Maxi Power United Force | Birleşmiş Güçler Yeni CFW Hazırlıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

gezginci01

gezginci01

Üye

Teşekkür ederim. C6'nın hataları giderilirse bir daha kimse orjinal FW yüklemez. Bende C6 portundaki hataları yazayım:

- RAM ortalama 5 MB daha az.
- Tuş kilidi düğmesi dengesiz çalışıyor. Tuşları kilitlemek için düğmeyi aşağıya çekiyoruz, basılı bırakırsak hemen tuş kilidi açılıyor.
- Yatay QWERTY klavyesindeki silme tuşu düzgün çalışmıyor. Bu tuşu basılı tuttuğumuzda tüm yazıyı silmiyor.
- Video çekiminden sonra yapılan işlemlerde "Kamera kullanılıyor" hatası veriyor.
- Galeriden resim görüntülenip zoom (yakınlaştırma) yapıldığında aşırı derecede kasıyor. Yalnız Dosya yöneticisindeki resim görüntüleyicide bu sorun yok.
- 5530 gibi telefonların C6 portlarında tuş ışıkları sorunları var.

Bu sorunlar giderildiğinde eminim kimse orjinal kullanmak istemez.

Rica ederim aslında değindiğiniz iyi oldu. Hatalar görmezden gelinecek gibi değil. Yinede dediğiniz gibi hatalar çözme işi de bir yol. Bundan ötürüde Bir kaç çözüm önerisi yapacağım.
- Mesala QWERTY klavye ,çözümü için Swype yükledim ve silme sorunu çözüldü basılı tutuncu hepsini siliyor :)
- Kamera sorunuda pek dikkatimi çekmemişti. Neleri yapınca sorun veriyor yaptığım denemeden ötürü ne yapınca hata veriyor anlayamadim. Şuan yaptığım testin aşamalarını söyleyim Kamerada video çekmeye başladım ardından durdurdum bir kez daha yaptım durduk dedikten sonra fotoğraf çekimi yaptım uygulamadan çıkmadan. Sorun vermedi :)
- Galeri konusunda dediğiniz sorunu farkettim. Aslında dosya yöneticisinde galeri çekirdeği fotoğraf görüntülüyici yada 5800 galeri çekirdeği c6 yazılımına atilirsa tahminimce çözülebilir.

Birde bu bahsettiğiniz v40 dan v41 geçişte çözülen hatalar varmi ?

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rica ederim aslında değindiğiniz iyi oldu. Hatalar görmezden gelinecek gibi değil. Yinede dediğiniz gibi hatalar çözme işi de bir yol. Bundan ötürüde Bir kaç çözüm önerisi yapacağım.
- Mesala QWERTY klavye ,çözümü için Swype yükledim ve silme sorunu çözüldü basılı tutuncu hepsini siliyor :)
- Kamera sorunuda pek dikkatimi çekmemişti. Neleri yapınca sorun veriyor yaptığım denemeden ötürü ne yapınca hata veriyor anlayamadim. Şuan yaptığım testin aşamalarını söyleyim Kamerada video çekmeye başladım ardından durdurdum bir kez daha yaptım durduk dedikten sonra fotoğraf çekimi yaptım uygulamadan çıkmadan. Sorun vermedi :)
- Galeri konusunda dediğiniz sorunu farkettim. Aslında dosya yöneticisinde galeri çekirdeği fotoğraf görüntülüyici yada 5800 galeri çekirdeği c6 yazılımına atilirsa tahminimce çözülebilir.

Böyle sağduyulu olduğun için teşekkür ederim. Sunduğun çözümler çok mantıklı. Tamamen hatasız C6 portu üzerinde çalışacağız. Galeri konusunda verdiğin çözüm akla çok yatkın. Denemeye değer :oke:. Klavye içinde öyle ;).

C6v40'tan 41'e geçişte fazla bir fark yok, aynı hatalar mevcut. Sadece fotoğraf çekimi sonrası kamera kullanılıyor hatası düzeltilmiş, yeni web tarayıcı eklenmiş.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Böyle sağduyulu olduğun için teşekkür ederim. Sunduğun çözümler çok mantıklı. Tamamen hatasız C6 portu üzerinde çalışacağız. Galeri konusunda verdiğin çözüm akla çok yatkın. Denemeye değer :oke:. Klavye içinde öyle ;).

C6v40'tan 41'e geçişte fazla bir fark yok, aynı hatalar mevcut. Sadece fotoğraf çekimi sonrası kamera kullanılıyor hatası düzeltilmiş, yeni web tarayıcı eklenmiş.

Diğer arkadaşlara da yardımcı olması nedeniyle uzun bir açıklama yapacağım.
Anlatayim Widget desteği olan bir yazılım. Sizin günlük rutin yaptığınız işleri size hatırlatır. Aslında en önemli özelli sizin widget listenize yeni widget ler ekler
- Uyguluma çubuğu: bu çubukta siz uygulama kısayolu ekleyemessiniz nokia bot sizin yerinize otomatik olarak sık kullandığınız uygulamaları otomatik olarak kısayol atar. Kullanım sıklığınıza göre uygulama kısayollarını değiştirir. Sizin bir ayar yapmanıza gerek kalmaz
- Rehber çubuğu: Bildiğiniz kartvizit çubuğunun aynısıdır fakat bunda yukardaki anlattiim yöntemle aynıdır. En çok aranananlar eklenir çubuğa :)
- Hatırlatma çubuğu : Bu tek bir çubuktur içinde hatırlatma sistemleri vardir. Bunlar ise;
Alarm Botu: Size günlük yaptığınız rutin işleri hatirlatir mesala her sabah alarm ayarliyorsunuz bunu akşamdan size hatırlatır. Ne işime yarayacak dersen çöyle bir örnek verim. Normal alarm da her gün ayarlamak zorunda kaliyorsunuz bazı uyanmak istemediğiniz günlerde alarmi kapatmayı unuttuğunuz da sizi yinede uyandırıyor :) Nokia Bot size akşamdan çubuğun üzerinde uyarı gösteriyor sabah yinede şu saatte alarm ayarlamak istiyormusunuz diyerek. Birde alarm ayarladığında telefonu sesize alma özelliğinide soruyor tam alarm çalmadan 1 dk önce önceki profile geri dönüyor ve alarmi çalmaya başlliyor. Bu en güzel özelliği.
Tavim botu: Pek denem şansım olmadı ama buda alarm mantığındadır.
Pil botu: Bu bot dan pek bişi anlamadım ama deneyip çözenler olursa anlatabilirse sevinirim :)

Aşağıdan adresteki video dan görüntülerini özelliklerin bazılarını görebilirsiniz.

Çok teşekkürler. Bunu aynen yeni konu olarak açarsan çok daha fazla kişiye ulaşırsın.

gazihan

gazihan

Üye
ya arkadaşlar bu konuyu çoğu yere yazdm kmse ilglenmdi sorum şu : ben nokia c6- 00 kullanyorm bu tele forumda paylasılan cfwler ve modlar uyarmı son güncellemeyide yaptm yardm edrsnz cok sevinirm şmdidn teşekkur edrm...sayglarmla

anılbaran

anılbaran

Üye
benım ürün kodu ile alakalı yazılım yok navıfırm de :off:

v52007 ıken vardı bır sürü şimdi v60 a baktım yok 0579269 :renk:red

acaba ben ürün koduna yanlışmı baktım,yoksa navıfırm mi yanlış baktım :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Navifirmde Clear Local Cache var ona bas ve Navifirmi kapatıp tekrar açarak tekar bak.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Anıl, senin yeri görevini konuya ekledim.

anılbaran

anılbaran

Üye
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben görselliği kendi ikonlarımı kendim yapacağım, telefonun bazı simgelerini ekip simgesiyle değiştireceğim için kendim yapmak istiyordum. Ancak test edemezsem nasıl modl yaparım? Ah şu 5230 varya...

anılbaran

anılbaran

Üye
Ben görselliği kendi ikonlarımı kendim yapacağım, telefonun bazı simgelerini ekip simgesiyle değiştireceğim için kendim yapmak istiyordum. Ancak test edemezsem nasıl modl yaparım? Ah şu 5230 varya...

abi 5230 a ne oldu şuan saglam mı ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şimdilik sağlam. Flaşta sorun çıkarıyor. Daha da ileri gidecektim çökmesini istemedim.

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Ben daha önceden bunu dile getirmiştim eski konunuzda yine tekrarlıyorum ''bencede en mantıklısı modderlerin ayrı ayrı değil tek bir CFW yapmasıdır''.

anılbaran

anılbaran

Üye
rambo bişi sorucam 3 tane yer var mod uygulayacagımız rofs 1,2,3 e uygulayacagımızı nerden bilicez ? Yani 1. Modun hangi rofsa atacagımızı nasıl bilicez bu benim çok kafamı karıştırıyor core mı atsam rofs2 yemi atsam diye kararsız oluyom .:hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo bişi sorucam 3 tane yer var mod uygulayacagımız rofs 1,2,3 e uygulayacagımızı nerden bilicez ? Yani 1. Modun hangi rofsa atacagımızı nasıl bilicez bu benim çok kafamı karıştırıyor core mı atsam rofs2 yemi atsam diye kararsız oluyom .:hmmm

Rofs2'yi önce kullan. Yer kalmazsa Rofs1'i kullan. Onda da yer kalmazsa Rofs3'ü kullan. Nokia FW Cleaner ile bileşen silme işlemini Rofs1 ve Rofs2 için ayrı ayrı gerçekleştirmelisin. Böylece bileşenler kaldırılmış olur. Rofs3'te sadece tema dosyaları olur ve 10 MB küsüratında boş alanı vardır.

SalihByk

SalihByk

Üye
5230 ıcın RM-588_51.0.002 yapın da herkez kullansın eskı surume dusemıyoruz lutfenn bu yazılımı cok ıstıyoruz =)

anılbaran

anılbaran

Üye
Rofs2'yi önce kullan. Yer kalmazsa Rofs1'i kullan. Onda da yer kalmazsa Rofs3'ü kullan. Nokia FW Cleaner ile bileşen silme işlemini Rofs1 ve Rofs2 için ayrı ayrı gerçekleştirmelisin. Böylece bileşenler kaldırılmış olur. Rofs3'te sadece tema dosyaları olur ve 10 MB küsüratında boş alanı vardır.

:oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
Heyy nıye kımseden ses çıkmıyor .Nerde dıger modder lar ne yaptınız sorun var mı ? Hangi aşamadasınız sorun çıkaran yerler var mı ?

Üst Alt