Maxi Power Adını Değiştiriyoruz! Yeni CFW'nin İsmini Siz Belirleyin [Anket Hazırlıyoruz]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Maxi Power Adını Değiştiriyoruz! Yeni CFW'nin İsmini Siz Belirleyin [Anket Hazırlıyoruz]
Devamlı İngilizce isimler kullanmaktan bıktık. Evet ilkinde kulağa hoş geliyor ama bir yerden sonra çok can sıkıcı oluyor. Türklerin yaptığı CFW'nin ismide kendine has orjinal Türkçe isim içerecektir.

Maxi Power adını verdiğimiz ekibi nasıl MaxiCep üyelerinden seçtiysem, bunun isminide siz belirleyeceksiniz. Yani yeni çıkacak CFW ler Yüzde Yüz MaxiCep üyelerinin ürünü olacaktır. Sizlerden yeni CFW isimleri önermenizi istiyorum. Önerirken ciddi düşünün. Bir takım ismi olacağını unutmayın. Bundan böyle Maxi Power Ekibi demek istemiyorum, Türkçe bir isim istiyorum :oke:

Önerdiğiniz isimleri bir anket haline getirip sizlerin seçebileceği bir anket haline getireceğim. Böylece en güzel ismi seçebileceğiz.

Not: Türkçe dışında isim önerileri kabul edilmeyecektir. Yüzde yüz Türkçe bir isim olacak.

Yapılan CFW İsim Önerileri:

- Rambo_FT: TürkçeFon
- fixana1: Türkiye
- anılbaran: Bordobereliler
- ONURCAN_149: Devr-i Türkiye, SonDevir, Hörgüç, İttifak-ı Türkiye, Anadolu
- pelush: 100% TR, +90
- Kabız Civciv: Kabız Civciv
- sanane6969: TCK (Türk Cfw Kuvvetleri)
- gkhn321: HidRa
- sphynx33: Turkuaz, Anadolu, TamGaz, İstanbul, Dolmabahçe, Ayasofya
- rebelliouskad: Türk Gücü, Büyük Güç
- CENNET-X13: Göktürk, Alperen, Abı Hayat
- karizmamb: Hazerfan, FSM (Fatih Sultan Mehmet), Bordo Türk, Fırtına, Anafarta, Vatan, Ulus, Ay Yıldız, Hilâl
- teoman1141: Ne Mutlu Türküm Diyene
- ali_63kal: TürkçeTelefonYazılımı
- JRValantin3: Nizam-ı Sistem, Nizam-ı Şaheser, Efsane, Maksimum Güç, Maksimum Performans
- izmitli1983: Kara Kartal
- Mert045: Hilal-i Makber
- bertek: Atak, Atak-s, Atak-sx, Atak-sx.a, Atak-sx.ak
- ErdemBütün: Ulu
- *-king-*: Çılgın Türk'ler
- sizirli580: Nizâm-ı Cedid

Öneri süresi bitmiştir. Anket konusunu birazdan açıyorum.

• Beğen
Tepkiler: nefrety_, kdrozturk, 'Şeref' ve 2 diğerleri

fixana1

fixana1

Üye
Bence Forumumuzun ismini koyalim, MaxiCep olsun, yabanci Forumlarda paylasildiginda hem Forumumuzun ismi daha fazla duyulur diye dusunuyorum. Karar sizin!

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Şimdi forum adına çalışmıyoruz ki? Kendi adımıza ve sizlerin adına çalışıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: fixana1
anılbaran

anılbaran

Üye
maxi güç gibi bişi de olabilir :D

fixana1

fixana1

Üye
O zaman Türkiye olsun.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Anıl bende öyle şeyler düşündüm ama %100 Türkçe olması daha mantıklı.

fixana1

fixana1

Üye
Abilerim, Kardeslerim, Ustalarim, ben aslinda israrci biri degilim, ama bu konuda sizlere israr ediyorum, Ben Bulgaristan da yasiyorum ve burada ki Forum da Forumun ismini ve Ulkelerinin ismi ile bir CFW hazirliyorlar, bende o yuzden boyle bir sey oneriyorum hem su guzel Forumumuzun ismi duyulur hem Turk milletinin varligi gorulur. Yalnis bir sey yaptiysam Aff ola.

anılbaran

anılbaran

Üye
bir isim buldum ama :hmmm bordobereliler ;). Nasıl :D .Bordoberelileri google da araştırın.TSK nın en iyi askerleri tamamen özel bi egitim yaklalık 3 sene egitim görüyolar korkusuz cesur ve çook güçlüler.Dünya çapında bir yarışma düzenlenmiş bir çok ülkenin özel birlikleri var onların arasında düzenleniyor bu yarışma. Türkiye de katılmış tabi bizden bordobereliler katılıyor.3 sene ardarda 1. Seçiliyolar yarışmada.Sonra 3 sene bordobereliler üst üste birinci olduktan sonra bir daha yarışma düzenlenmiyor.Anlıyacagınız birileri bordoberelilerden korktu :) :oke:

• Beğen
OnurAdibelli

OnurAdibelli

Üye
Merhabalar ;

Fikirlerim Şöyle

* Devr-i Türkiye (:
* SonDevir (:
* HörGüç (:
* İttifak-ı Türkiye (:
* Anadolu (:

İyi Akşamlar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve ysatxE
sublieutenant

sublieutenant

Üye
maxifw
cepfw valla üzgünüm ama türkçe lakaplar benim bile ilgimi cekmedi 'cepfirm' de olabilir yani ;) böyle hosunuza giden isimlerden bir anket olusturun öyle secim yapalim bizde.. Bu önerdiklerimden hosunuza giden varsa ankete katin hee :D :lol

pelush01

Üye
Buyrun size öneri : 100% TR ;)

----------Eklendi @ 21:26:04 ---------- Yazıldı @ 21:23:10 ----------

veya türkiyenin uluslararası telefon kodu olan +90 da olabilir isim. sadece kelimelere takılmayın. etkili isimler kısa olan ve net mesaj veren isimlerdir. :);)

rakamlar ve semboller çoğu zaman daha etkilidir.

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Kabız Civciv nasıl :naughty:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Abilerim, Kardeslerim, Ustalarim, ben aslinda israrci biri degilim, ama bu konuda sizlere israr ediyorum, Ben Bulgaristan da yasiyorum ve burada ki Forum da Forumun ismini ve Ulkelerinin ismi ile bir CFW hazirliyorlar, bende o yuzden boyle bir sey oneriyorum hem su guzel Forumumuzun ismi duyulur hem Turk milletinin varligi gorulur. Yalnis bir sey yaptiysam Aff ola.

Güzel düşünmüşsün. Ancak biz çalışmalarımızı sadece Türkçe üzerinden yapıyoruz. İngilizce dili yanına ekliyoruz. Dil çalışması içinde ayrı bir modder almamız lazım.

bir isim buldum ama :hmmm bordobereliler ;). Nasıl :D .Bordoberelileri google da araştırın.TSK nın en iyi askerleri tamamen özel bi egitim yaklalık 3 sene egitim görüyolar korkusuz cesur ve çook güçlüler.Dünya çapında bir yarışma düzenlenmiş bir çok ülkenin özel birlikleri var onların arasında düzenleniyor bu yarışma. Türkiye de katılmış tabi bizden bordobereliler katılıyor.3 sene ardarda 1. Seçiliyolar yarışmada.Sonra 3 sene bordobereliler üst üste birinci olduktan sonra bir daha yarışma düzenlenmiyor.Anlıyacagınız birileri bordoberelilerden korktu :) :oke:

Sen beğenmişsen güzeldir :oke:

Merhabalar ;

Fikirlerim Şöyle

* Devr-i Türkiye (:
* SonDevir (:
* HörGüç (:
* İttifak-ı Türkiye (:
* Anadolu (:

İyi Akşamlar dilerim.

Cemiyet mi kuruyoruz ben öyle anladım :ehe. Konuya ekledim tüm önerilerini.

maxifw
cepfw valla üzgünüm ama türkçe lakaplar benim bile ilgimi cekmedi 'cepfirm' de olabilir yani ;) böyle hosunuza giden isimlerden bir anket olusturun öyle secim yapalim bizde.. Bu önerdiklerimden hosunuza giden varsa ankete katin hee :D :lol

Ona kalırsa Omega, Maxi Power, Sunrise gibi isimlerde güzel. Ama bunları yapan Türkler olunca sanki 'özenti' yapmışız gibi oluyor. İsim seçildiğinde mutlaka herkesde bir ilgi uyandıracaktır.

Buyrun size öneri : 100% TR ;)

----------Eklendi @ 21:26:04 ---------- Yazıldı @ 21:23:10 ----------

veya türkiyenin uluslararası telefon kodu olan +90 da olabilir isim. sadece kelimelere takılmayın. etkili isimler kısa olan ve net mesaj veren isimlerdir. :);)

rakamlar ve semboller çoğu zaman daha etkilidir.

Farklı bir bakış açısı :oke:

Kabız Civciv nasıl :naughty:

Bilmem :ehe

Silinen Üye 726286

Silinen Üye 726286

Kapalı Hesap
TCK(Türk Cfw Kurumu veya Kuvvetleri) . Standart ama güzel.

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Evet güzel :oke:

gkhn321

Üye
HidRa

sphynx33

Üye
Bende bi iki aklıma geleni yazıvereyim
- Turkuaz (türk mavisi gibi bi anlamı vardı)
- Yakamoz
- Anatolia ( Anadolu anlamına gelmesi bakımından gavur da daha rahat anlar )
- TamGaz
- İstanbul
- Dolmabahçe
- Ayasofya .... gibi tarihi mekanlar olabilir uzatmayayım...

Şimdilik bu kadar belki fikir verir daha güzel isimler çıkar.

kdrozturk

kdrozturk

Üye
Bence "Türk Gücü" ya da "Büyük Güç" olsun :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Önerilerinizi ekledim. Anatolia yerine Anadolu yazdım. Gavur anlamazsa sorsun. Sormazsa kendi ayıbı.

• Beğen
Tepkiler: fixana1
CENNET-X13

CENNET-X13

Üye
Acizane benim önerim
GÖKTÜRK,
ALPEREN,
TURKUAZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...