ACİL C7'ye Belle Yükleyenler CEVAP Verebilirler mi ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi
ACİL C7'ye Belle Yükleyenler CEVAP Verebilirler mi ???
Arkadaşlar herşey hazır, C7'me Belle yükleyeceemmm, ama yüklemeden önce bazı kafamdaki soru işaretlerine CEVAP arıyorum;

1 - Belle'ye SKYPE yükleyen var mı ?
2 - Belle'ye Mail For Exchange (e-Posta istemcisi) kuran, yapılandıran var mı ?
3 - Wifi ve 3G bağlantılar nasıl ?

Bunlar benim için önemli arkadaşlar, SKYPE'ı yurt dışındaki akrabalarımla bedava konuşmak için kullanıyorum, son derece HARİKA bir pro. ama Belle'ye yükleyen varsa bi söyleyiversin sorun varmı ? Ayrıca mail for exchange e-posta kurulumunda sorulur, şirketler için e-posta istemcisidir, eski sürümlerde varsa yeni sürümde de olur diye düşünüyorum ama yine de endişeliyim, çünkü benim teldeki en önemli unsurlardan biridir ... Son olarak eminim bağlantı sorunu yoktur ...
Yardımcı olacak yada fikir verecek arkadaşlara şimdiden SONSUZ teşekkürlerimi sunarım, kalın sağlıcakla ...

spartuas

spartuas

Üye
1 - Skype yükledim. Gayet güzel sorun yok çalışıyor.
2 - Kendim belle yüklediğim zaman direk e-posta ayarladım.sorun yok.
3 - Wifi ve 3g bağlantılarınsa sorun yok herşey gayet iyi

Başka sorun varsa halledelim serin ağam :D

• Beğen
Tepkiler: serinaga
emreipekci

emreipekci

Üye
ben ozellikle mail olayini cok sevdim. Gayet hizli olmus.eskiden resimler falan yavas yuklenirdi simdi tam tersi, Cok hizli olmus

serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi

Eywallah SPARTUAS Ağam, çok aydınlatıcı oldu ... YAW Artık yedekleyip geçsem mi şu belleye ??? Belleye geçmekten değilde başka bişiy unuttum mu eski version üzerinde diye onu düşünüyorum kaç zamandır wallaaa, Sanırım artık geçme zamanı :bilmm ...

serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi
ben ozellikle mail olayini cok sevdim. Gayet hizli olmus.eskiden resimler falan yavas yuklenirdi simdi tam tersi, Cok hizli olmus

YAW iyicene sabırsızlandım şu belleye geçmek için, dur bakiim bi yemek yiyip geliyim ağalar, aç ayı oynamazmış soona başlayalım operasyona ...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici

skype enson nezaman kurdun birde nerden kurdun?benim N8 belle yukledimde calismiyordu.demekki telefonu servise gonderince cikti :ağlarım:

serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi

skype enson nezaman kurdun birde nerden kurdun?benim N8 belle yukledimde calismiyordu.demekki telefonu servise gonderince cikti :ağlarım:

Hadi yaw kurtuluş ağam çalışmama ihtimali var mı ki ??? Spartuas kardiş sen belleyi nassı kurdun ? Madness kardeşin verdiği rofs2 ve hackli uda ile mi ? Yaw huylandım şimci, başka var mı arkadaşlar SKYPE kuran Belleye ???

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Hadi yaw kurtuluş ağam çalışmama ihtimali var mı ki ??? Spartuas kardiş sen belleyi nassı kurdun ? Madness kardeşin verdiği rofs2 ve hackli uda ile mi ? Yaw huylandım şimci, başka var mı arkadaşlar SKYPE kuran Belleye ???
skype benim vazgecilmezlerimden bir voip prosu valla ben her denememde calismadi ama 1 hafta icnde yeni belle uyumlu ciktiysa bilemem.deneyin olmazsa geri donus mumkun anna'ya.birde ben belli olmayan bir yukleme yapmam.benim kendimin cfw var onu kuruyorum.benim n8 belle konumu gormediniz heralde http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...40_belle-v3-5-23-11-11-tam-turkce-543125.html

mesut1979

Üye
arkadaslar skype belle ile calismiyor uyumlu degil.

serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi

skype benim vazgecilmezlerimden bir voip prosu valla ben her denememde calismadi ama 1 hafta icnde yeni belle uyumlu ciktiysa bilemem.deneyin olmazsa geri donus mumkun anna'ya.birde ben belli olmayan bir yukleme yapmam.benim kendimin cfw var onu kuruyorum.benim n8 belle konumu gormediniz heralde http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...40_belle-v3-5-23-11-11-tam-turkce-543125.html

Kurtuluş kardeş skype benim de vazgeçilmezim, spartuas kardeş çalışıyor demiş, başka bir arkadaş çalışmıyor demiş, anlamadım ben bu işi ... Bu arada N8 de geri dönüş mümkün de C7'de halen geri dönüş yok annaya bildiğimkadarıyla :bilmm, senin cfw bilmemmi, inceledim elbette, bu C7 için sızan bellenin de orijinal sürüm olduğu söyleniyor, artık bilemiyorum galiba araştırmaya devam edeceğim ... :ah

serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar skype belle ile calismiyor uyumlu degil.

Arkadaşım skype'ı nereden ? kendi sitesinden mi yüklemeye çalıştın (m.skype.com.tr) ? Yoksa başka bir yerden mi ? Ayrıca belleyi li uda ile mi yoksa normal mi yükledin ???

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Ali abicim bırak sorgulamayı yükle şu belleyi artık :D

serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi
Ali abicim bırak sorgulamayı yükle şu belleyi artık :D

Oooo FATİH buradamıydın Yahu ??? Kafam karıştı walla, SKYPE benim için önemli, bi yükleyip baksana yaw sana zahmet çalışıyor mu ? Spartuas çalışıyor demiş, başka biri çalışmıyo demiş, şaştım bu işe ... Yükleyeceem de ya çalışmazsa, geri dönüşte yok ondan kararsız kaldım ya ...

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Oooo FATİH buradamıydın Yahu ??? Kafam karıştı walla, SKYPE benim için önemli, bi yükleyip baksana yaw sana zahmet çalışıyor mu ? Spartuas çalışıyor demiş, başka biri çalışmıyo demiş, şaştım bu işe ... Yükleyeceem de ya çalışmazsa, geri dönüşte yok ondan kararsız kaldım ya ...

bakayım abi hemen çalışıyormu
eğer çalışmazsa Burak'ın (spartus) hesabını alırız :D

serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi
bakayım abi hemen çalışıyormu
eğer çalışmazsa Burak'ın (spartus) hesabını alırız :D

Tamam bekliyom, bende şu USB HDD'yi getiriyim araçtan da teldekilerin yedeğini atayım oraya, soonada flaslayalım gitsin wallaaa, tel açsam müsait misin ???

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Kurtuluş kardeş skype benim de vazgeçilmezim, spartuas kardeş çalışıyor demiş, başka bir arkadaş çalışmıyor demiş, anlamadım ben bu işi ... Bu arada N8 de geri dönüş mümkün de C7'de halen geri dönüş yok annaya bildiğimkadarıyla :bilmm, senin cfw bilmemmi, inceledim elbette, bu C7 için sızan bellenin de orijinal sürüm olduğu söyleniyor, artık bilemiyorum galiba araştırmaya devam edeceğim ... :ah
haklisin C7 geri donus yok ozur ben N8 zannettim sizin kullandinizi.bende calismiyordu ama C7 calisiyorsa bilmiyorum suan deneme sansim yok N8 dustu alti kirildi srvise yolladim gelince ilk isim denemek olucaK.

• Beğen
Jerkez38

Jerkez38

Üye
Tamam bekliyom, bende şu USB HDD'yi getiriyim araçtan da teldekilerin yedeğini atayım oraya, soonada flaslayalım gitsin wallaaa, tel açsam müsait misin ???

müsaitim abi.
skype yükledim açıldı abi ama nick girdiğimiz yerde donuyo ve 2 saniye geçmeden atıyor.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
abi teli yeniden başlatıp denedim gene aynı yani bellede skype çalışmıyor.
Burak gene uydurmasyon yapmış belliki :D

• Beğen
serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi

haklisin C7 geri donus yok ozur ben N8 zannettim sizin kullandinizi.bende calismiyordu ama C7 calisiyorsa bilmiyorum suan deneme sansim yok N8 dustu alti kirildi srvise yolladim gelince ilk isim denemek olucaK.

Ok., ilgin için saol kardeş ...

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt