Symbian Belle C7'ye Nasıl Yüklenir 111.030.0607

Sponsorlu Bağlantılar

devil____boy

Üye
Video hatalı olmuş. Bir dosyayı unutmuşum. Kusura bakmayın. Tekrar çektim yüklüyorum şuan.
düzelttiğin zaman haber ver bir de şuan belle yüklü türkçe yapmak istiyoruz işlemler farklı mı olacak acaba onuda söylersen sevinirim

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi yüklendi.

uribaju

uribaju

Üye
beyler bu hackli uda Türkçe mi?

serinaga

serinaga

Üye
madness kardeş konu başında anna yüklü olmalı demişsin, bende yüklü değil anna. Flashlama komple rom silinip yeniden yüklenmesi değilmi ? Eğer öyleyse ne gerek var anna yüklemeye ? Acaba konuyla ilgili düşüncelerin nedir ? Önce annayı mı yükliyim ?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
madness kardeş konu başında anna yüklü olmalı demişsin, bende yüklü değil anna. Flashlama komple rom silinip yeniden yüklenmesi değilmi ? Eğer öyleyse ne gerek var anna yüklemeye ? Acaba konuyla ilgili düşüncelerin nedir ? Önce annayı mı yükliyim ?

Anna'dan geçiliyor. İstersen dene olmaz. Onun başka bir nedeni var.

----------Eklendi @ 23:10:56 ---------- Yazıldı @ 23:10:38 ----------

beyler bu hackli uda Türkçe mi?

Uda'da dil dosyası olmaz.

• Beğen
Tepkiler: n000k
emreipekci

emreipekci

Üye
yenilen videoda tam olarak ne değiştirdin anlatabilir misin?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Photo editor falan türkçe dosyaları var.

n000k

n000k

Üye
sende şuan hangi versiyon yüklü ise onların dosyalarını navifirmden indircekin.. sonra onları phoenixin içinde gösterceksin < ayrıntılı yazmıyorum? nasıl yapıldığını biliyorsundur herhal? > anna yüklü olması lazım derken bunu demek istemiştir.. ama dur bir dakika C7 lerde versiyon arası geçiş yok, hep ileriye dönük geçişler yapılıyor.. sanırım annaya güncellemen gerekecek dostum :( .. ama bie ihtimal istersen ilk dediğimi yap.. şuanki versiyonunun dosyalarını indir onlar üzerinden değişiklik yap derim.. bence olur bu!!

• Beğen
Tepkiler: serinaga
uribaju

uribaju

Üye

----------Eklendi @ 23:10:56 ---------- Yazıldı @ 23:10:38 ----------

Uda'da dil dosyası olmaz.
peki ben hem hackli hemde Türkçe belle yükleyebilirmiyim telefona?

n000k

n000k

Üye
bak demekki olmuyormuş :) evet çünkü C7 de versiyonlar arası geçiş yok.. dediğim gibi hep ileriye dönük veriyon geçişi var!!

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
peki ben hem hackli hemde Türkçe belle yükleyebilirmiyim telefona?

Evet. Uda dosyası hackli olduğu için dil dosyaları etkilenmeyecek. Dil dosyaları rofs2de.

----------Eklendi @ 23:16:33 ---------- Yazıldı @ 23:15:35 ----------

bak demekki olmuyormuş :) evet çünkü C7 de versiyonlar arası geçiş yok.. dediğim gibi hep ileriye dönük veriyon geçişi var!!

PR1.2 ile Belle'nin sistemleri farklı. Geçiş yapılmıyor direk. PR1.2 - Anna - Belle şeklinde geçiş yapılıyor.

----------Eklendi @ 23:16:51 ---------- Yazıldı @ 23:16:33 ----------

N8'de de böyle.

n000k

n000k

Üye
PR1.2 ile Belle'nin sistemleri farklı. Geçiş yapılmıyor direk. PR1.2 - Anna - Belle şeklinde geçiş yapılıyor.

N8'de de böyle.
:D o zaman şunu söyliyim bende belle yüklü ve scandinavia üzerinden attım ;)

serinaga

serinaga

Üye
sende şuan hangi versiyon yüklü ise onların dosyalarını navifirmden indircekin.. sonra onları phoenixin içinde gösterceksin < ayrıntılı yazmıyorum? nasıl yapıldığını biliyorsundur herhal? > anna yüklü olması lazım derken bunu demek istemiştir.. ama dur bir dakika C7 lerde versiyon arası geçiş yok, hep ileriye dönük geçişler yapılıyor.. sanırım annaya güncellemen gerekecek dostum :( .. ama bie ihtimal istersen ilk dediğimi yap.. şuanki versiyonunun dosyalarını indir onlar üzerinden değişiklik yap derim.. bence olur bu!!

Walla bilmiyim ki nassı yapsam ???

serinaga

serinaga

Üye
Evet. Uda dosyası hackli olduğu için dil dosyaları etkilenmeyecek. Dil dosyaları rofs2de.

----------Eklendi @ 23:16:33 ---------- Yazıldı @ 23:15:35 ----------

N8'de de böyle.

Hımmm, annasız olmuyoo yani, anlaşıldı sağolun kardeşler, o zaman önce anna'yı ovi'den güncelleyip sonra mı belle'yi flashlıyım yoksa önce annayı flashlayıp, ardından belle'yi mi flashlıyım, ne dersiniz ???

----------Eklendi @ 23:52:44 ---------- Yazıldı @ 23:51:21 ----------

abi bence riske girme C7 de, teline düşkünsen. o yüzden anna ya güncelle öyle yükle derim belle yi..

Haklısın ...

emr353

emr353

Üye
Ben flash atmayı videodaki gibi yapıyordum. Sadece boot etmeyi bilmiyordum onuda çözdüm sizler sayesinde.
Belleyi atmamamın kafamdaki tek bir nedeni acaba garanti dışına kalırmı ???
Bilen birisi var mı garanti bilgileri gözükmüyor belle de diye duymuştum bi kaç kişide şuan ovide gösteriyor cihazın garantili olduğunu.
Ayrıca bu belleyi tele kurduktan sonra nokianın güncellemelerini yine bulabilecekmi cihaz, güncelleme geldiğinde oviden yapabilecekmiyiz ??

n000k

n000k

Üye
Ben flash atmayı videodaki gibi yapıyordum. Sadece boot etmeyi bilmiyordum onuda çözdüm sizler sayesinde.
Belleyi atmamamın kafamdaki tek bir nedeni acaba garanti dışına kalırmı ???
Bilen birisi var mı garanti bilgileri gözükmüyor belle de diye duymuştum bi kaç kişide şuan ovide gösteriyor cihazın garantili olduğunu.
Ayrıca bu belleyi tele kurduktan sonra nokianın güncellemelerini yine bulabilecekmi cihaz, güncelleme geldiğinde oviden yapabilecekmiyiz ??
garanti dışı kalmıyor.nokia suite de garanti devam ediyor diye gösteriyor.şuan için bir güncelleme almazsın dostu çünkü belle daha piyasada yok:D ne zamani belle piyasaya sürülür ozaman güncelleme almaya başlarsın.

Üst Alt