5800XM Kamerası Kötü Mü Diyorsun? Kendi Çekimlerim...

Sponsorlu Bağlantılar

Dream0ver

Üye
    Konu Sahibi
5800XM Kamerası Kötü Mü Diyorsun? Kendi Çekimlerim...
Belki yanlış biryere açmış olabilirim şimdiden herkezden özür dilerim... burada tek amacım bazı kişiler 5800kamerasını begenmiyorlar... Burada bütün fotografları kendim çektim ve kamerasının gücünü (carl zeiss ile birlikte...) göstermek istedim... İnşallah beğenirsiniz...

]

vee son...

Yeni resim geldi

AŞK ACIDIR..! :D :D :dance:

5800 ile ancak bu kadar olabiliyorr :D :D

Emeğe Saygı...

• Beğen
Tepkiler: Burak, Amaru Shady, hakdogan_88 ve 12 diğerleri

crazypaker

crazypaker

Üye
ya snn 5800ın kamera yerinde canon fotoğraf makinası var yada bnm 5800 kamera yerine sinek gözü takmışlar hakkaten herhangi bir oynama yapmadan pc photoshop falan yapmadan snn telinin orji çekimlerimi böyle:)

Dream0ver

Üye
    Konu Sahibi
ya snn 5800ın kamera yerinde canon fotoğraf makinası var yada bnm 5800 kamera yerine sinek gözü takmışlar hakkaten herhangi bir oynama yapmadan pc photoshop falan yapmadan snn telinin orji çekimlerimi böyle:)

:) :) hayır kesinlikle bir oynama fln yok photoshopta hatta hackde yoktu o zamanlar orjinal v51 fw yüklüydü tamamen orjinal çekimlerim :)

crazypaker

crazypaker

Üye
bide mümkünse gece çekim alabilirmiyiz:)

Dream0ver

Üye
    Konu Sahibi
hmm.. evet 3.2mp sonuçta gece de o kdar iyi deil :D ama çekip koyarım şuan yok bilgisayarda (:

maktama

maktama

Üye
:) :) hayır kesinlikle bir oynama fln yok photoshopta hatta hackde yoktu o zamanlar orjinal v51 fw yüklüydü tamamen orjinal çekimlerim :)
onu bunu bilmem, ilk dikenlitel fotonu alıp masa üstü resmi yaptım, çok güzel geldi bana... :)
Sağolasın. Bu telefonda gün ışığında böyle sonuçların çıkacağını biliyoruz, sen olaya bir de derinlik mevzusunu katmışsın:D Başarılı olmuş bence.

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
kendi kendini kandıryosun yanı kısacası POLYANACILIK yapıyosun
3.2 megapiksel kamera bende 5800xm kullanıyorum neden bukadar iyi görünt alamıyorum
BİRAZ CİDDİ OLALIM

Dream0ver

Üye
    Konu Sahibi
onu bunu bilmem, ilk dikenlitel fotonu alıp masa üstü resmi yaptım, çok güzel geldi bana... :)
Sağolasın. Bu telefonda gün ışığında böyle sonuçların çıkacağını biliyoruz, sen olaya bir de derinlik mevzusunu katmışsın:D Başarılı olmuş bence.
:) çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için :)

--------------- Ekleme ---------------

kendi kendini kandıryosun yanı kısacası POLYANACILIK yapıyosun
3.2 megapiksel kamera bende 5800xm kullanıyorum neden bukadar iyi görünt alamıyorum
BİRAZ CİDDİ OLALIM

bu yazdığınıza sadece GÜLÜYORUM :) :) burada ben çok ama çok ciddiyim ve baştan diyorum kendim çektim ve 5800 İLE! ve üzerinde hiçbir oynama da yapmadım hepsi orjinal... allah aşkına anlamıyorum kamerayı iyi kullanmayı bilmiyorsunuz sonra kamerasını nie kötülüyorsunuz??? kameraya adam gibi CARL ZEİSS koymuşlar ve NEDEN kullanmıyorsunuz...?? işte gerçek 5800 kullanıcısı çektiğine inanırdı POLYANACILIK yapmazdı... Kendinizi Kandırmayın...

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
kameradaki çekim ayarlarında kullandığın ayarları yazarmısın lütfen kardeş :D

maktama

maktama

Üye
fotoğrafların meta verilerine bakarsan hangi ayarlarda çektiğini anlarsın.
ya da en azinden dosyanın özellikler/ayrıntılar kısmında detayları görebilirsin(win7).

Dream0ver

Üye
    Konu Sahibi

Kardeşim ayarlardan hiç oynamadım sadece yaptığım yakın çekerken YAKIN çekim moduna almak başka birşey yok :)

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
hmm peki saol deneyeceğim güneşli bir havada.

SilentOne

SilentOne

Üye
oha be bnim ki bile makroda okadr iyi çekmiyor eminmisin 5800 olduquna

berkcan_0

berkcan_0

Üye
evet resimler 5800 resimlere sağ tıklayıp ayrıntılar bölümünden görebilirsiniz ama benimki gün ışığında bile bukadar iyi çekmiyor :D nedense

Dream0ver

Üye
    Konu Sahibi
oha be bnim ki bile makroda okadr iyi çekmiyor eminmisin 5800 olduquna

:D evet kardeşim kesinlikle eminim hepsi 5800xm'den çekilmiş (: zaten bn çektm :D kamerasının gücü ortada :) benim amacım da buydu zaten kamerasının gücünü ortaya koymak :)

--------------- Ekleme ---------------

evet resimler 5800 resimlere sağ tıklayıp ayrıntılar bölümünden görebilirsiniz ama benimki gün ışığında bile bukadar iyi çekmiyor :D nedense

:D alla alla bnm telde mi anormallik var acaba 5mp mi koymuşlar yanlışlıkla :ehe :ehe :D

By_Casparov

By_Casparov

Üye
x6'ya yakın olmuş resimler =) ama oynama yapmadım diyon ya en ufak bi inançlık yok içimde k.bakma kardeşşşş

Dream0ver

Üye
    Konu Sahibi
x6'ya yakın olmuş resimler =) ama oynama yapmadım diyon ya en ufak bi inançlık yok içimde k.bakma kardeşşşş

Ilk önce çok teşekkürler... Fakat kimse nden inanmıyor fotoğraflarda hiç oynama yapmadım kardeş nden inanmıyor musunuz :( :( sadece şunu söylüyorum nasıl inandırabilirim ??

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
bu yazdığınıza sadece GÜLÜYORUM :) :) burada ben çok ama çok ciddiyim ve baştan diyorum kendim çektim ve 5800 İLE! ve üzerinde hiçbir oynama da yapmadım hepsi orjinal... allah aşkına anlamıyorum kamerayı iyi kullanmayı bilmiyorsunuz sonra kamerasını nie kötülüyorsunuz??? kameraya adam gibi CARL ZEİSS koymuşlar ve NEDEN kullanmıyorsunuz...?? işte gerçek 5800 kullanıcısı çektiğine inanırdı POLYANACILIK yapmazdı... Kendinizi Kandırmayın...

Arkadaşım telefonu profesyonel fotoğraf makinesi olsun diyemi yaratmışlar hem carl zeis dünyanın en iyilerinden biri die güzelmi çekmek zorunda Oynama yapmışssın

SEN MERAK ETME TELEFONUN KAMERASINI ADAM GİBİ KULLANMAK MARİFET DEĞİL MARİFET 4-5MİLYARLIK CANON FOTĞRAF MAKİNESİYLE GÜZEL ÇEKEBİLMEK

bide tutupta gerçek 5800 kullanıcı inanırdı falan deme

Dream0ver

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım telefonu profesyonel fotoğraf makinesi olsun diyemi yaratmışlar hem carl zeis dünyanın en iyilerinden biri die güzelmi çekmek zorunda Oynama yapmışssın

SEN MERAK ETME TELEFONUN KAMERASINI ADAM GİBİ KULLANMAK MARİFET DEĞİL MARİFET 4-5MİLYARLIK CANON FOTĞRAF MAKİNESİYLE GÜZEL ÇEKEBİLMEK

bide tutupta gerçek 5800 kullanıcı inanırdı falan deme

sana hiçbirşey demiyorum kardeş... ister inan ister inanma... hem inandırmak zorunda da deilim.... hiçbir oynama yapmadım... amacım burada kimseyi kandırmak deil kamerasının gücünü göstermek... gerisi size kalmış...

Üst Alt