keske ekran goruntusu koysaydiniz birde bana atsaydiniz ilk sayfada yayinlardik.kurtuluş ustamın rofs2'si hiçbir program yok ßütün programları sildim.
Transparan widgetleri kaldırdım. Yazı tipini değiştirdim. Dijital saatte sorun yaratıyordu. dakika küçük gösteriyordu. Bi kaç ßişey daha var değiştirdiğim.. Buyrun Link aşagıda
ßirde effect var şu kurtuluş hocamın en son paylaştıgı onu atmıştım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
keske ekran goruntusu koysaydiniz birde bana atsaydiniz ilk sayfada yayinlardik.
birde ne sildiniz onuda yazsaydiniz.
kurtuluş ustamın rofs2'si hiçbir program yok ßütün programları sildim.
Transparan widgetleri kaldırdım. Yazı tipini değiştirdim. Dijital saatte sorun yaratıyordu. dakika küçük gösteriyordu. Bi kaç ßişey daha var değiştirdiğim.. Buyrun Link aşagıda
ßirde effect var şu kurtuluş hocamın en son paylaştıgı onu atmıştım
. . .
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdi bu kurtuluş beyin bellesinin biraz değiştirilmiş versiyonu mu? ana ekrana ekran dijital saati orjinal bellede daha iyi onu normale çevirsek olmaz mı?
tesekkurler guzel is yapmissiniz.ama keske deneme sansim olsaydiana ekrandaki digital saat bu rofs2dede orjinal belledeki gibi. Değişmiş versiyonu ama diğer uda core rofs3 dosyaları kurtuluş'un. Ben sadece Rofs2de bir kaç düzenleme yaptım hepsi ßu..
bunu ben ilk sayfaya tasiyorum iznin olursa.
tesekkurler guzel is yapmissiniz.ama keske deneme sansim olsaydibunu ben ilk sayfaya tasiyorum iznin olursa.
sadece rofs2 yi indirip diğerlerini aynen kullanarak yükleme yapacağız yani.
bir denemeyelim.
peki bende bir el atip bazi birseylere goz atayim yayinlayalim ilk syafada.
İzin ne demek kurtuluş hocam zaten senin sen yaptın ßen ßişey yapmadım ufak ßirkaç ßişey ekledim çıkardım. Kusura ßakma ßen senden izin almadım ama emin olaßilirsin hiçßir yerde yayınlamadım. Yayınlamamda.. ALLah Razı oLSun Dostum.. İnşallah Tez zamanda telefonuna kavuşur denersin..