N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

sayokantürk

sayokantürk

Üye

yazi tipini buyutun kalin olsun.

----------Eklendi @ 19:42:04 ---------- Yazıldı @ 19:41:39 ----------

yazi tipini buyutun olsun.

:d: doğru söylüyorsun üstad ama benim naçizane bir fikrim var arkadaşımız şu proğramı kullansa sorun çözülür sanırım aşağıda link proğram font zoomer

• Beğen
Tepkiler: n000k
rowel35

rowel35

Üye
YAPTIM OLDU:) bir öncekinden daha güzel. ve daha hızlı emin olun. eline koluna sağlık.

daha öncede belirttiğim gibi, iPHONE klavyesi gerek bu nokyaya da. tuş aralıkları sıfır neredeyse. gravity de bile var. msj yazarken hep yatay kullanıyorum:(

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Burdan bir kez daha teşekkürler kurtulus bey 10 numara oldu tel :))))

mh.

mh.

Üye
arkadaşlar benim bilgisayara yeni harddisk taktım ve format attım. phoenix son versiyonu ******* indirdimde onu kuracağım. acaba orignal indirsem kursam ne olur?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
N8 görselliğiyle şimdi keyif vermeye başladı :yuru

• Beğen
Tepkiler: rowel35

OzGuRKnowN

Üye
Yeni Nokia Maps çıktı nasıl yüklicez Kurtuluş Hocam :) GÜncelleme hatası diyor Şaka gibi..

Omer_07

Üye
Ben bi türlü beceremedim bunu :/ Pek anlamam zaten flashdan nerde yanlış yapıyorum yardım eder misiniz :S
İndirince elimizde sadece rofs3 rofs2 core ve uda mı olucak ? Sadece bu dördünü rm-596 ya atınca görmüyo çünkü phoenix :S

Derken hallettim jeton yeni düştü :D Beklediğimin çok ötesinde olmuş :D Harikasın hocam

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sağol kurtulus hocam :)

TurcpoweR

Üye
videoda dead phone flashing yapıyo bizim de yapmamız gerekio mu ?? pm ile cevaplarsanız sevinirim.

TheMadness

TheMadness

Üye

hocam avatarda yakismis belle olunca

----------Eklendi @ 14:16:14 ---------- Yazıldı @ 14:13:24 ----------

bence guncellemeye gerek yok.sygic kurun kullanin daha basarili bence.

Z: ye entegre ederseniz olacağı bu :) En iyisi kurulu gelmesin link dağıtın sonradan kursunlar güncelleme hatası vermez :) udada olsa bile hata veriyor.

OzGuRKnowN

Üye

Z: ye entegre ederseniz olacağı bu :) En iyisi kurulu gelmesin link dağıtın sonradan kursunlar güncelleme hatası vermez :) udada olsa bile hata veriyor.

Z:ye entegre etmeyle vs ile alakası yok istediği uere entegre etsin sorun değil güncelleme yapılıyor sorun olmuyor. Ben güncelledim bence sen kendi CFW'nle uğraş kardeşim ;)

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

Üst Alt