Icimden geldi bende paylasiyim. Gormeyen nokiaci kalmasin. G.. Olduk beyler android den baskasi yok bu paylasimdan sonra

Arkadasim samsung iyi dedim.mi? Iyi basligi an lamisin ama beni anlamadan elestiriyosun. fandroidler nokiayi kotuyo sirf symbian yuzunden ama bence nokia.gayet iyi diyorum cunku benim kullanim olarak kolayima geliyo neyse tmm bisey.demem daha evet nokia kullandim hemde cok.uzun.sure.. N8 de kullandim yorumlara bak sonra istedigin gibi elestir beni
iyide arkadaşım senin açtığın konu sabitmi kalıor e konu açıdıkça açılıyor. nden yükselmiyor diyince akla gelen şyler android iphone liderliini alinden aldı e özellkler falan dyince konu buralara kadar geldi?????
konu amacını aştı kilit
Evet FİYATINI(Amazonda 520 pound,yani 610 euro falan galiba) vede çıkış tarihinidaha nexusun çoğu özelliğinie yzmamışlar..

modaratörler şu soruna bir çare bulsa iyi olur herkez forum kendi formundan başkasına giremesin böylece tartışma çıkmaz

yada günlük başka forumlarda 10 mesaj hakkı felan olsun çünkü yardım için girenlerde oluyorevet güzel kardesim aynen katılıyorum sana![]()
Madem o kadar bekliyon.ne ariyon bu bolumde. Benimkinde.1ghz varda noluyo sarj.dayansin diye 800 e dusurdum. Sen gelmis ne diyon. Buraya gelip bilmislik.taslamayin herkesin beklentisi farkli. Sen kendine gore android telleri iyi gorursun ben de n8i cunku her zaman kullanisli geldi bana. Iyi.ki kamerasi usb.otgsi hdmi cikisi var. Onlar da olmasa laf aticak konu bulamicaksiniz. n8 varken hdmi ve usbyi fandroidlerin bu bolume.geldigi kadar sık kullaniyodum bilmem anlatabildim mi
istese yapar ancak nedenini bilmiyorum.nokianın tek bombası n9du.bi daha da olmadı zaten.nokia bitmiş gözüküyor..
ergenliğe girmiş cobalıyor trip felan atıyorBende NOKİA'cığım fakat bu durumunu bende üzülüyorum.Bu durumda bile belle yazılımlarını bir türlü süremedi.Ne yapmak istediği anlayamıyorum.

500 de 1 ghz ama gpu çok zayıf.
şimdi belle güzel iyi hoş kullananlar memnun tamam androidin işlemcisi şusu busu daha iyi görünebilir istatiklere bakıldıgında ama nokia kullananlar telefonun hızından herşeyinden memnun yetiyor demekki nokia klasına yakışmayanı yaptı geri kaldı kabul ama biraz zaman verin fırtına öncesi sessizlik bu 701-N9 gibi modellerde yeniliklere başladı gibiler belleden sonra carla bekleniyor şuanki S^3 telefonlar bu işletim sistemini kullanabilecek ama carladan sonra donna gelecek ve bu telefonlarda kullanamayacak yani yeni telefonlar sürecek piyasaya ve eminim fandroidciler antidroidci olacak 
arkadaşlar arabada mercedes neyse telefondada nokia odurşimdi belle güzel iyi hoş kullananlar memnun tamam androidin işlemcisi şusu busu daha iyi görünebilir istatiklere bakıldıgında ama nokia kullananlar telefonun hızından herşeyinden memnun yetiyor demekki nokia klasına yakışmayanı yaptı geri kaldı kabul ama biraz zaman verin fırtına öncesi sessizlik bu 701-N9 gibi modellerde yeniliklere başladı gibiler belleden sonra carla bekleniyor şuanki S^3 telefonlar bu işletim sistemini kullanabilecek ama carladan sonra donna gelecek ve bu telefonlarda kullanamayacak yani yeni telefonlar sürecek piyasaya ve eminim fandroidciler antidroidci olacak
![]()
biz atıp tutmuyoruz biz nokia mızla mutluyuz siz nden kendi bölümünüz varken gelip burada takılıyorsunuz. zaten nokia android den kötü kötü bir işletim sisteminin bölümüyle neden ilgileniyorsunuzz ki.