Nokia 701 Almak İstiyorum Fakat!

Sponsorlu Bağlantılar

eaagent

eaagent

Üye
yok kardeş nokiadan uzak dur symbiandan hele kaç derim o parayı vereceksen android al. Burda tabiki nokiayı övüyorlar tamam bizde aksine birşey demedik ama ben taa bu n8 in yeni çıktığı zamanlarki elemanları bilirim az tartışmadık . Hala telefon hızlancak diye bekleyenimi dersin yksa çoktaan üstüne 10 telefon değiştirip IOS a androide geçenimi dersin. Nokiadan uzak dur o yuzden. Eski modeller için diyorum n8 dir c7 dir. O donanıma (cpu ram) akıllı telefon olmaz yeniler içinde symbiandan bişey olmaz. kolay gelsin.

pRime.

pRime.

Üye
yok kardeş nokiadan uzak dur symbiandan hele kaç derim o parayı vereceksen android al. Burda tabiki nokiayı övüyorlar tamam bizde aksine birşey demedik ama ben taa bu n8 in yeni çıktığı zamanlarki elemanları bilirim az tartışmadık . Hala telefon hızlancak diye bekleyenimi dersin yksa çoktaan üstüne 10 telefon değiştirip IOS a androide geçenimi dersin. Nokiadan uzak dur o yuzden. Eski modeller için diyorum n8 dir c7 dir. O donanıma (cpu ram) akıllı telefon olmaz yeniler içinde symbiandan bişey olmaz. kolay gelsin.

Sen bence şu bada forumuna geri dön. :oke:

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Oldu olucak Nokiayı'da çağıralım evinizde tanıtım yapsın.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Adam haklı 680 mhzye akıllı telefon olmaz fakat uygulamaları çok önemsemediğim için c7 yetiyor.

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşım nokıa dan uzak dur

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Dostum nerden öğrendiysen yanlış öğrenmişsin
C6-01 ve 701 Nokia nın en parlak ekranlı telefonları ve ikisinde de Clear Black Display ekran var ve bu ekranın özelliği özellikle güneşli ortamlarda bile diğer ekranlara göre çok daha rahat görülebilmesi ve daha canlı durması. N8-C7-X7 gibi modellerde CBD yok. ;)

evet kardes cbd ekran dediğin gibi 2 sindede var ama c6-01 de amoled ekran var buda ekranı canlı yapıyor 701 daha üstün parlaklık olarak ama karşılaştırmalara bakıom netten felan 701 parlak gözüküyor ama c6-01 daha canlı gözüküor

SuaT6027

SuaT6027

Üye
galaxy s2 almanı tavsıye ederım kardes.. mukemmel bır telefon... herseyıyle harıka.. kamera ısletım sıstemı ekran parlaklıgı kısacası herseyıyle harıka...

pRime.

pRime.

Üye
Bu galaxy s2 diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba? Arada 600tl'den fazla fiyat farkı var. Hadi gs2'nin fiyat performans olarak dengi bir telefon olsa tamam önerirsin de bu kadar da kör olunmaz ki?

SuaT6027

SuaT6027

Üye
Bu galaxy s2 diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba? Arada 600tl'den fazla fiyat farkı var. Hadi gs2'nin fiyat performans olarak dengi bir telefon olsa tamam önerirsin de bu kadar da kör olunmaz ki?

arkadasımızın mesajını okursanız 1300 tl ye kadar olabılır yazmıs.. buna ıstınaden yıne soyluyorum: O FIYATA TELEFON ALACAKSANIZ GALAXY S2 TAVSIYE EDERIM ARKADASIM!!!!!!!

pRime.

pRime.

Üye

arkadasımızın mesajını okursanız 1300 tl ye kadar olabılır yazmıs.. buna ıstınaden yıne soyluyorum: O FIYATA TELEFON ALACAKSANIZ GALAXY S2 TAVSIYE EDERIM ARKADASIM!!!!!!!

O fiyata Galaxy s2 var mı arkadaşım!???

SuaT6027

SuaT6027

Üye
çıkar parayı hemen göndereyim sana :) arkadaşım bilmeden düzbastı konuşmuyoruz amacımız da burada insanları kandırmak değil onlara yardımcı olmak :naughty: teşekkür ederim :D

musty522

Üye
    Konu Sahibi
çıkar parayı hemen göndereyim sana :) arkadaşım bilmeden düzbastı konuşmuyoruz amacımız da burada insanları kandırmak değil onlara yardımcı olmak :naughty: teşekkür ederim :D

kardeş 1300 değilde o telefon 1450 civarı felan var en ucuzu 1354 tl felan gördüm tamam 1300 e de vardır ama ben görmedim sen var diosan vardır ne amaç çıkarında olacaksınki 1300 e de var diye insanları kandırasın 1300 e de varsa vardır sen 1200 desen inanmazlarda 1300 inanılır çnkü 1354 tl yede var sıfır kvklı o 1300 e satanlar anlaşmalı mağzalardır belkide

pRime.

pRime.

Üye

2. el temizini 1300e bulursun ;)

----------Eklendi @ 00:11:37 ---------- Yazıldı @ 00:10:44 ----------

kardeş 1300 değilde o telefon 1450 civarı felan var en ucuzu 1354 tl felan gördüm tamam 1300 e de vardır ama ben görmedim sen var diosan vardır ne amaç çıkarında olacaksınki 1300 e de var diye insanları kandırasın 1300 e de varsa vardır sen 1200 desen inanmazlarda 1300 inanılır çnkü 1354 tl yede var sıfır kvklı o 1300 e satanlar anlaşmalı mağzalardır belkide

yok arkadaşlar gidin teknomağazalara bakın kaça satılıyor. telefoncuda garantisiz faturasız ben de alırım 1300e

andreoni

Üye
Arkadaşlar 701 i turkcell reyonunda denedim. 949,00 tl diyorlar fiyat için 12 ay a kadar taksit yapılıyor vade farksız. Peşinde aynı fiyat. Ekran geçişleri menüler gayet hızlı ve akıcı. Ekran hem canlı hem parlak. kamera C6-01 ile aynı. Ses gayet güzel. Ama öyle çok yüksek değil. (6233 gibi). alt kısmı c7 den biraz büyük. Fm radyosu kulaklık takmadan çalışmıyor. Fiyat düşünce kesin alırım. Tartışmasız güzel telefon. Yalnız deneyemediğim ve araştırmalarda gördüğüm birsey var. C6-01 wifi 150 mbps 701 wifi 54 mbps. Wireles bağlantısında daha mı yavaş olur. Evde ve işyerimde kablosuz bağlantı var. Sayfaları açmada yada dosya indirmede sorun olur mu? Yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar.

merve_189

Üye
Nokia 701 Almak İstiyorum Fakat C7 İle Arasında Bir Sürü Özelliklik Olduğu Halde Afedersiniz Ama Telefonu Yerin Dibine Sokmuslar Bu Yüzden Sizden Ricam Sadece 701 i Kullananlar + Özelliklerini Saysınlar Ekranı C7 ye Göre Nasıl Hızı Nasıl Her Kafadan Bir Ses Çıkmış Ve Benim Haliyle Kafam Karıştı Dediğim Gibi Lütfen Sadece 701 i Kullananlar Nasıl Bir Telefon Olduğunu Ve C7 ye Göre + Larını Yazmalarını Rica Ederim

Not:Eğer Mümkünse Video Çekip Sesli Ve Görüntülü Tanıtım Yaparbilirseniz Çok Makbule Geçer Arkadaşlar
Teşekkürler Saygılarım Mustafa YAŞAR

Bazı Arkadaşlar Ne Kadarlık Bir Ürün Felan Bakıyorsunuz Diye Sormuslar Söyliyim Dedim Bende 850-1200 Arası Bir Telefon Bakıyorum Görüntü Kalitesi Canlı Bir Telefon Olsun Ve Camerası İyi Olsun Diğer Özellikler Çoğu Yeni Telefonda Var Zaten İşlemci Hızı Felan Hepsi Yüksek Oluyor Yeni Çıkanlarda Dediğim Gibi 850-1200 Tl Civarı İyi Bir Cihaz İstiyorum En Fazla 1300 Olabilir

özelliklerine burdan bakabilirsin. Başka yerlerde yalan yanlış şeyler söylüyolar.

Masha

Masha

Üye
Bu 701 o kadar parlaksa pil ömrü kesinlikle tatmin edici değildir.

andreoni

Üye
Veri ağıGPRS/EDGE B sınıfı, çoklu yuva sınıfı 33HSDPA Cat10, 14,4 Mb/s'ye kadar maksimum hız, HSUPA Cat6 5,76 Mb/sGSM CS veri 9.6/14.4/HSCSD MSC6GSM GPRS veri sınıfı 33, GSM EGPRS veri sınıfı 33, DTM 32UPnP destekli WLAN IEEE802.11 b/g/nTCP/IP desteğiVeri modemi görevi görebilme yeteneği yazıyor. Şimdi C6-01 mi iyi wireless bağlantısında yoksa 701 mi? Ciddi alıcısıyım da :) Kararımı verdim gibi. Bir tek şu wifi bağlantı hızı kaldı. İnternette hangisinden daha iyi verim alabilirim.

Üst Alt