Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Maxi Power Adını Değiştiriyoruz! Yeni CFW'nin İsmini Siz Belirleyin [Anket Hazırlıyoruz]
Devamlı İngilizce isimler kullanmaktan bıktık. Evet ilkinde kulağa hoş geliyor ama bir yerden sonra çok can sıkıcı oluyor. Türklerin yaptığı CFW'nin ismide kendine has orjinal Türkçe isim içerecektir.
Maxi Power adını verdiğimiz ekibi nasıl MaxiCep üyelerinden seçtiysem, bunun isminide siz belirleyeceksiniz. Yani yeni çıkacak CFW ler Yüzde Yüz MaxiCep üyelerinin ürünü olacaktır. Sizlerden yeni CFW isimleri önermenizi istiyorum. Önerirken ciddi düşünün. Bir takım ismi olacağını unutmayın. Bundan böyle Maxi Power Ekibi demek istemiyorum, Türkçe bir isim istiyorum
Önerdiğiniz isimleri bir anket haline getirip sizlerin seçebileceği bir anket haline getireceğim. Böylece en güzel ismi seçebileceğiz.
Not: Türkçe dışında isim önerileri kabul edilmeyecektir. Yüzde yüz Türkçe bir isim olacak.
Yapılan CFW İsim Önerileri:
- Rambo_FT: TürkçeFon
- fixana1: Türkiye
- anılbaran: Bordobereliler
- ONURCAN_149: Devr-i Türkiye, SonDevir, Hörgüç, İttifak-ı Türkiye, Anadolu
- pelush: 100% TR, +90
- Kabız Civciv: Kabız Civciv
- sanane6969: TCK (Türk Cfw Kuvvetleri)
- gkhn321: HidRa
- sphynx33: Turkuaz, Anadolu, TamGaz, İstanbul, Dolmabahçe, Ayasofya
- rebelliouskad: Türk Gücü, Büyük Güç
- CENNET-X13: Göktürk, Alperen, Abı Hayat
- karizmamb: Hazerfan, FSM (Fatih Sultan Mehmet), Bordo Türk, Fırtına, Anafarta, Vatan, Ulus, Ay Yıldız, Hilâl
- teoman1141: Ne Mutlu Türküm Diyene
- ali_63kal: TürkçeTelefonYazılımı
- JRValantin3: Nizam-ı Sistem, Nizam-ı Şaheser, Efsane, Maksimum Güç, Maksimum Performans
- izmitli1983: Kara Kartal
- Mert045: Hilal-i Makber
- bertek: Atak, Atak-s, Atak-sx, Atak-sx.a, Atak-sx.ak
- ErdemBütün: Ulu
- *-king-*: Çılgın Türk'ler
- sizirli580: Nizâm-ı Cedid
Öneri süresi bitmiştir. Anket konusunu birazdan açıyorum.
Maxi Power adını verdiğimiz ekibi nasıl MaxiCep üyelerinden seçtiysem, bunun isminide siz belirleyeceksiniz. Yani yeni çıkacak CFW ler Yüzde Yüz MaxiCep üyelerinin ürünü olacaktır. Sizlerden yeni CFW isimleri önermenizi istiyorum. Önerirken ciddi düşünün. Bir takım ismi olacağını unutmayın. Bundan böyle Maxi Power Ekibi demek istemiyorum, Türkçe bir isim istiyorum

Önerdiğiniz isimleri bir anket haline getirip sizlerin seçebileceği bir anket haline getireceğim. Böylece en güzel ismi seçebileceğiz.
Not: Türkçe dışında isim önerileri kabul edilmeyecektir. Yüzde yüz Türkçe bir isim olacak.
Yapılan CFW İsim Önerileri:
- Rambo_FT: TürkçeFon
- fixana1: Türkiye
- anılbaran: Bordobereliler
- ONURCAN_149: Devr-i Türkiye, SonDevir, Hörgüç, İttifak-ı Türkiye, Anadolu
- pelush: 100% TR, +90
- Kabız Civciv: Kabız Civciv
- sanane6969: TCK (Türk Cfw Kuvvetleri)
- gkhn321: HidRa
- sphynx33: Turkuaz, Anadolu, TamGaz, İstanbul, Dolmabahçe, Ayasofya
- rebelliouskad: Türk Gücü, Büyük Güç
- CENNET-X13: Göktürk, Alperen, Abı Hayat
- karizmamb: Hazerfan, FSM (Fatih Sultan Mehmet), Bordo Türk, Fırtına, Anafarta, Vatan, Ulus, Ay Yıldız, Hilâl
- teoman1141: Ne Mutlu Türküm Diyene
- ali_63kal: TürkçeTelefonYazılımı
- JRValantin3: Nizam-ı Sistem, Nizam-ı Şaheser, Efsane, Maksimum Güç, Maksimum Performans
- izmitli1983: Kara Kartal
- Mert045: Hilal-i Makber
- bertek: Atak, Atak-s, Atak-sx, Atak-sx.a, Atak-sx.ak
- ErdemBütün: Ulu
- *-king-*: Çılgın Türk'ler
- sizirli580: Nizâm-ı Cedid
Öneri süresi bitmiştir. Anket konusunu birazdan açıyorum.

bordobereliler

. Konuya ekledim tüm önerilerini.