Maxi Power United Force | Birleşmiş Güçler Yeni CFW Hazırlıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
arkadaşlar başlayan var mı ? bide ilk önce fw clean ile silmeden mi başlayalım yoksa nasıl yapalım :hmmm

pitbull16

pitbull16

Üye
arkadaşlar başlayan var mı ? bide ilk önce fw clean ile silmeden mi başlayalım yoksa nasıl yapalım :hmmm

vala ben daha ilk denememde başarışız oldum ya .s txt dosyalarında düzenleme yapınca çalışıo ama mesela müzik çalar 15.2 yi yükledim müzik çalara girmiyor...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Silme işlemini en sonra bırakırsak çok daha güzel olur. En son uyguladığımız modları tek CFW de toplayacağımız için silme işleminide tüm modları uygularken yaparız. Olabildiğince çok uygulama sileceğiz, az uygulama dahil edeceğiz.

----------Eklendi @ 16:19:52 ---------- Yazıldı @ 16:19:20 ----------

Bende henüz başlamadım, Windows 7'ye format atıyorum. Local Mode hatasını geçtikten sonra devam edeceğim.

pitbull16

pitbull16

Üye

Silme işlemini en sonra bırakırsak çok daha güzel olur. En son uyguladığımız modları tek CFW de toplayacağımız için silme işleminide tüm modları uygularken yaparız. Olabildiğince çok uygulama sileceğiz, az uygulama dahil edeceğiz.

----------Eklendi @ 16:19:52 ---------- Yazıldı @ 16:19:20 ----------

Bende henüz başlamadım, Windows 7'ye format atıyorum. Local Mode hatasını geçtikten sonra devam edeceğim.

tmm furkan cvp bekliyorum biliyosun :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet, ilk olarak SMS göndermeyi iptal edicem, daha sonra senin modu uygulayacam.

anılbaran

anılbaran

Üye
peyki bende kendime bi liste hazırlayım ona göre yapayım :)

• Beğen
Tepkiler: ysatxE

karizmamb

Üye
Arkadaşlar hepinizin allah yardımcısı olsun. Ne zamana kadar çıkarmayı öngörüyorsunuz. Planlanan bir tarih var mı. Birde isimler konusunda hep yabancı kökenli isimler veriliyor cfw lere türkçe ve geçmişimizi çağrıştıran isim olsa dünyayada reklam olur. Mesela hızlı olduğunu ima etmek için yıldırım/şimşek gibi. Sizler bi isim listesi oluiturursunuz bizler anket ile oy veririz.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Battal Gazi Geri Döndü ye ne dersin :) Tam mazi :ehe

----------Eklendi @ 18:54:52 ---------- Yazıldı @ 18:53:33 ----------

Pardon anket demişsin bu çok mantıklı. İsimleri siz önereceksiniz ve bu isimler arasından seçimide siz yapacaksınız. Bende gıcık oluyorum ingilizceye. Hatta farkettiyseniz ingilizcenin "i"sini bile her zaman küçük yazıyorum.

anılbaran

anılbaran

Üye
bende sevmiyom ingilizce :@ Türkçe varken diyerlerine gerek yok . :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sanırım görüşümüz ortak. Ben anket konusunu açıyorum.

FPlayer

FPlayer

Üye
Benden size bir CFW ismi, TheDream

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İngilizce isim kabul etmiyoruz, bu bölümde ayrı bir konu açtım oraya öneri yapabilirsin.

karizmamb

Üye
Arkadaşlar hepinizin allah yardımcısı olsun. Ne zamana kadar çıkarmayı öngörüyorsunuz. Planlanan bir tarih var mı. Birde isimler konusunda hep yabancı kökenli isimler veriliyor cfw lere türkçe ve geçmişimizi çağrıştıran isim olsa dünyayada reklam olur. Mesela hızlı olduğunu ima etmek için yıldırım/şimşek gibi. Sizler bi isim listesi oluiturursunuz bizler anket ile oy veririz.
cfw planlanan bir çıkış tarihi var mı??

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Henüz çıkış tarihi belli değil.

anılbaran

anılbaran

Üye
dokunmatik hassaiyrtinden memmun olmayan varmı ? Ben memumun çok şükür hafifçe algılıyor.Bı sıkıntım yok .Ama sizler memmunmusunuz arkadaşlar ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet. Niye bu soruyu sordun?

anılbaran

anılbaran

Üye
sadece soruyum dedim :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Dokunmatik hassasiyet modlarını bir üye 16 çeşitte yayınlamış ve kendimiz nasıl dokunmatik hassasiyeti geliştirebiliriz ayrıntısıyla yazmış. Dokunmatik hassasiyeti şuanda elimizdeki modla çok iyi bir şekilde çalışıyor. O yüzden aşırı derecede bir modla bu kadar uğraşmamak gerektiğine inanıyorum.

anılbaran

anılbaran

Üye
Dokunmatik hassasiyet modlarını bir üye 16 çeşitte yayınlamış ve kendimiz nasıl dokunmatik hassasiyeti geliştirebiliriz ayrıntısıyla yazmış. Dokunmatik hassasiyeti şuanda elimizdeki modla çok iyi bir şekilde çalışıyor. O yüzden aşırı derecede bir modla bu kadar uğraşmamak gerektiğine inanıyorum.

aynen :oke:

Üst Alt