5800XM Kamerası Kötü Mü Diyorsun? Kendi Çekimlerim...

Sponsorlu Bağlantılar

hakdogan_88

hakdogan_88

Üye
Bir kaç tane de benden

Shot at 2011-04-19

Shot at 2011-04-19

Shot at 2011-04-19

Shot at 2011-04-19

Shot at 2011-04-19

Dream0ver

Üye
    Konu Sahibi
gayet güzel, hatta süper çekimler...

nalcam22

nalcam22

Üye
ağa buda bende kusra bakmayın uzaktan çektim kara eşşek arısı resme tıklayın inesini görün

geceyry

Üye
dostum fotoğraflar güzel olmuş. En kısa zamanda bir kaç fotoğraf bende göndereceğim. Ya birsey soracam. Fotoğrafın bir tanesinde arka taraf bulanık ön taraf normal olarak çıkmış onu nereden yapıyorsun. Şimdiden teşekkürler

nalcam22

nalcam22

Üye
oto fokus 5800 da çekme tuşuna haffis basınca odaklanıo o yüzden

tufan_81

Üye
şimdi qt tabanlı bi uygulama ile 5800 da yaptığım panoramik çekimi paylaşıyorum. yorum sizin...

maktama

maktama

Üye
şimdi qt tabanlı bi uygulama ile 5800 da yaptığım panoramik çekimi paylaşıyorum. yorum sizin...

hangi uygulama bu yahu, isim link verebilir misin? hemen koyayım arkadaşların telefonuna:))

moku

Üye
harikaaaaaaaaaaa:aha:

rapcityyy

Üye
ÇekimLer 5800'dan Çoqu Kameram Kötü Diyor BunLar Kamerayı kuLLanmayı biLmiyoLar BenCe (:

muvensa

Üye
Belki yanlış biryere açmış olabilirim şimdiden herkezden özür dilerim... burada tek amacım bazı kişiler 5800kamerasını begenmiyorlar... Burada bütün fotografları kendim çektim ve kamerasının gücünü (carl zeiss ile birlikte...) göstermek istedim... İnşallah beğenirsiniz...

bu fotoğrafları çekerken arka tarafı nasıl bulanıklaştırıyoruz ön taraf net arka taraf bulanık nasıl yapılıyor?

maktama

maktama

Üye
önceki mesajları okusanıza...

aragorn_99

Üye
adam kendine bulur atmıs hala oynama yok dıo fotolarda :D

maktama

maktama

Üye
adam kendine bulur atmıs hala oynama yok dıo fotolarda :D

Yaaa sizin gibi bilmiş davrananlara çok gülüyorum yaaa...kusuruma bakmayın ama gerçekten koptum burda (ha yok espri olarak kurduysanız yukarıdaki cümleyi şimdiden özür diliyorum, yanlış anladığım için.)
Bari biraz araştırıp dediğinizde bir yanlışlık/eksiklik olabilir mi, öğrenmeye çalışın. En azından yazılan diğer mesajları okuyun bari, ki hatırladığım kadarıyla o odak olayından, nasıl yapıldığından sıkça bahsediliyordu.
Ordaki blur değil, odaklanan objenin yakında olmasından dolayı uzaktaki objenin netliğini kaybetmesidir.

embarcadero

Üye
Slmlar herkese başlığı görünce bende çektiğim iki fotoyu paylaşıyım dedim :)
5800 Xm resimleri

kralserdar

Üye
Bendekiler bazılarını şimdi çektim. (Maç BURSA-GS maçı):

• Beğen
Tepkiler: Burak

Üst Alt