Z entegre edicek ve guncellenecekmis madem neden link vermiyor o anladi kendiniZ:ye entegre etmeyle vs ile alakası yok istediği uere entegre etsin sorun değil güncelleme yapılıyor sorun olmuyor. Ben güncelledim bence sen kendi CFW'nle uğraş kardeşim![]()
Z entegre edicek ve guncellenecekmis madem neden link vermiyor o anladi kendini
ßırak eğLensin Millet 
Z entegre edicek ve guncellenecekmis madem neden link vermiyor o anladi kendini
şeffaf saati orjinal saat yapmak istiyorm
rofs2 içinde mi acaba nerede hangi dosyada değiŞİKLİK yapmam gerek hocam yardım edebilir misiniz ?
Ben geLDim Size İyi Haberlerim Var.
Sonunda Çözdüm O İşi.. Tamamen Bana aittir. Alıntı Yapacaklar Nasıl Yapacaklarını biliyodur Umarım.Mevcut office yi kaldırdım ama bunu kurarken güncelleştirme hatası verdiArkadaşlarBen geLDim Size İyi Haberlerim Var.
1. Telefonunuzda Bulunan QuickOffice Programını Kaldırın.
2. Verecegim Sis dosyasını İstediğiniz Yere Kurun.
3. Bütün Sorunlardan Kurtulun. Word Açılıyor. Belge Kaydediliyor. Vs Vs Hiç Bir Sorun KalmadıSonunda Çözdüm O İşi.. Tamamen Bana aittir. Alıntı Yapacaklar Nasıl Yapacaklarını biliyodur Umarım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ArkadaşlarBen geLDim Size İyi Haberlerim Var.
1. Telefonunuzda Bulunan QuickOffice Programını Kaldırın.
2. Verecegim Sis dosyasını İstediğiniz Yere Kurun.
3. Bütün Sorunlardan Kurtulun. Word Açılıyor. Belge Kaydediliyor. Vs Vs Hiç Bir Sorun KalmadıSonunda Çözdüm O İşi.. Tamamen Bana aittir. Alıntı Yapacaklar Nasıl Yapacaklarını biliyodur Umarım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
onlar kaldirildi.kurtuluş hocam
şu
Widgets mifleri temizlenmis rofs2 ve ofis
dilleri degismis uda
dediğin belle linklerini kaldır,onlarda problem var.
1 yazı fontu göze hitap etmiyor hatta bu kendini büyük i harfinde belli ediyor
2 kameradan geç çıkıyor. Telefon kendine sonradan geliyor.
3 wireless bağlanıyor vs çok uyarı mesajı veriyor
daha da sorunu var
birsey yapmadim arkadaslarin hatali dedikleri dosyalari sildim.Kurtuluş hocam,ilk mesaj da güncelleme yapmışsın daha yeni,neler değişti acaba
versiyonun v25.07 ise acilmaz once versiyonu v11.07 al sonra belle aticaksin.benimle iletisime gec hallederiz;sorun degil korkmana gerek yok cozumu var.sa arkadaşlar hata verdi 0 yaptı 25den geriye saydı hata verdi tel hiç açılmıyor basılı tutuyorum titriyor lütfen acil yardımlarınızı bekliyorum şimdiden tşkrler.![]()
Şuan Öyle işlerle uğraşıyorum ki sormayınC:235 MB Yapıcam zaafım var. Nokia Store ve Haritaları E:ye alıcam Office Proyu eye aldım 220 oldu uğraş özgür
Paylaşırım