gezginci01
Üye
Teşekkür ederim. C6'nın hataları giderilirse bir daha kimse orjinal FW yüklemez. Bende C6 portundaki hataları yazayım:
- RAM ortalama 5 MB daha az.
- Tuş kilidi düğmesi dengesiz çalışıyor. Tuşları kilitlemek için düğmeyi aşağıya çekiyoruz, basılı bırakırsak hemen tuş kilidi açılıyor.
- Yatay QWERTY klavyesindeki silme tuşu düzgün çalışmıyor. Bu tuşu basılı tuttuğumuzda tüm yazıyı silmiyor.
- Video çekiminden sonra yapılan işlemlerde "Kamera kullanılıyor" hatası veriyor.
- Galeriden resim görüntülenip zoom (yakınlaştırma) yapıldığında aşırı derecede kasıyor. Yalnız Dosya yöneticisindeki resim görüntüleyicide bu sorun yok.
- 5530 gibi telefonların C6 portlarında tuş ışıkları sorunları var.
Bu sorunlar giderildiğinde eminim kimse orjinal kullanmak istemez.
Rica ederim aslında değindiğiniz iyi oldu. Hatalar görmezden gelinecek gibi değil. Yinede dediğiniz gibi hatalar çözme işi de bir yol. Bundan ötürüde Bir kaç çözüm önerisi yapacağım.
- Mesala QWERTY klavye ,çözümü için Swype yükledim ve silme sorunu çözüldü basılı tutuncu hepsini siliyor
- Kamera sorunuda pek dikkatimi çekmemişti. Neleri yapınca sorun veriyor yaptığım denemeden ötürü ne yapınca hata veriyor anlayamadim. Şuan yaptığım testin aşamalarını söyleyim Kamerada video çekmeye başladım ardından durdurdum bir kez daha yaptım durduk dedikten sonra fotoğraf çekimi yaptım uygulamadan çıkmadan. Sorun vermedi

- Galeri konusunda dediğiniz sorunu farkettim. Aslında dosya yöneticisinde galeri çekirdeği fotoğraf görüntülüyici yada 5800 galeri çekirdeği c6 yazılımına atilirsa tahminimce çözülebilir.
Birde bu bahsettiğiniz v40 dan v41 geçişte çözülen hatalar varmi ?
. Klavye içinde öyle