arkadaşlar burda nokia kullanıcılarının hatası var çünkü çok para vermek istemiyorlar

iş yazılım çokluğuna oyun çoklüğüna döndü telefonların hızlı olması donanımla alakalı 2000 in üzerinde aldığınız fiyatta bir ıphone tabi hızlı olacak benim 450 tlye aldığm c6-01 in işletim sistemi ile ıphone un işletim sistemi karşılaştırılıyorsa bu nokianın başarısıdır

oyun ve uygulamanın fazla olması konusuna gelince android ve ios için uygulama geliştirmek symbiandan kolay piyasadaki oyunların baya bir kısmı flash ile hazırlanıyor ve bunu android ve ios ye uygun kapketlemek çocuk oyuncağı yani oyun uygulama geliştirmek çok kolay bu 1. Sebep
2. Sebep apple kulanıcılarının sürekli bişeyler satın almaya alışık olması çünkü ler genelde windows için yapılıyordu mac kullananlar hep orjinal yazılım kullanıyorlar yani geçmişten gelen bir apple kullanıcı kitlesi var ve bunlar oyun ve programlara çüzi üçretler ödeyip alıyorlar buyüzden geliştiriciler hep oraya yönleniyor çünkü getirisi yüksek örnekle açıklamak gerekirse ios nin marketine üye olmak için yıllık 99 dolar ödenmesi gerekiyor yani orda yazılım satabilmek için ama ovi için birkerelik 1 euro ödüyorsun millet para gelecek yeri biliyor şimdi soruyorum kaçınız oviden ücretli uygulama satın aldı bende dahil %90nımız almamıştır ama ıphone kullananların %90nı almıştır. Bu yüzden nokianın yükselmesini istiyorsanız geliştiricilere destek olun. Nokia yükselmek istiyorsa geliştiricilere destek olsun