ACİL C7'ye Belle Yükleyenler CEVAP Verebilirler mi ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mesut1979

Üye
bosuna ugrasmayin arkadaslar calismiyor nokia 701 de bile calismiyor yeni versiyonunu beklememiz lazim artik skype kalmis ya cikarir ya cikarmaz.

spartuas

spartuas

Üye
SKype kurdum çalıştı. Ovi mağazadan yükledim. Mobil olmasam da resimleri versem :(

spartuas

spartuas

Üye
Yaw Bende atmadı. Yazdım bilgileri girdim. Deneme olarak 12-13 dk görüşdük sonra attı. Anlamadım bende ama güzel çalışıyor. Bilmiyorum fatih bu da benim şansım heralde :P

TheMadness

TheMadness

Üye
Yaw Bende atmadı. Yazdım bilgileri girdim. Deneme olarak 12-13 dk görüşdük sonra attı. Anlamadım bende ama güzel çalışıyor. Bilmiyorum fatih bu da benim şansım heralde :P

Yeni sürümü çalışıyor bende. N8 Madness 3 kurulu.

TheMadness

TheMadness

Üye
skype'nin sitesinden indirin en son sürümünü

mesut1979

Üye
skype'nin sitesinden indirin en son sürümünü

skype sitesinden indiremessin öyle bir link yok tel.numarani yaziyorsun sana link gönderiyorlar veya telefon taraycina m.skype.com yazip indiriyorsun

serinaga

serinaga

Üye
    Konu Sahibi

mesut1979

Üye
Dostum zaten bende şuan en son sürümü yüklü, ama belle ile düzgün çalışıyor mu ? Hiç voip görüşme yaptın mı ?

arkadas bosuna ugrasma calismiyor bellede, aciliyor giris kayitlarini yazacagin sayfada geri atiyor.

mesut1979

Üye
evet arkadas kendi sitesinden indirdim malesef calismiyor cogu forumlarda yaziyor calismadigini

yuceluzulmez

Üye
c7 belle skype çalışmıyor forumda birçok arkadaş söylemiş bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt