiyonuWAP 2.0
Gprs
Gprs slot4+1/3+24+1/3+2
Gprs class3212
Hcsdcd
XHTML Tarayıcı
HTML tarayıcı
E-posta okuyucu
Edge
Ekstra internet özellikleriRss okuyucu Adobe Flash desteği Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı UPnP teknolojisi E-posta eklentileri için dosya göstericiRss okuyucu Adobe Flash Lite desteği Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı Opera Mini tarayıcı E-posta eklentileri için dosya gösterici Facebook, YouTube, Twitter, GTalk, MSN
Anında mesajlaşma
Push Mail
Wi-Fi Hotspot
Multimedya Özellikleri
Polifonik melodiler
Mms
Ekran koruyucu
Java desteği
Mp3 çalar
Radyo çalar
Dahili kamera
Video Çekebilme
Video Oynatabilme
Oynatabildiği dosyalarMP3, AAC, AAC+, eAAC, WMA, WMV, MPEG4, WAV, Real Audio, Real Video, DivX, XviD, AMR, 3GPMP3, AAC, AAC+, eAAC, WMA, WAV, WMV, MPEG4, DivX, Xvid, FLAC, AMR, 3GP
2. Dahili Kamera
Eksta multimedya özellikleriRadyoda RDS desteği Evrensel kulaklık çıkışı (3,5 mm) Harekete duyarlı resim ve video izleme, internette gezinme Tam dolu batarya ile 50 saat müzik çalabilme Konuşan zil sesi tonları Ters çevirince sessize alma özelliğiRadyoda RDS desteği Radyodan ses kaydı Evrensel kulaklık çıkışı (3,5 mm) 3D ses desteği Harekete duyarlı resim ve video izleme, internette gezinme Ters çevirince sessize alma özelliği Video zil sesleri
TV Çıkışı
MobilTV
FM Verici
DLNA
HDMI
Kamera Özellikleri
Çözünürlük12 MP5 MP
Dijital Zoom4X10X
Flaş
2. Kamera özellikler0.3 MP0.3 MP
Ekstra kamera özellikleriOtomatik netleme, Self timer Carl Zeiss mercek, Kırmızı göz düzeltme Makro modu, Gece çekim modu, Sıralı çekim, Görüntü efektleri, Xenon Flaş Yer Etiketleme: Yer bilgilerinin görüntülere otomatik olarak eklenmesi Yüz tanıma teknolojisi Kırmızı göz düzeltmeOtomatik netleme, Self timer Çektiğiniz fotoğrafları blog hesabınıza direk gönderebilme imkanı Kırmızı göz düzeltme, Panoramik çekim Makro modu, Gece çekim modu, Sıralı çekim, Görüntü efektleri Yer Etiketleme: Yer bilgilerinin görüntülere otomatik olarak eklenmesi Gülücük yakalama ve göz kırpma modu Yüz tanıma teknolojisi
Video dijital zoom3X
HD Video KayıtVar (720p)Var (720p)
Yazılım Özellikleri
Kullanıcı profilleri
Hesap makinesi
Takvim
Senkronizasyon
İşletim sistemiSymbianGoogle Android
İşletim Sistemi versiyonSymbian 9.42.1 (Eclair)
Tema desteği
Java Oyunlar
Ekstra UygulamalarOfis dosyaları için görüntüleme yazılımı PDF okuyucu Resim ve Video düzenleme programı Gelişmiş adres rehberi Dosya yöneticisi 3 boyutlu oyunlar Microsoft Exchange ActiveSync Dünya Saatleri, Not defteri Nokia Maps, Dijital Pusula Güç tasarruf modu Şarj cihazını prizden çekin uyarısıOfis uygulamaları PDF okuyucu Resim ve Video düzenleme programı Gelişmiş adres rehberi Dosya yöneticisi 3 boyutlu oyunlar ActiveSync desteği Kronometre, Zaman Sayacı, Dünya Saatleri Not defteri, Birim çevirici, İş listesi Dijital pusula Google Calendar, Picasa Google Search, Google Maps
Aksesuarlar
Şarj Aleti
Data Kablosu
Taşıma Kayışı
Stereo Kulaklık
Kalem
Ekstra aksesuarlarHDMI Adaptör Kablosu CA-156, USB OTG Adaptör Kablosu CA-157

Yaptığınız karşılaştırmayı aşağıdaki linkleri kullanarak favorilerinize ekleyebilirsiniz.

Nokia cep telefonları alışveriş mağaza fiyat sony ericsson turkcell, avea, philips, cep melodileri karşılaştırma telefon
buyrunn...

joe_cenk

joe_cenk

Üye
bu kadar yorumu okuduktan sonra androitçileerin nokia yı ne kadar kıskandıklarını gördüm merak ettiğim içün android bölümündekii yorumlara baktım nokiacı görmedim ama nokia bölümünde maşallah androitçiler bizden daha fazla yorum yapmış buda biz nokiacıları ayrıcalıklı kılıyor nokia kullandığım için kendimle gurur duyuyorum. Ölümüne NOKIA :))

• Beğen
Tepkiler: m.edip ve musty522

musty522

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sadece görüş belirtilse ben burda neden yükselemiyor diye konu açtım tartışma yaşıorsunuz birbirinizin kalbini kırıyorsunuz android şöyle symbian böyle ios şöyle güzelllikleri tartışıyorsunuz sonrada bunların üzerine tartışmalar çıkıo sadece görüş belirtin ne gerek var bu kadar tartışmalara demek istediğimi anlamışsınızdır umarım teşekkürler iyi forumlar

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
:aha: tamam yoğurt siyah nokıacılar :D:D:D

mcnpl4

mcnpl4

Üye

Genel Özellikler
Ağırlık116 Gr135 Gr
Genişlik66.1 mm59.1 mm
Kalınlık8.5 mm12.9 mm
Titreşim
Handsfree
Bluetooth
Sesle arama
Ses kaydı
Pil TipiLi-IonLi-Po
Sar0.340 W/Kg1.020 W/Kg
3G
Wireless LAN
HSDPA
Uçuş modu
Bluetooth versiyon3.03.0
USB Desteği
GPS
NFC
PDA Donanım Özellikleri
RAM1 GB256 MB
ROM 512 MB
Ekran Kartı Broadcom BCM2727
Ekran Özellikleri
Renkli Ekran
Dokunmatik ekran
Kapasitif Ekran
Multi-Touch
Hafıza Özellikleri
Harici Hafıza Yuvası
Internet Özellikleri
Wap
Wap versiyonu WAP 2.0
Gprs
Gprs slot4+1/3+24+1/3+2
Gprs class1032
Hcsdcd
XHTML Tarayıcı
HTML tarayıcı
E-posta okuyucu
Edge
Anında mesajlaşma
Push Mail
Wi-Fi Hotspot
Multimedya Özellikleri
Polifonik melodiler
Mms
Ekran koruyucu
Java desteği
Mp3 çalar
Radyo çalar
Dahili kamera
Video Çekebilme
Video Oynatabilme
2. Dahili Kamera
TV Çıkışı
MobilTV
FM Verici
DLNA
HDMI
Kamera Özellikleri
Çözünürlük5 MP12 MP
Dijital Zoom4X4X
Flaş
Video dijital zoom 3X
Yazılım Özellikleri
Kullanıcı profilleri
Hesap makinesi
Takvim
Senkronizasyon
Tema desteği
Java Oyunlar
Aksesuarlar
Şarj Aleti
Data Kablosu
Taşıma Kayışı
Stereo Kulaklık
Kalem
Ekstra aksesuarlar HDMI Adaptör Kablosu CA-156, USB OTG Adaptör Kablosu CA-157

Icimden geldi bende paylasiyim. Gormeyen nokiaci kalmasin. G.. Olduk beyler android den baskasi yok bu paylasimdan sonra

musty522

Üye
    Konu Sahibi
bu kadar yorumu okuduktan sonra androitçileerin nokia yı ne kadar kıskandıklarını gördüm merak ettiğim içün android bölümündekii yorumlara baktım nokiacı görmedim ama nokia bölümünde maşallah androitçiler bizden daha fazla yorum yapmış buda biz nokiacıları ayrıcalıklı kılıyor nokia kullandığım için kendimle gurur duyuyorum. Ölümüne NOKIA :))

süpersinn:oke:

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
galaxy nexus sun tam özellikleri yok orda istersen galaxy s ile karşılatırmaya bakın...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Ozele gel konusalim. Yeni telefon.alicam zaten.

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
kim?

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Icimden geldi bende paylasiyim. Gormeyen nokiaci kalmasin. G.. Olduk beyler android den baskasi yok bu paylasimdan sonra

kardes sizden rica ediyoruz konu başlığında ne yazıyor hangi telefon hangi işletim sistemi iyi mi yazıyor yoksa nokia-neden-yukselemiyor-butun-nokiacilar-iceri mi yazıyor ki bunun altını çizerek söylediğimi bil kardes o yüzden bu gibi yorumlar yaparak birşeyleri kanıtlamanıza gerek yok madem samsung iyi aç bi konu ceptelefonları genel bölümüne deki sizce hangi ceptelefonu güzel diye ki açılmıs ve nokia n8 seçilmiş eğer nokia kullandıysan konuya göre bişiler tartış umarım anlarsın şimdi beni

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
kardes sizden rica ediyoruz konu başlığında ne yazıyor hangi telefon hangi işletim sistemi iyi mi yazıyor yoksa nokia-neden-yukselemiyor-butun-nokiacilar-iceri mi yazıyor ki bunun altını çizerek söylediğimi bil kardes o yüzden bu gibi yorumlar yaparak birşeyleri kanıtlamanıza gerek yok madem samsung iyi aç bi konu ceptelefonları genel bölümüne deki sizce hangi ceptelefonu güzel diye ki açılmıs ve nokia n8 seçilmiş eğer nokia kullandıysan konuya göre bişiler tartış umarım anlarsın şimdi beni
iyide arkadaşım senin açtığın konu sabitmi kalıor e konu açıdıkça açılıyor. nden yükselmiyor diyince akla gelen şyler android iphone liderliini alinden aldı e özellkler falan dyince konu buralara kadar geldi?????

mcnpl4

mcnpl4

Üye

Arkadasim samsung iyi dedim.mi? Iyi basligi an lamisin ama beni anlamadan elestiriyosun. fandroidler nokiayi kotuyo sirf symbian yuzunden ama bence nokia.gayet iyi diyorum cunku benim kullanim olarak kolayima geliyo neyse tmm bisey.demem daha evet nokia kullandim hemde cok.uzun.sure.. N8 de kullandim yorumlara bak sonra istedigin gibi elestir beni

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
bu son konuya yorum yok ... ii forumlar.

ahmad85

ahmad85

Üye
samsung kullanacagima erikson ga628 kullanirim...

Üst Alt