N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Office 7 Proda word programında sorun var arkadaşlar türkçeyle cfw ile alakalı olmayan ingilizcesindede sıkıntı var.
amam benim attim ofis7 pro tel dili ingilizce bile turkce aciliyordu :ağlarım: denedim ve verdim sizlere bende sorun yoktu.

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

tamcoskun

tamcoskun

Üye

amam benim attim ofis7 pro tel dili ingilizce bile turkce aciliyordu :ağlarım: denedim ve verdim sizlere bende sorun yoktu.

Belkide biz bir yerde hata yapıyoruzdur.Verdiğiniz PSO için de teşekkür ederim.Ben zaten şu an onu kullanıyorum.Editlemesine bir türlü alışamadım dı.Ama idare edeceğiz artık.Bendekinin yan dönmesi sorunlu idi sizin verdiğinizde düzeştilmiş.Tekrar teşekkürler.

OzGuRKnowN

Üye

Excel powerpoint vsleri açıyor ama iş word'e gelince word dosyası oluşturabiliyosun fakat açamıyorsun dostum sıkıntısı bu..

tamcoskun

tamcoskun

Üye
Excel powerpoint vsleri açıyor ama iş word'e gelince word dosyası oluşturabiliyosun fakat açamıyorsun dostum sıkıntısı bu..
Ayrıca kendi oluşturduğu word dosyasını bile açılmıyor.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
anladim ama suan yapacak birseyim yok sorun tamamen dille alakali olsa gerek.

betoner

betoner

Üye
kurtuluşun en son ofisli olan dosyalarla birlikte flashladım. Sonrasında ofise girerek ileri diyerek son seçenekte en altta bir daha gösterme gibi bir kutucuğu işaretleyerek mail adresi girmeden en alttaki seçeneğe bastım. Ne wordda ne exelde editle ilgili sorun yaşamadım. Telefonu Türkçe olarak kullanıyorum.

hotboy_ist

Üye
Hocam senin CFW ye editlediğim küçük qwerty klavye çalışmıyor... Diger CFW lerde problem yoktu... Bi denersen sevinirim 4x10 tr klavye

cell o

Üye
Eyvallah üstad on numara emeğin için çok teşekkür ederim benim n8 oldu yer uçağı...........

hotboy_ist

Üye
Bu dijital saati eski haline getirebilirmiyiz bu hali cok sade...

epts

epts

Üye
kurtulus hocam iyisinizdir insallah.. Sayılı günler çabuk geçer..biz buralardayız.hocam anlamadıgım nasıl kırılıyor alt kasa.. Adamlar okadar deneme yapıyo güya..bunlar bizi kandırıyo mu

epts

epts

Üye
Bu dijital saati eski haline getirebilirmiyiz bu hali cok sade...
arkadasım nokıa cooker programını bilgisayara kur.. Rofs2 dosyasında aps klasörünü aç..orda digitalclock mif dosyası var.. Onu sil ve rofs2 kaydet .. İşlem tamam

epts

epts

Üye
arkadaşlar n8'inize swype klavye kurmanızı tavsiye ederim..hem de türkçe beta labdan indirdim..gayet güzel duruyor

hotboy_ist

Üye
Arkadaşlar Eski saate dönmek için digitalclock.mif i sildim fakat şimdide karakter problemi var. SAAT kalın karakterde, DAKİKA, ince karakterde... Nasıl düzelir bu iş ya...

tamcoskun

tamcoskun

Üye
anladim ama suan yapacak birseyim yok sorun tamamen dille alakali olsa gerek.

Ben bu sorunu Symbian dan orjinal anna ya upgrade ettiğimde de yaşamaıştım.Sanırım yeni işletim sistemiyle alakalı.

tamcoskun

tamcoskun

Üye
kurtuluşun en son ofisli olan dosyalarla birlikte flashladım. Sonrasında ofise girerek ileri diyerek son seçenekte en altta bir daha gösterme gibi bir kutucuğu işaretleyerek mail adresi girmeden en alttaki seçeneğe bastım. Ne wordda ne exelde editle ilgili sorun yaşamadım. Telefonu Türkçe olarak kullanıyorum.
Bende böyle yaptım ama sorun yaşadım.Kimbilir belkide flaslamada hata yapıyoruz dur belki.

tamcoskun

tamcoskun

Üye
Hocam senin CFW ye editlediğim küçük qwerty klavye çalışmıyor... Diger CFW lerde problem yoktu... Bi denersen sevinirim 4x10 tr klavye

Bende gayet güzel çalıştı.Hemde kurduktan sonra yeniden başlatma gerekmeden.

hotboy_ist

Üye
Bende gayet güzel çalıştı.Hemde kurduktan sonra yeniden başlatma gerekmeden.

Bende rofs3 e ekledim o şekilde çalıştı... Neyse güle güle kullan :) Hayatta vazgeçmem bu klavyeden çok rahat...

Üst Alt