Maxi Power United Force | Birleşmiş Güçler Yeni CFW Hazırlıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Anıl, özel mesaj yoluyla irtibata geçsen iyi olur. Hatta kendin yeni bir konu açıp bu konunun aynısını oraya yazarsan daha iyi olur. Konuyu yönetme şansın olur.

anılbaran

anılbaran

Üye
yeni konu açmaya gerek yok sanırsam şimdilik.Ben onlara özel den ulaşayım bi ara .

anılbaran

anılbaran

Üye
bir kaç soru soracagım

c5 kilidi kullanalımmı eger performanslı olursa tabi

ıkon pakedi atmıyalım dimi performans için

klavye modları atayımmı ofw için 4 satırlı klavye var da

:hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Karar senin. Benim tavsiyelerim; C5 tuş kilidi kullan, ikon pakedi kullan, klavye modu kullan. Bir değişiklik olsun. OFW den sıkılanlara yenilik göstermezsek bir anlamı kalmaz. C6 da ikon pakedi kullanma diyordum çünkü C6 nın ev ekranı bile değişiklik açısından yeterliydi.

anılbaran

anılbaran

Üye
:hmmm c5 eklicem .Dıgerlerinide eklerim. İkon pakedi anna ikon mu kullanıyım yoksa n8 mi? İkon pakedi kullanırsam ram miktarı kaç mb kadar düşer ? çünkü şuan performans iyi ortalama 68-70 mb ram var şuan.(açılış ramı 75 civarı ) bu performans bana göre iyi.O yüzden performans düşşün istemiyorum. Karasız kaldım :hmmm

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Deneyerek karar verebilirsin. İkon pakedi uyguladıktan sonra ram istediğin gibi değilse ikon pakedi uygulanmamış rofs'u geri yüklersin. Yani yedek al.

İkon pakedi olarak anna kullan.

anılbaran

anılbaran

Üye
Deneyerek karar verebilirsin. İkon pakedi uyguladıktan sonra ram istediğin gibi değilse ikon pakedi uygulanmamış rofs'u geri yüklersin. Yani yedek al.

İkon pakedi olarak anna kullan.

Peyki yarın denerım artık :oke:

cemkaya

cemkaya

Üye
muhabbet burda :D bişiler anlamaya calısıyorum :D askere gitmesem haftaya bende baslıcaktım bu işte usta olmaya. artık gelince HTC bölümünde takılırm.

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Karar senin. Benim tavsiyelerim; C5 tuş kilidi kullan, ikon pakedi kullan, klavye modu kullan. Bir değişiklik olsun. OFW den sıkılanlara yenilik göstermezsek bir anlamı kalmaz. C6 da ikon pakedi kullanma diyordum çünkü C6 nın ev ekranı bile değişiklik açısından yeterliydi.
Çok haklısında bu c6nın ev ekranını oldugu gibi yani orjinal olarak yapmak gibi bir şansımız varmı mesela her yana kaydırdıgında duvar kağıdı değişir sonra her ekrana ayrı ikonlar koyabilirsin.Varmı orjinali beyler.Kendim açımdan söylüyorum.Performansa çok ihtiyacım yokda o dediğim nasıl yapılıyor.?

gkhn321

Üye
anna ikon yap anil :D

anılbaran

anılbaran

Üye
rambo bişi dicem ıkon pakedın rof3 e atsak sorun olurmu ?
bide elimzidekı anna ıkonumu kullanayım yoksa ofw için başka anna ıkon mu kullanmam lazım :pc:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo bişi dicem ıkon pakedın rof3 e atsak sorun olurmu ?
bide elimzidekı anna ıkonumu kullanayım yoksa ofw için başka anna ıkon mu kullanmam lazım :pc:

İkon paketinin çakışan dosyalarını diğer Rofs'larda olmadığından emin olduktan sonra istediğin Rofsta kullanabilirsin.
OFW için başka anna ikon pakedi var. Benim forumda paylaştığım arşivde var.

anılbaran

anılbaran

Üye
İkon paketinin çakışan dosyalarını diğer Rofs'larda olmadığından emin olduktan sonra istediğin Rofsta kullanabilirsin.
OFW için başka anna ikon pakedi var. Benim forumda paylaştığım arşivde var.

Başarılı bi şekilde rofs2 ye uygulandı ıkon pakedi hafifmiş ram miktarını fazla etkilemedi :oke:

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Çok haklısında bu c6nın ev ekranını oldugu gibi yani orjinal olarak yapmak gibi bir şansımız varmı mesela her yana kaydırdıgında duvar kağıdı değişir sonra her ekrana ayrı ikonlar koyabilirsin.Varmı orjinali beyler.Kendim açımdan söylüyorum.Performansa çok ihtiyacım yokda o dediğim nasıl yapılıyor.?

Niye sorumu cevaplayan yok !

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Orjinalde bu yok ama C6 portlarında var.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tüm Maxi Power ekibi; telefonumun sorununu çözdüm. Sınavlarım bitince CFW işine kesin olarak geri döneceğim. Şimdilik sınavlara hazırlanıyorum.

Silinen Üye 726286

Silinen Üye 726286

Kapalı Hesap
Bu cfw orjinal üzerinden yapılacak değil mi? Bıktım c6v41 den :D Cfw bulamıyorum telefona :D

DarKKnighTR

DarKKnighTR

Üye
Sen orjinal FW içine değiştirilebilir, widget eklenebilir ev ekranı yapılabilir mi diye sormadın mı?

Bu c6 tabanlı cfwlerin ev ekranını oldugu gibi yani orjinal olarak 5800'a yapmak gibi bir şansımız varmı mesela her yana kaydırdıgında duvar kağıdı değişir sonra her ekrana ayrı ikonlar koyabilirsin.Varmı orjinali beyler.Kendim açımdan söylüyorum.Performansa çok ihtiyacım yokda o dediğim nasıl yapılıyor.?

Üst Alt